Kadonneen tien hakemisto

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2006.
Edellinen

31.10.2006

Oon ollut jatkuvassa liikkeessä. Lähdin Saunakalliosta eilen aamulla klo 7.40 ja nyt vasta oon lähdössä kotia kohti (n. 9:15).

Paljon onkin tapahtunut - olin eilen kaupungilla yhden palohälytyksen aikaan. Oli huisin jännää! Tänään oli ETAN tentti. En ollut lukenut sitä hoitotyön käsikirjaa, mutta se meni mielestäni lähes wunderbart!

Tänään varmistui, että meen yhden tutuntutun perheen liikkeeseen auttamaan yhteen tilaisuuteen 8. päivä. Paikalle on kutsuttu julkimoita aina poliittiseen johtoon asti!

Mulla vaan ei ole mustaa pukua, joten oon vähän pulassa. Vuokrannenko? hmmm. Palkka tuli tänään. Sainkin peräti 100€ odotettua enemmän, eli saan laskut hoidettua.

Multa loppuu taas aika kesken. On niin paljon tehtävää. Oon tainnu olla vähän lusmu ja antanut asioiden kertyä, joten oma syy se on. mutta silti. Täytynee sitten vain tsempata!

As I say, so mote it be!
Janne


Joululahjat i år 2006

Jere:
leikkuulauta
lapasenpitimet/aromaterapiapaketti(kaikille sama, jotka sais)
wokkipannu
kosmetologi tai muu lahjakortti
leffaliput(x2) tai sarjalippu
kylpytuoksu(vanilja?)
viinivakumaattori
tuoksarit (auringosta) ”oli tosi upeita”

Timo:
suklaa tai jotain pientä! /leffalippu?

Äiti:
tuoksulyhtypaketti?

Isä&Johanna:
joulukasvi ja arpoja
aromaterapiapaketti

Maikki:
aromaterapiapaketi
puheaika (10,-) tai semmoinen Matti- /huopapipo /leffalippu

Armi:
puheaika (10,-) /aromaterapiapaketti

Jessica:
puheaika (10,-) /tai vain kortti?

Vaari:
seinäkello
arpoja
purkki-/korkkiavain

Kylli ja Taneli:
joulukukkia

ja…
keskustan muovikaupasta laventeli-hierontaöljy jollekulle

Ystäville Chrisnan siunaamia hedelmiä /tai joivat olla myös ”rauhan hedelmiä”, jotka esim. islam ja kristityt ovat siunanneet TAI VAIKKA 1/8 juutalaisen siunaamia kosher-namuja Armille.

Korteilla:
eno ja perhe, kummitäti, iso-mummo, Sirkka ja Tiia, Sanna-Maria, JK, Marja, Sirkku, Pentti.


30.10.2006

Ihana, suloinen maanantai! Porukat sairaalassa, lukkari päin hevonperää, aikataulukriisi, huomenta seuraavana keskiviikkona ETAN tentti, johon lukemista en ole edes aloittanut. Olisikohan aika pienelle niskalaukaukselle? En tosin tiedä, kenet teloittaisin.

Ihana, suloinen maanantai - voi Sinua! Ny pitäisi pohtia, millä kolmen euron arvoisella ostoksella pidätän nälän tunnetta seuraavat yhdeksän tuntia. Omena ollee hieman heikko ratkaisu.

Ja sitten vielä tuo pirskatin joulu. Mitä tehdä sen suhteen? Missä? Miten? Millä? Kenen kanssa? Oon viivytellyt vastausta Jeren suhteen jo aivan liian kauan. PITÄS VIELÄ HOITAA SE SAATANAN VAATETILAUS JA NIMINEULAT - PERKELE!


28.10.2006

Kylli ja Taneli on sairaalassa - taas alkaa viikko mukavasti! Viikonloppu on alkanut upeasti! Oltiin telttailemassa. Yöllä satoi vettä kaatamalla - ihanaa! Jere ei ollut rasittava - paitsi yritti jatkuvasti kouluttaa mua!

Mummo ja vaari oli käynyt kaupassa. Taas oli ostettu pullia - 2kpl! Ja ne vielä ihmettelee, miksi en ole kotiutunut sinne!

