Kadonneen tien hakemisto

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2006.

19.10.2006

Siis aivan uskomatonta! Juna oli 20 minuuttia myöhässä ja teki siitä kuulutuksen vasta, kun oltiin kyhjötetty kylmässä tuulessa 15min! Ei siis pienintäkään tietoisuutta asiakaspalvelusta! RÖYHKEÄÄ! Nyt myöhästyn töistä! (toivon vaan, että saan potkut - tulis palkka nopeammin.)

Meillä oli tänään ainoastaan upea voikkaritunti klo 7.30-8.30. Leikittiin, mutta samalla käsiteltiin aitoja tilanteita. Todella tehokasta toimintaa.

Mummi (ja vaarikin) on tosi sairaana. Eikä se suostu edes menemään lääkäriin. Vaikuttaa jopa hieman huolestuttavalta. En usko, että tilanne tulee lähtemään parempaan suuntaan ilman kunnon hoitoa. No, onhan se aikuinen ihminen ja kantaa vastuun päätöksistään.

Mulla oli eilen erikoinen ilta - kolmet perättäiset juhlat. Ensin Dinon (Antin koira) 93-vuotissynttärit, sen jälkeen Antin ensikirjan ensimmäisen version julkistustilaisuus ja sitten Askon - joku ihan mukava homo - runoesityksen ensiesitys. Olipa hauskaa!

Nyt odotan innolla huomista, kun tapaan Jeren exän, jonkun 18-vuotiaan Laurin. Tullee ainakin erilainen viikonloppu! Harmittaa, kun viikonlopun saarireissu ei nyt onnistukaan. Vaarin ja mummin piti lähteä lauantaina Pernajaan. Ja siis ottaa auto, mutta nyt ne ovatkin menossa vasta keskiviikkona. Voisivat kerrankin tehdä kunnon päätöksiä! No, koittaa se viikonloppu viikkoakin myöhemmin.

Mua ärsyttää, kun Jere pitää mua köyhiksenä. Onhan se totta, mutta ei Jerella oli tietoa siitä! Sen päätelmä perustuu mm. valmispizzan ostoon ja siihen, että oon opiskelija - MITÄ STEREOTYPIOINTIA!

Samalla täytyy valittaa, että sen luona olemiseen on nyt säännöllisenä tekijänä yhdistynyt pakko-varvit. Mua oikein ahdistaa ne. Ne onkin ainoa asia, jota hänessä oudoksun - siis sen lisäksi, että sillä on tapana puhua JATKUVASTI mun intiimeistä osista - ja siitä, mitä me voitais niillä puuhailla. TODELLA LOUKKAAVAA JA RÖYHKEÄÄ. MUT SE ON NIIN IHANA, ETTEN VÄLITÄ!

Ajatukset ovat toisinaan vaihtelevat. Must on tullut nyt projekti. Tehtävänä palvella ja tyydyttää. Jere on taas alkanut muuttaa mua (tai siis yrittää). Se on kieltämättä aika ahdistavaa - kun ei kelpaa omana itsenään. Mulla on onneksi sen verran itsekunnioitusta, ettei se tule onnistumaan! Jos ei ala tavat muuttua, niin tämä juttu ei tule jatkumaan.

Pidän Jerestä paljon, mutta näyttää siltä, että sen kanssa oleminen tarkoittaisi itsestään luopumista - sitä ei tule tapahtumaan! Mutta katsotaan nyt - ehkä mä vaan ylireagoin. Suhde ei kestä, jos ei puolisot hyväksi toisiaan ilman peruspiirteiden hiomista. Tottakai joistakin tavoista on luovuttava. Se on ymmärrettävää ja kenties myös kriittistä suhteen kannalta. Vaikka mistä minä tietäisin - tunnevammainen paska!

Eilisillan ihana päätös: Jere, Antti, joku paska espanjalainen elokuva ja Antin lähdettyä Jere puhuu ensin helliä, sitten rivoja ja vaatii sitten seksiä. OIKEA UNELMIEN TÄYTTYMYS (JA PAH!)


