Kadonneen tien hakemisto

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2006.
Seuraava

08.10.2006

Taas matkalla Kaupunkiin. Oon ollu suorastaan halvaantunut, kun olin eilen lompakkoni Jertsulle. Onneksi eivät lipuntarkastajat yllättäneet! Eli näin lyhyeksi jäi meidän taukomme! Hyvä niin.

Ulkona sataa. On kylmä. Syksy tekee tuloaan, niin, ettei ensiluntakaan tänä vuonna jouduttane odottamaan joulun yli. Joulu alkaa muutenkin olla jo aika lähellä. Vielä en ole kokenut jouluahdistusta, mutten usko siihenkään enää olevan kovin pitkää aikaa. Missähän vietän joulun tänä vuonna? Mummi & vaari ei oikein jaksaisi innostaa. Eikä myöskään äidin ja Juhan kanssa - saatikka sitten isän ja Pirjon! Tuossa kun sitten olivat nämä viralliset vaihtoehdot, niin kait se on sitten mentävä kirkolle jakamaan ruokaa tai oltava töissä! No, se päätös alkaa jo olla käsillä.

Kävin siellä Hoasin toimistossa. Yksiöt (tai siis yksinäisten kaksiot) olivat vuokraltaan kutakuinkin 400-500 euroa. ELI LIIKAA. Vaan eipä muutenkaan - Odotus aika niihin on useita kuukausia. Jere toisti tänään ehdotuksensa siitä, että muuttaisin niille. Jotenkin vaikutti, et se olis ollut tosissaan. Sanoin, ettei maailma olisi vielä valmis siihen. Jertsu taasen vastasi, et sen mielestä turha viivyttely on sopimatonta. (mua vähän kalvaa Antin sanat siellä pizzeriassa. Se sano, et Jertsu siirtyy aina niin nopeasti ”vakavaan” seurusteluun. Tiedän, että olisi hölmöä yrittää tulkita noita sanoja. Samalla tavoin Jeren puheet painavat enemmän, mutta silti.)

Oon nyt muutaman viimeisen tunnin ajan pyöritellyt mielessäni ajatusta, josko Jertsun sanoissa voisikin olla järkeä! Sopisin sinne silleen hyvin, et ollaan niin saman tyyppisiä. No, katsoo nyt, kunhan selvitään näiden muutaman tulevan päivän yli. Jos asiat toimii, niin otan asian sitten uudelleen esille!

Joo, mutta jatketaanpa vielä toisista aiheista (kerrankin!) Elikä: 1. työn vaihto (=taikaa). Mutta ensin tuo 1.:

Olen tässä ajattelua harrastanut ja päätynyt siihen ratkaisuun , että työpaikan vaihto on jälleen ajankohtainen. Nyt tienaan illassa - n. 3,5h. - keskimäärin 20e. Tuntiansio on silloin 6e ja rapiat. Ei sinänsä paha, mutta ei mahdollisuuksia viikonloppuansioihin ja työ on ÄRSYTTÄVÄÄ!

Vaihtoehtona mielikuvissani tarjoilen kahvia jossain prameassa kahvisalongissa vaaleassa kauluspaidassa. Tai sitten ohjaan lapsia. En vain haluaisi liikaa tunkeilla Jertsun elämään, jottei se kyllästy muhun. Kuvaan kyllä sopisi:” Me kolme, työ jossain hienossa cafeteriassa, railakkaat illat, kynttiläillalliset ja päivät kotona.”

Alhaisella vuokralla (n./ca. 300e/kk) tai edullisella kuukausilipulla ei luonnollisestikaan olisi vaikutusta asiaan!

HERRA, ANNA MUN JA JERE SUHTEEN TIIVISTYÄ ENTISESTÄÄN - AINA JA IKUISESTI! Nimeen Cernussos, Aradia.