Automatkat sujuivat ilman ongelmia. Ajoin miltein Hesan keskustassa. Oli helpompaa, kuin olin ajatellut.

Sain idean. Kylli ja Taneli eivät kuulemma enää sairaalasta pääse, joten voisinkohan käydä ja tutustua heidän tapaukseensa - olisi koulutuksellista ja saisin viettää aikaa heidän kanssaan.

Oon muuten tullut tulokseen, jonka mukaan näyttää siltä, että mun on todellakin jätettävä Jere. Toki mun on ensin juteltava sen kanssa ja kerrottava tunteista, joita mulla on. Voihan (toivottavasti) olla, että se ymmärtää yskän.

Tässä on nyt lievää ajatusten sekamelskaa - JA NYT SITTEN TYREHTYI! Aloitan tuohon seuraavalle sivulle alustavaa joululahjalistaa.


26.10.2006

Kävin jo parturissa sillä Jeren tuttavalla Ristolla. En ole tyytyväinen! Periaatteessa leikkaus on hyvä, mutta se on huolimattomasti tehty ja sopimaton tähän päähän! Lisäksi se on perinteistä Ristoa: keskeltä ylös ja sivut lyhyet. Oikeastaan se on aika Travis-tukka.

Oon taas matkalla Saunakallioon. Onkohan siellä enää mun tavaroita. Hirveän vapauttavaa, kun ei enää tarvitse ottaa ”sitä yhtä” huomioon. Toisaalta - paljon tapahtunee vielä, paljon on edessä.

Mummi alkoi eilen vaatia rahoja takaisin yksistä mun laskuista. Olin tiistaina sanonut, etten ota niiltä etukäteen lainaa palkasta, kun ne tarjosivat mulle kuukausilippurahoja (ostivat sen sitten ”lahjaksi”). Nyt mummi tosiaan vaatii rahojaan takaisin, vaikkei silloin, kun pyysi, että toisin sille laskut maksettavaksi, sanonut mitään, että se olisi sitten laina. Se TIESI; ETTEN OTA NIILTÄ LAINAA. Olen päättänyt, etten maksa niitä takaisin. En vain pidä sitä aiheellisena. Muutenkin olisin maksanut ne vasta, kun saan rahaa. Näin on - olkoot!

Töissä oli tosi tuskallista! Haastattelut kesti keskimäärin 30min. Ajattelin käydä töiden päätteeksi teellä dtm:ssä, mutten sitten ehtinyt. Jäi juomat juomatta. Oikeastaan oli hyvä, etten jäänyt. Kotona odottaa huomisten telttakamojen pakkaaminen. Lähtö on siinä klo 10 luulisin.

Oot ehkä huomannut, että musta on tullut tosi pinnallinen. Tunne on ihana - sopivan queer! En ota liikoja stressejä mistään - MISTÄÄN!

Mä oon muuten alkanut ihan tosissani pohtia, josko mun ja Jeren olis sanottava juttu ohi. Sille ei yksinkertaisesti sovi ajatus, että mä en halua muuttua sen vaatimilla tavoilla ja alan kyllästyä sen jatkuvaan painostukseen.

JUURI EILEN se seiso mun edessä ja sanoi jotenkin, että: ”polville! Ota se suuhun”! KUKA SE LUULEE OLEVANSA!?!


25.10.2006

Taas julkkishavainto! Näin Salkkareiden Katjan Tiimarissa.

Ollaan matkalla parturiin. Enpä tiedä, mitä edessä on, mutta mutta herra suokoon Ristolle viisautta ja harkintakykyä. Oon ollu tänään tosi ahkera! Tein aamulla pari tuntia kouluhommia. Sauniksessa siivosin useita tunteja (n. 3) keittiötä. Lisäksi olen purkanut vaarin Perniöstä eilen tuomia laatikoita.

Ikävästi on niiden käynyt. Kosteus ja vuotava katto ovat huolehtineet, siitä että puolet tavaroista oli homeessa tai muuten vaan pilalla. Moni ihana asia oli tuhoutunut.

Voi kuinka haluaisinkaan Heurekaan!
(ohitettiin juuri Tikkurila)

Väsyttää. En ole nukkunut pariin yöhön kunnolla. Kyllä - johtuu Jertsu von Jermuzelista! No, ensi yön vietän kotona ja saan nukuttua.