18.10.2006

Istunpa tällä kertaa asemalla. Aika matelee. Tänään olis Jereä vasta klo 23.30 Ja nyt on vasta 22.56.59! Koulua ei sitten tänään ollutkaan. Silti päivä alkaa päättyä. Jonnekin se aika vaan on kadonnut. Tai ei jonnekin - oon puuhaillut perinteisen ahdistusbudjetin kanssa. Näyttäisi siltä, että mulla olis maksettavaa yhteensä 9 556 euroa ja rapiat päälle. (Akuutteja maksuja n. 1500eur)

En ainakaan vielä ole huomannut sen taloustaikani vaikutuksia. Toimisi nyt pian! Vaan ei, en ole pistänyt tikkuakaan ristiin äkki-rikastumiseni eteen, joten mitäs sitä nyt marmattamaan. Viikonloppu häämöttää. Taidan silti uusia LOITSUNI!

Kenttäpaikka taisi varmistua Kiveläksi. Ainakin se murhe on sitten takana. (Vaan ei kait pitäisi vielä nuolaista) - olisi kuitenkin mahtavaa, jos pääsisin sinne. Se olis raitsikkayhteyksien varrella, joten säästäisin pitkän penninkin.

Oon helt brouk. Pistin viimeisetkin pennoset iltapäivällä automaattiin äkkirikastumisen toivossa, mutta toisin kävi. Meni tuhkatkin pesästä! Lisäksi mä oon alkanut empiä Jertsun suhteen. Voisin toki olla sen kanssa vaikka ikuisuuden, mutta ihan kuin se olis tullut katumapäälle - tiedä häntä. Oon toivottavasti vaan hieman neuroottinen. JA NYT TYLSISTYNYT!


17.10.2006 - jatkoa vielä

Jere "raiskas" mut taas - mä luonnollisesti olin täysin avuton. Annoin muuten Antille sen rakkausloitsun, jota käytin ennen kuin tapasin Jerpulin. Katotaan nyt, miten pahaa jälkeä se saa aikaan. Mä onnistuin, mutta mitenköhän magia suhtautuu Antin yltiö-suomenruotsalaiseen vereen.

Tänään oli siis se terkkari. Kaikki tuntui olevan hyvin. Tosin se tarkastus oli tosi pinnallinen. Edes hengitystä ei kuunneltu. Ajattelin, josko olisin kysynyt siltä neuvoa sen rakku - tai mikäli rakkutaanin suhteen. En sitten muistanut. No, asia hautuu.

Törmäsin tossa äsken Jeren Timoon. Se on niin sairaan mukava, että oikein pelottaa. Sama on Jertsu. Sekään ei tunnu häpeävän mua - mikä on tosi outoa! Ja samalla ihanaa! Tuntuu oikein kivalta.


17.10.2006

Guten Morgen! Heute müssen Ich viel Machen. Suorastaan sairaasti!

Nyt koululle, jossa terveydenhoitajan tarkastus. Sen jälkeen rupeama ikääntyvien hoitotyöstä. Sitten mummollaan, josta illalla teatteriin. Tai sitten Jerelle - teatteri ei vois vähempää innostaa. Ja pitäs kuitenkin hoitaa tuo työpaikanvaihtokin.

Oon saanu jonkun kirjeen entisen kotikaupungin kaupunginvirastosta! APUA! En osaa yhtään edes kuvitella, mistä aiheesta se vois olla, mutta jotain kamalaa varmasti. Menneisyyttä ei kai todellakaan voi paeta. En kyllä tiedä, mikä siellä kolkuttaisi (vaihtoehtoja on monia). Herra auttakoot, ettei se ole mitään, mistä en selviä! No sehän selviää, kun pääsen mummolaan.

Hirveä tämä maailmantilanne. Tunnustan, että vaikka en usko varsinaisen maailmansodan koittavankaan, kyllä minua pelottaa! Kaikki on jotenkin niin sekaisin. VOI PYHÄ JUMALA, SEN KIRJEEN ON OLTAVA JOTAIN KAMALAA!!!

Nyt en tiedä, mitä tehdä. En haluais sinne teatteriin, mutten tiedä muutakaan vaihtoehtoa. Siis mikäli en saa lippua myytyä. Tai siis joo, tiedän. Jään pois ja 10 euroa menee helt hukkaan. On Jertsu nyt sen verran tärkeä! Voisin muutenkin skipata noi ikääntyvän hoitotunnit. En vaan jaksais tunteilla. Olishan se työjuttukin hoidettava - JOTEN LINTSAAN!