Kakkonenhan oli taika. Ajattelin, et voisin heittää taas pienen loitsun - SAADAKSENI SITÄ RAHAA! Siis luonnollisestihan se olis hieman syntistä, mutta tässä tilanteessa en välitä. TOKI aion huomioida, etten odota rahan vaan satavan käsiini, vaan haluaisin rahan ansaitsemistapojen (helppojen sellaisten) tulevan luokseni!

Olis niin paljon asioita, joita ilman en osaa elää; talvitakki, kengät, lisävaatteita, laskunmaksut, parturi - and many more! TÄÄ ON NIIN VAIKEETA! Loitsun teksti seuraa tuossa seuraavien sivujen havinoissa. Täytyykin olla oikein tosi tarkka, ettei tee munauksia taian suhteen. Voipi muuten käydä huonosti!

Voisin muuten tehdä Jertsusta FaceFilen tuohon tulevaan. Jos vaan saan sen houkuteltua semmoiseen kopperoon.

* taika*
vain kolmesti kolme - niin tapahtukoot
olkoon pyytävän tahto kuultu
tapahtukoot tahtoni, näin käykööt
ollut on oleva - tullut on tuleva
näin olkoot, näin olkoot

nurittainen lukeminen purkaa taian
kolmesti tulee kiertää kehä auringon noususta auringon laskuun
näin olkoot

niin kuin sanon - tapahtukoot
kuulkaa minua tuli, vesi, maa ja ilma
yhtykää - karkottakaa rinkiäni vaanivat demonit
kuulkaa minua Cernussos ja Aradia - palvelijanne kutsuu Teitä
Kuulkaa minua suuret vartiotornien herrat
nimissä pohjoisen, idän, etelän ja lännen

elementaaliolennot - vahvistakaa rukoukseni - suojelkaa viattomia
Nimessänne kutsun varojen virtoja - nykymaailman uuraita hallitsijoita.
Suokaa pyytäjälle toimeentuloa

oi suuri kuu, vaikutusten herra! Kuule minua
kuin vartesi, kutistukoot niukkuuteni!
kasvakoot raunioiltani rikkauden hedelmä

suuri Diana - kuule sydäntäni
johda oikealla polulla

sinun nimeesi - näin olkoot!
niin kuin sanon - tapahtukoot!


07.10.2006

Nonniin. yö on takana - ja puoli päivää. (radiossa soi Savage Gardenin iki-ihana Madly, Deeply, Truly!)

Joo, vuorokausi on takana. Paljon ehti tapahtua. Jere kertoi rakastavansa mua. Nyt en tiedä, mitä tehdä. Se on oikeasti todellinen unelma! Kaikkea, mikä osaisin koskaan odottaa. Nyt vaan tuntuu, et mun sydän ei hakkaa sen seurassa. Se ei tarkoita, ettenkö voisi olla rakastunut siihen. Mä en vaan tiedä, miltä rakkaus tuntuu! Oon tunnekylmä. Jos en edes kykene rakastamaan itseäni, kuinka voisinkaan muita!?!

klo19.39:
Uskon, että se on mahdollista ainakin silloin, kun vastapuoli on noin ihana - Jere tekee mut onnelliseksi! Kävin Jeren ja Antin kanssa pitsalla. Oli ihan mukavaa. Ei edes ahdistavaa! Luulen, että Antti on mainio ystävänä, mutta ei kumppanina.

Mä en nää sitä pariin päivään (Jerkkua). Tai uskon, että näen. Pari päivää luonee jo liian suuren ikävän.

Voi vittu! En oo muistanu kertoa! Oltiin eilen Jerkun kanssa Herculeksessa ja arvaa ketä siellä oli - KYLLÄ NAAPURIT! Eli se poikaystävä Sami ja naapuri K. (Oli Kimmo, Kimi, tai jokin. Nimi unohtui) Oli jotenkin niin outoa ja samalla sairaan hauskaa törmätä niihin. Astuttiin iso askel naapurisuhteissa! K. oli ainakin tosi kova tanssimaan, joten ollen löytänyt täydellistä biletysseuraa!