Mun ja Jertsulin Möksä-viikonlopusta ei taida tulla mitään. Möksän mökki on varattu ja en usko Jeren innostuvan teltasta. Kysyn sitä nyt silti.

Myöhemmin:
Nyt se on sitten tehty - major fight. En jaksa kuvailla tarkemmin kaikkea tapahtunutta, mutta olen nyt lausunut taian, jolla sinetöin siteen purkamisen. Niin olkoot! Säilytän sitä taikalippaassani. Se on sidottu oransilla nylon-narulla. Tiedoksi tulkoot, ettei tuota narua saa koskaan - KOSKAAN - purkaa! Se päästäisi valloilleen kaikki sen sitomat voimat. Ne ovat vahvat ja eivät hyvillä aikeilla! ÄLÄ PURA NARUA!

Olo on hieman kuin katharsiksessa. Raukea, mutta jollakin tavoin kummalla tavoin todella vapautunut. Vuosien viha on vuodatettu ja sinetöity vahvalla loitsulla. Niin olkoot!

On mukava todeta, että vaikka arkkua on raotettu ja asiat ilmoitettu, en kadu mitään sanomaani! En edes sitä, että kerroin viettäneeni yöni poikaystäväni luona! (ne ei tosin ymmärtäneet ”poikaystävän” merkitystä)

Hyvää yötä yön viaton lapsi!
Janne


24.20.2006

Peltomaan tunnilla - luoja mitä tuskaa! Huh - taas tuli tosimoinen dejavu.

Vähäuninen yö takana - TUSKAA! Jos herra suo, niin tänään saan yhdeksän opiskelijan laattamaksut. Saisin sitten maksettua korot ja parturin torstaina. Mulla meni niihin niin paljon omaa rahaa kiinni. Ens viikolla on vimppa ilmoittautumispäivä wiccajuhlaan. En vain haluais mennä sinne yksin! Eli joku olis saatava mukaan! Voisinpa ampua itseni!

Olis ihan sairaan mageeta, jos saisin oman kämpän. Sen vois renoveerata. Seinät, keittiö, wc, hyllyt, joissa astiani! Luoja, että olis ihanaa! Voisin hieman panostaa yleisiin sisustusjuttuihin. Seinälle muutama kuva - ainakin toinen niistä siinä JKlta saadussa hopeametalli-kehyksessä. Oi herra!

Eeva ja Uskolähtevät tänään Pernajaan. Ihanaa, kun odottaa muutama rauhallinen hetki Saunakalliossa!

Kohta taas matkalla. Kiskot kuljettavat kohti Kaupunkia. Tapaan Maikin ja menen sitten töihin. Töistä taas Jertsulle.

Sain mummolta ja vaarilta rahat junan kuukautispilettiin. Joudun nyt tosin ehkä matkustamaan perille vielä pummilla, koska en tiedä, onko tässä vaunussa lipunmyyntiä. Normaalisti on ollut, mutta nyt en ole varma. Merkkitaulu on hieman epäselvä!

Pitäisi käydä maksamassa lainan korko. Se on jo myöhässä ja siitä tuli huomautus! No, hoidan sen pois, niin se on sitten taas kunnossa.

Taika:
off our biddies
off our souls
let the union of blood between us been thorn apart

off our minds and off uor hearts
love in this union dies

as I say so mote it be
three times three as it’s ment to be

ja suomeksi…

näin tapahtukoot!
vannotut valet, siteet ja suhteet puretaan
irti sielumme, irti mielemme
kuihtukoot sydämen rakkaus!

veri vedeksi, tunteet tuuleen
näin tapahtukoot!

sinetit ovat murretut
valat puretut
yhteys rikottu
näin olkoot!


23.10.2006

Tässä olen, enkä taaskaan muuta voi. Varkain astuin tähän Jertsun rapun käytävään. Nyt odottelen, että itse herra suvaitsee kotiutua.

Oli tänään hyvä päivä töissä. Tienasin miltei 10€/tunti! Aiemmin kävin työhaastattelussa yhdessä siivousfirmassa - oli vähän niin ja näin. Toimistosiivousta n. 6€ tunnilta. Saattaa olla, että voisin pitää puhelinhaastattelufirman rinnalla.