Voi että, nyt kun tulin tänne ja olisin ollut valmis - tai siis kuvitella, että joku on etsinyt mua ja halunnut ostaa mun lipun, mut tulin vain minuutteja myöhässä. Eli hyyppä on hävinnyt. JA MENETIN SEN 10 EUROA! SCHEISE! No se siitä! Turha itkeä menetettyä toimeentuloa - vaikka harmittaakin! VITTU, VITTU, VITTU! Onneksi Sabriina-rakas on sitten lohduttamassa minua.

Suhteeni Jeren kanssa alkaa olla sen verran vakava, että ollee aika kirjoittaa sille avoin kannanotto.


15.10.2006

Ilma on ihan outo ja on todella kylmä. Mietin tässä, et jos irtisanoutuisin huomenna, saisin rahat jo vissiin viimeistään ens viikon perjantaina, mutta toisaalta sitten olisinkin jo aika kuilun partaalla. Mutta saattaa olla - en toivoisi - että uutta työtä ei heti löydykään.

Rahaa olisi kuitenkin saatava - JA PIAN. Huomenna tililtä menee lainan korko, muttei siellä ole rahtuistakaan rahaa. Jotain on siis keksittävä.

Tänään on tuntunut aikalailla siltä, kun aika ei millään riittäisi. Pitäisi käydä kaupungissa, töissä, pyykätä ja siivota, sekä lisäksi tehdä se vitsin referaatti. On jotenkin taas semmoinen olo kuin ajelehtisin. Rahan virta on todella voimakas! If only I could turn back time. En tosin yritä - voisi vaikka onnistua!

Oon edennyt suunnitelmissani edes hieman. Sain haettua käsiini Setan Helsingin toimipisteen numeron. Ehkä sieltä löytyisi se kauan kaivattu kämppis. (Tos on mun viereisellä penkillä yks setä, joka ahdisteli tosi pieniä tyttöjä - HYI HÄNTÄ!)

Nyt vieressä istuu tyyppi, jonka sukupuolesta en meinaa saada selkoa. Luulen, että se on uros ja jotain siltä väliltä. Karkaan taas töistä ”hieman” etuajassa. Oon tehny sitä jo niin monta päivää, että eiköhän siitä ala kohta huomautuksia sadella. Pääsen sitten antamaan palautetta.

Oh - tänään pitäs jossakin vaiheessa oikeasti tehdä se äikän refe ja lähdeluetteloharjoitus. Huomen aamulla olis piikittelyä ja muuta kivaa. Taitanee ainakin veri lentää.

Kuuntelin muutama päivä sitten Sabriinan pianonsoittoa. Luoja, että oon kade! Se oli aivan tautisen upeaa ja mahtavaa - suorastaan koskettavaa. ON MULLA SIINÄ MIES! (Jere - Jertsu - teininoita - Sabriina)


14.10.2006

Jäikin tuossa päivä väliin. Nyt matkalla kotiin, takana on mahtavat neljä päivää! Tänään ollaan nukuttu myöhään, syötiin Antilla ja törmättiin julkkikseen.

Viime silakkamarkkinoilla oli mukana partiolaisten koulutusalus S/v Valborg. Tuli ihan haikee olo, kun en oo partioinu aikoihin. PAKKO PÄÄSTÄ METSÄÄN. Tossa oli äsken muutama perättäinen ahdistava kokemus! Ensin tulin assalle Jertsun ystävän Harrin kyydissä ja sekoilin ihan sairaasti. Sitten jollain naisella oli joku sairaskohtaus ja sen ystävä (tai joku) pyysi joltakulta puhelinapua hätäpuheluun, mutta jatkoin vain matkaa. En tosin tiedä, mitä olisin voinut tehdä?

Jere on 36-vuotias. Asia tuli julki eilen. Ei! Asia ei häiritse minua. Kumma sinänsä, et mun mielestä Antti ja se yksi oli niin vanhoja, mutta - Sabriina on niin ihana, että iällä ei vois olla pienempää merkitystä. Joten se siitä!

Mulla oli viime yönä aivan sairaita painajaisia! En muista vuosiin kokeneeni mitään vastaavia. Ensin joku terästarjotin-juttu ja aamuyöstä painajaisen tapainen syöpälapsi-uni. Olin tosi ahdistunut aamulla herätessä. Toivotaan, että ne jäivät siihen. Saattaa tosin olla, että Jeren seksuaalisella ahdistelulla on osansa painajaisten kanssa. Se on ihan koko ajan kiimainen ja sörkkimässä mua jutullaan. Lisäksi se ”jatkuvasti” (toisinaan) puhuu tosi suoria mun jutustani ja ne on kumpikin asia hyvin loukkaavia. Toisinaan tuntuu kuin kaikki, mitä sen mielessä liikkuisi, liittyisi seksiin. Esimerkiksi aamulla joudun suorastaan väkisin estämään sitä nuolemasta mun takaluukkua. Pientä rajaa! Se, että sanoo mun pepun olevan kaunis, ei anna oikeutta tunkea siihen kieltään! En usko että tästä nyt kriisiä tulee, mutta pienelle koulutukselle ollee aihetta!