Jerkku muuten tuntee yhden julkkiksen! Se on kuulemma aika raju tyyppi. Eli piireissä ollaan! Alkaa tosiaan tuntua, kuin oikeesti elämä alkais muuttua. Oon saanu tosi monta uutta tuttavuutta, joista uskon äityvän myös muutamia pitkiä ystävyyksiä! Magia nostaa päätään! Kun oltiin tänään siellä pizzalla Antti ihan sikana multa tietoja wiccasta. Se vaikutti todella kiinnostuneelta aiheesta ja halus jopa, et tekisin sille taian. Täytynee viedä sille Pro Gradu, joka mulla on kotona. Ehkä se selvittää sille asioita! (ties vaikka tekis musta mediajutun <- leikkiä!)

Joka tapauksessa elämä hymyilee. Nyt on tapahtunut niin paljon, et oikein pulppuan iloa! Vielä kun saan raha-asiat kuntoon, niin avout!

Mulla on muuten taas alkanut perinteinen nenäverenvuoto-kausi. Jo paristi viime viikolla hilloitteli. No, ehkä niiden nenätippojen käyttö helpottaa tilannetta.

Odotan muuten naapureilta kutsua kahville!

Ever so happy,
Janne


06.10.2006/klo 20:25

Tänään tuli kirjoiteltua aika paljon. Olin Maikin kanssa Mustikkamaan uimarannassa. Se ui ja meikäläinen kirjasi. Yksi setä pyllisti muhun päin ja ilman uikkareita tietysti!

Oon oikeastaan aika tyytyväinen elämääni! Ei - Oon todella tyytyväinen. Masu on täynnä, odotan rakasta saapuvaksi. Mulla on katto pään päällä (vielä) ja oon nähnyt ystäviäni, uinut (yksi vanha homoukko ahdisteli) sekä - AJATELLA AFRIKAN LAPSIA!

Pelasin taas hieman , MUTTA VOITIN kokonaista 5 euroa. Lottosinkin - jos Herra suo… Aamen aamen!


06.10.06

Kaupunki ja Maikki odottavat. Aion uida ja illalla tapaan Jeren. Eli täytettä on tällekin päivälle kertynyt ihan kiitettävästi.

Aamu alkoi reippaasti! Pientä hiertoa vanhusten kanssa. Jaakko soitti ja kertoi, että Eeva on iskenyt niille luuria korvaan, kun ne on useaan otteeseen yrittäneet soittaa. Tiedän henkilökohtaisesti vain kahdesta kerrasta. No, päätin, että kun se on kerran tällaiseksi äitynyt, niin on aika etsiä asunto ja PAINUA VITTUUN!

Junassa kirjoittamiseen alkaa muodostua omat hienoutensa. On kirjoitettava pienellä (tosi uteliaita nämä kanssamatkustajat). Pienikin junan heilahdus suttaakin sitten koko sanan.

En tiedä vielä millainen rääkki asunnon tästä asunnon löytämisestä syntyy. Oikeastaan en edes tiedä mihin muutan. Olisi tietysti ihana muuttaa keskustaan, mutta vuokra voisi olla hieman liian korkea. Maksimissaan se saisi maksaa 350,-/kk. Eli turha varmaan edes toivoa. Opintotuen asumislisähän on noin 80% ja maksimissaan myönnettävä tuki jotain 200,-/kk. eli - hmm - pahalta näyttää! VAAN JOS EI MUU AUTA, NIIN OON VALMIS OTTAMAAN WICCAN PELIIN! Se siitä oman hyödyn tavoittelemattomuudesta!


05.10.2006/01:52

Tais se olla tosissaan. Ainakin se tekee mulle ruoka ruokaa ens viikon lauantaina. Toivottavasti ollaan silloin vielä yhdessä! Kaikkeahan sattuu…

Ai joo, päivän viimeinen haastateltava oli oikea PASKA!


05.10.06

Istun tunnilla. Meille opetetaan vuorovaikutusta KALVOILTA! Siis aivan uskomatonta.