Yöllä näin tosi sairaan unen. Olin lähdössä lentokoneella lomalle Madridiin. Lipun sain 20 eurolla. Uneen liittyi Kutinen (yksi ärtsi-pärtsi-märtsi opettaja), joka lopulta toimi matkaseurana. Jotenkin olisin taipuvainen pitämään untani empaattijuttuna. Muistan, kuinka sen lopussa näin Aira Samulinin. Se ja koko uni, olivat todella todentuntuiset, unessa ei ollut epäloogisuuksia, joita ei voisi tapahtua todellisuudessa. Toistan - UNI OLI TODELLA TODENTUNTUINEN!

Tulee auttamatta mieleen, josko se enteilisi matkaa, jonka ajankohta on lähellä - joulu, Jere ja minä? Olisi ihanaa, jos niin olisi!

Mummi leikkii, kuin mitään ei olisi tapahtunut! Kunpa se vain tietäisi, mikä sitä odottaakaan. Kirjoitin eilen raakaversion loitsusta, jolla puretaan valat ja sidokset. Joten uskon ajan olevan hyvinkin lähellä. Kun saan kielen ja lopullisen sanamuodon hiottua kuntoon, niin liitän sen myöhemmälle sivulle!

Ehkä uneni kertoikin, että tulen lentämään ulos kodista kuin leppäkeihäs

With love,
Janne


22.10.2006

Noup - Nyt se sitten tapahtui. Mummi tuli eilen illalla mun ovelle ja sillä oli muassa pari kymppiä hiluja sekä junalippu (kuukausilippuni on vanhentunut). Olin aiemmin illalla vaihtanut sen kanssa muutaman kylmän sanan - se alkoi taas haukkua toista mummoa ja pappaa sekä Äitiä ja Jaakkoa.

Samalla, kun se anto mulle sen rahan, mummi sanoi jotain:” Yrität nyt spempata ja lopetat nuo ylimieliset vastaukset.” Olin sanonut sille, että mun ja Jaakon väliset asiat ovat meidän välisiä, eivätkä kuulu muille. palautin rahat ja tokaisin - en muista mitä - asiallista.

Se tokas siihen sitten, että mun pitäs muuttaa sinne Maikilleni (kaikki tämä purkautunut tunnelma on kehittynyt sinä aikana, kun olen viettänyt yöt poissa Saunakalliosta). Meinasin käydä sanomassa sille, että olen itse asiassa ollut yötä POIKAYSTÄVÄNI luona, mutten viittinyt. Se kuuluu vasta vaiheeseen II.

Tänään aion työkkäriin ja jos ehdin, niin soskuun - muahan ollaan heittämässä ulos. Ainoa ongelma tietysti on, että olen saunakalliolainen, jolloin asunto järjestyy sieltä. Täytyykin yrittää muuttaa kirjat helsinkiin Maikin luo - nimellisesti!

No, tänään selviännee paljon! Törmäsin muuten eilen asemalla naapurin K:hon. Vaikuttaa mukavalta tyypiltä. Sillä on aikamoinen tausta! Asuu nykyään Saunakalliossa ex-tyttöystävänsä ja nykyisen poikaystävänsä kanssa! Doesn’t it ring a bell! Sääli, että naapuruutemme päättyy, sillä se vaikuttaa ihan tosi kivalta tyypiltä.

Jatkoa seuraa - tai sitten ei!


20.10.2006

The morning has broken - birds aren’t singing but the sun is shining (tai jotian)

Oon taas hieman positiivisemmissa tuntemuksissa. Oonkin päättänyt, että kyllä tämä suhde on yrityksen arvoinen. Joten saakoot se sellaisen! So mote it be!

Ohjelmassa? - Ainakin Saunakallio-käynti, Jeren kellariin tutustuminen ja illalla ulostus (baariin meno). Muusta en vielä tiedä. tosin, eipä ole työntäytteettömiä päiviä näkynyt.

Olis taas pian lotto-päiväkin. Oikeat numerot tällä kierroksella ovat: 5, 25, 14, 18, 32, 36, 2. Eli ei muuta kuin lottorivi vetämään. Parturi - torstai 27.10. klo 16->

Edellinen