Tapasin nyt viikonloppuna aika monta Jermulin ystävää: Tepon, joka on töissä hotellin puffassa (käytiin lauantaina siellä aamupalalla - IHANAA!), sitten Iston ja Matiaksen. Ne oli muistaakseni töissä jossakin lentoyhtiössä ja joku - oikein hauskoja, mutta hieman riettaita - PERINTEISIÄ HOMOJA! Ja sitten oli vielä ainakin yksi Tiina - lääkäri tai jotain.

Ens viikosta tuleekin sitten rankka. Maanantaina olis koulua ja töitä. Lisäksi pitäs hakea töitä ja hoitaa taloutta. Huomenna pitäisi lisäksi palauttaa äikän referaatti - VOI LUOJA!


12.10.06

Taika on tehty, sanat sanottu. Nyt sitten odotellaan vaikutusta. Vielä en tiedä, tuleeko hyvää vai pahaa - tuskaa tai rahaa. Ovat tiet magian oudot ja uudet. Voihan olla, ettei mitään tapahdu. Tein taian hieman valmistautumatta. Silti uskon jotain tapahtuvan.

Tänä vuonna on aivan mahtava ruska. Puissa on värikirjo aina vihreästä punaiseen - toki keltaisen kautta.

Matti asuu kukkarossa - mutta se ei haittaa

Äiti ja Jaakko muuttanevat kaupunkiin. Juttelin eilen sen kanssa ja sanoivat tulevansa jo ennen joulua! Joulu - HYI! Olen hieman pohdiskellut sitä ja tullut päätökseen, etten ainakaan mene isälle ja Johannalle. Myös joulu mummolassa ahdistaa. Vaan, en tiedä. Oon tässä nämä viimeisimmät vuodet niin heittelehtinyt, että ehkä olisi aika todella panostaa tähän juhlaan - tai?

Haluaisin viettää joulua rakkaiden ihmisten kanssa. Joidenkin, joille joululla on sama merkitys kuin minulle. Joulu merkitsee tälle ihmiselle ennen kaikkea rauhaa ja hyvää oloa. Eikä tuohon tavoitteeseen ole edes vaikeaa päästä: hyvää ruokaa, ystäviä, kynttilöitä ja kenties kuusen suojaamien lahjojen takaa kuuluvaa musiikkia. Tottakai tärkeää on myös glögi ja mahdollisesti joulukirkko. Olisi ihanaa istua muiden samanmielisten kanssa ja jutella, jakaa.

Mä oon taas laihtunut! Katoan kohta näkyvistä. Ei ollenkaan kiva. Pitäs varmaan tehdä jonkin sortin ohjelma, jolla alkais läskiä ropista. hmm - ehkä säännöllistyneempi syöminen auttaisi? Joitain kuitenkin.

Jertsu katoaa kohta espanjan tunnille - mitähän mä tekisin? Voisin yrittää Sirkkuloida. Tää on vaan niin vaikeaa. Elän aika epäsäännöllistä elämää. Mut jos tekisin kaiken oikean kaavan mukaisesti, ei tässä jäis aikaa millekään muulle. Tätä se aikuisuus nyt sitten varmaan on?

Jos on, en voi tehdä muuta kuin jäädä lapseksi - ihan niin kuin olen aikaisemminkin todennut.

(Nyt tiedän. Käyn Sirkulla ja sitten kahvilla)

En usko, että raha tekee onnelliseksi, mutta se voi.

I love totuus.


11.10.06 (eli jatkoa edelliseen)

Nyt on sitten perse kipeä ja käsivarret ruvella! Eka labbis on siis takana ja mielestäni aivan onnistuneesti. Tokihan tuli muutama turha reikäkin porattua, mutta ne nyt on ihan pikkujuttuja.

Oon menossa taas yöksi Jerppulille. Törmäsin tuossa aamujunassa Sirkkaan. Niin - kuvitella. Kyllä se maailma on pieni. päädyin hakemaan kentälle Kivelän sairaalaan. En tiedä, millainen se on paikkana, mutta eiköhän se varmasti karaise osaltaan.

