• JanneP

15.10.2006

Ilma on ihan outo ja on todella kylmä. Mietin tässä, et jos irtisanoutuisin huomenna, saisin rahat jo vissiin viimeistään ens viikon perjantaina, mutta toisaalta sitten olisinkin jo aika kuilun partaalla. Mutta saattaa olla - en toivoisi - että uutta työtä ei heti löydykään.

Rahaa olisi kuitenkin saatava - JA PIAN. Huomenna tililtä menee lainan korko, muttei siellä ole rahtuistakaan rahaa. Jotain on siis keksittävä.

Tänään on tuntunut aikalailla siltä, kun aika ei millään riittäisi. Pitäisi käydä kaupungissa, töissä, pyykätä ja siivota, sekä lisäksi tehdä se vitsin referaatti. On jotenkin taas semmoinen olo kuin ajelehtisin. Rahan virta on todella voimakas! If only I could turn back time. En tosin yritä - voisi vaikka onnistua!

Oon edennyt suunnitelmissani edes hieman. Sain haettua käsiini Setan Helsingin toimipisteen numeron. Ehkä sieltä löytyisi se kauan kaivattu kämppis. (Tos on mun viereisellä penkillä yks setä, joka ahdisteli tosi pieniä tyttöjä - HYI HÄNTÄ!)

Nyt vieressä istuu tyyppi, jonka sukupuolesta en meinaa saada selkoa. Luulen, että se on uros ja jotain siltä väliltä. Karkaan taas töistä ”hieman” etuajassa. Oon tehny sitä jo niin monta päivää, että eiköhän siitä ala kohta huomautuksia sadella. Pääsen sitten antamaan palautetta.

Oh - tänään pitäs jossakin vaiheessa oikeasti tehdä se äikän refe ja lähdeluetteloharjoitus. Huomen aamulla olis piikittelyä ja muuta kivaa. Taitanee ainakin veri lentää.

Kuuntelin muutama päivä sitten Sabriinan pianonsoittoa. Luoja, että oon kade! Se oli aivan tautisen upeaa ja mahtavaa - suorastaan koskettavaa. ON MULLA SIINÄ MIES! (Jere - Jertsu - teininoita - Sabriina)