• JanneP

18.10.2006

Istunpa tällä kertaa asemalla. Aika matelee. Tänään olis Jereä vasta klo 23.30 Ja nyt on vasta 22.56.59! Koulua ei sitten tänään ollutkaan. Silti päivä alkaa päättyä. Jonnekin se aika vaan on kadonnut. Tai ei jonnekin - oon puuhaillut perinteisen ahdistusbudjetin kanssa. Näyttäisi siltä, että mulla olis maksettavaa yhteensä 9 556 euroa ja rapiat päälle. (Akuutteja maksuja n. 1500eur)

En ainakaan vielä ole huomannut sen taloustaikani vaikutuksia. Toimisi nyt pian! Vaan ei, en ole pistänyt tikkuakaan ristiin äkki-rikastumiseni eteen, joten mitäs sitä nyt marmattamaan. Viikonloppu häämöttää. Taidan silti uusia LOITSUNI!

Kenttäpaikka taisi varmistua Kiveläksi. Ainakin se murhe on sitten takana. (Vaan ei kait pitäisi vielä nuolaista) - olisi kuitenkin mahtavaa, jos pääsisin sinne. Se olis raitsikkayhteyksien varrella, joten säästäisin pitkän penninkin.

Oon helt brouk. Pistin viimeisetkin pennoset iltapäivällä automaattiin äkkirikastumisen toivossa, mutta toisin kävi. Meni tuhkatkin pesästä! Lisäksi mä oon alkanut empiä Jertsun suhteen. Voisin toki olla sen kanssa vaikka ikuisuuden, mutta ihan kuin se olis tullut katumapäälle - tiedä häntä. Oon toivottavasti vaan hieman neuroottinen. JA NYT TYLSISTYNYT!