En ollut ehtinyt paljon muuta, kuin opetella sen loitsun ulkoa, kun ekat rahat jo ilmaantuivat. Olin varannut sille paketille 8e ylimääräistä ja päätin pitää sen itse. Kiitos siitä Herralle!


11.10.06

Mä oon oikee antisleepycreiseri! Jertsu-parka ei ollu saanu nukuttua koko yönä, vaikka oli jopa napsinut pillereitäkin - (siis nukkupillereitä) Tai mistäs sitä todellisuudessa tietää, mitä nappeja se oikein popsii!

Taas mentiin ympäri ja tultiin yksiin! Tristy-Boy asuu koivukylässä. Tai ainakin se nousi täältä junaan. hmm - oliskohan se jo jättänyt mut rauhaan.

Tuntuu ihanalta ”asua” Jeren kanssa. Tunnen itseni hieman loiseksi siellä, mutta muuten kaikki on auvoa. Kyllä meistä vielä pari sorvautuu. Se on kyllä niin mukava poikaystävä

(VOI LUOJA, ETTÄ TUOLLA POJALLA ON IHANAN PIENET JALAT. Varmaan 36-37!)

Lintsaan taas vähän. Olis tänään labbistunnit ja haluan olla in top shape! Pitäs kinuta taas hieman rahaa vanhuksilta. En tajuu, et mihin kaikki tulot vajoaa. En tosin tienaakaan paljoa. Jos saisin edes kokoon 300e tuolle seuraavalle palkanmaksulle, niin saisin akuutimmat laskut maksettua. MUTTA millä rahalla mun olis tarkoitus elää?

Palkat menee laskuihin ja opintotuki junalippuun. Eipä hirveästi naurata. En tiedä, mitä Jere luulee mun taloustilanteesta, mutta pelkään sen pitävän sitä todellista parempana. Pitäs varmaan jutskata sen kanssa.

Vaari oli jutellut isän kanssa. Mun autonromu pitäs kuulemma hävittää jonkun remontin alta. Voisin yrittää saada auton viikonlopuksi ja ottaa Jertsun kotikaupunkikierrokselle. Maikkikin varmaan sain kyydin sinne. Sehän vois vaikka maksaa siitä muutaman euron. Kysynpä vaarilta. Sehän sopis muutenkin hyvin. Lauantaiaamuna lähettäis (sen hotelliaamiaisen jälkeen) ja palataan illalla tai ollaan yö Möksällä ja takaisin sunnuntaina.

Olen sittenkin päättänyt tehdä sen rahataian. Sen verran on tilanne paha! Mutta teen kuitenkin siitä kevyemmän version. Se on tuossa seuraavana.

* taika talouden parantamiseksi*
in your names Cernussos, Aradia
I call the south, east, north and west
join my circle of magic

Let the money come to me
as I say, mote it be!
I chant the spell - let it be done!
Earth and water, wind and fire
Diana creator of all - I salute you
Bless my words, so they shall not return as three times three
but to do as it’s ment to be
so mote it be, so mote it be

reverse of thise words will undo this spell

Tarvitaan:
pata
suolaa
tulitikkuja
vahvistavaa yrttiä
taikapaperi


09.10.06

Tulinkin jo toisiin ajatuksiin. En voisi koskaan valjastaa wiccaa noinkin halpoihin ajatuksiin. En koskaan! (Tosin vannomatta paras!)

Mulla on ikävä Jereä! Ainakin luulen. Nyt kun en ole nähnyt sitä yli vuorokauteen, tunnen oloni onnettomaksi. Voihan se toki johtua jostain muustakin, mutta viikon olin liitänyt taivaissa.

Hee! Kelli pimpahtaa pian 20:38 och tåget avgår från spår SEX. Eikä siinä kaikki! Mä en enää osaa kirjoittaa ja NAAPURIT on JUNASSA! Mahtava päätös päivälle! Pientä sadismia! Huomenna saadaan työvaatteet. Mut vain, jos taion jostain pari sibeliusta huomiseksi. haastetta kerrakseen. Mut kyllä Herra pelastaa! HUOMENNA MIE NÄÄN HANIPUPPELIN! IHANAA!

En muuten löytänyt niitä töitä. Mie oon niin ujo ja karvainen! AAMEN AAMEN!

T: Janne