Aamujunassa tapahtui taas. Se naapurin setä (ja sen poikaystävä tai joku) oli siellä. Kun vaihdoin junaa Keravalla, se ensin tervehti mua JA ALKOI SIT JUTELLA!

Ei muuta kun et oonko menossa töihin vai kouluun, mut kumminkin. Heti, kun en enää flirttaillu sille, niin johan alkoi tapahtua.

Oon ollu niin paljon poissa kotoa, et tänään on pakko ottaa kiinni siivouksessa ja pyykkäyksessä. Kaik’ puhdas alkaa olla loppu! En tainnut eilen mainita, et Jere leikillään sanoi, et jos pyytäisin, se muuttais mun kanssa heti yhteen.

Jännää, et vaikka mä haluan Jeren ja voin hyvin kuvitella eläväni sen kanssa ikuisesti, niin en olis vielä valmis yhteen muuttamiseen, ym. Jollain tasolla kai minua kalvaa vieläkin epävarmuus. En vaan voi uskoa, et Jere on jaksanut mua näinkin kauan.

Ens viikolla Timo lähtee viideksi päiväksi Tanskaan. ELI JERE ON YKSIN KOTONA! Se kyselikin, et jos muuttaisin sinne sen ajaksi. En oo ihan varma, oliko se tosissaan. Ainakin se aika antais kuvaa siitä, millaisia me vielä syvemmälti ollaan.


04.10.2006

Kenties mä vuodatan ensin. Heti, kun oon sen mussukan kanssa, mä tunnen oloni ihan sika epävarmaksi (niin kuin nytkin). Se vaan iskee ajatus, et ehkä se ei enää tänään haluaiskaan nähdä mua.

Tuntuu vaan, et sanon ja teen aina vaan niin tyhmiä ja älyttömiä juttuja - varsinkin Jeren seurassa. Toivon toki, et oon vaan neuroottinen. Luulenkin, et tää vois nyt olla rangaistus. Aivan! Wiccan käytöstä omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Eli kolmesti kolme - kostoisku!

Kaikki tuntuisi olevan periaatteessa hyvin, mut koska tein taian itseni hyväksi, joudun aina ajattelemaan, josko se on ainoa syy, miksi häntä näen. Jere on fiksu ja ihana. Ja mikä parasta, ihan sairaan mukava ja hellä.

(NÄIN TÄNÄÄN SUVI-ANNE SIIMEKSEN)

Jere kävi tänään ulkona yhden Tepon kanssa. Ja kun mä oon kerran sairaslomalla töistä, tuli tehtyä hieman ostoksia. Ostin tän kirjan ja Alkosta minttulikööriä. Pataa vaan en vieläkään löytänyt! Höh! Ja sit kun tää mun sosiaalinen piiri on näin suppea, en edes oikein tapaa muita.

Tein muuten jotain aika uskomatonta. Kävin Kallion kirkossa rukoilemassa! Sovin osaltani asiat jumalan kanssa. toivotaan, että hän kuuli uskoni tunnustuksen.

Sen verran vielä palaan tohon sosiaalisuuteen, et juttelin tänään jopa pari sanaa Timon kanssa. Vaikuttaa mukavalta tyypiltä. Kenties saan hänestä tulevaisuudessa uuden ystävän(?)

Huomenna on edessä ensimmäinen vuorokauden mittainen tauko rakkaaseeni. Odotan innolla, mitä tällainen tauko saa aikaan! Totta kai kaipaan Jerkkua kovasti, mutta ehkä näin lyhyt tilannetarkastus on paikallaan. Ainakin, että ymmärtäisin, kuinka suuresti häntä rakastankaan!

Näissä arvoissa,
Janne


Ilmoitus:

olen tällä päivämäärällä ottanut käyttöön tämän kirjan. Seuraan siinä elämääni ja kehitystäni. Olkoot ne onnelliset ja täynnä täyttymystä!

Helsingissä 04.10.2006
Janne


Seuraava