• JanneP

19.10.2006

Siis aivan uskomatonta! Juna oli 20 minuuttia myöhässä ja teki siitä kuulutuksen vasta, kun oltiin kyhjötetty kylmässä tuulessa 15min! Ei siis pienintäkään tietoisuutta asiakaspalvelusta! RÖYHKEÄÄ! Nyt myöhästyn töistä! (toivon vaan, että saan potkut - tulis palkka nopeammin.)

Meillä oli tänään ainoastaan upea voikkaritunti klo 7.30-8.30. Leikittiin, mutta samalla käsiteltiin aitoja tilanteita. Todella tehokasta toimintaa.

Mummi (ja vaarikin) on tosi sairaana. Eikä se suostu edes menemään lääkäriin. Vaikuttaa jopa hieman huolestuttavalta. En usko, että tilanne tulee lähtemään parempaan suuntaan ilman kunnon hoitoa. No, onhan se aikuinen ihminen ja kantaa vastuun päätöksistään.

Mulla oli eilen erikoinen ilta - kolmet perättäiset juhlat. Ensin Dinon (Antin koira) 93-vuotissynttärit, sen jälkeen Antin ensikirjan ensimmäisen version julkistustilaisuus ja sitten Askon - joku ihan mukava homo - runoesityksen ensiesitys. Olipa hauskaa!

Nyt odotan innolla huomista, kun tapaan Jeren exän, jonkun 18-vuotiaan Laurin. Tullee ainakin erilainen viikonloppu! Harmittaa, kun viikonlopun saarireissu ei nyt onnistukaan. Vaarin ja mummin piti lähteä lauantaina Pernajaan. Ja siis ottaa auto, mutta nyt ne ovatkin menossa vasta keskiviikkona. Voisivat kerrankin tehdä kunnon päätöksiä! No, koittaa se viikonloppu viikkoakin myöhemmin.

Mua ärsyttää, kun Jere pitää mua köyhiksenä. Onhan se totta, mutta ei Jerella oli tietoa siitä! Sen päätelmä perustuu mm. valmispizzan ostoon ja siihen, että oon opiskelija - MITÄ STEREOTYPIOINTIA!

Samalla täytyy valittaa, että sen luona olemiseen on nyt säännöllisenä tekijänä yhdistynyt pakko-varvit. Mua oikein ahdistaa ne. Ne onkin ainoa asia, jota hänessä oudoksun - siis sen lisäksi, että sillä on tapana puhua JATKUVASTI mun intiimeistä osista - ja siitä, mitä me voitais niillä puuhailla. TODELLA LOUKKAAVAA JA RÖYHKEÄÄ. MUT SE ON NIIN IHANA, ETTEN VÄLITÄ!

Ajatukset ovat toisinaan vaihtelevat. Must on tullut nyt projekti. Tehtävänä palvella ja tyydyttää. Jere on taas alkanut muuttaa mua (tai siis yrittää). Se on kieltämättä aika ahdistavaa - kun ei kelpaa omana itsenään. Mulla on onneksi sen verran itsekunnioitusta, ettei se tule onnistumaan! Jos ei ala tavat muuttua, niin tämä juttu ei tule jatkumaan.

Pidän Jerestä paljon, mutta näyttää siltä, että sen kanssa oleminen tarkoittaisi itsestään luopumista - sitä ei tule tapahtumaan! Mutta katsotaan nyt - ehkä mä vaan ylireagoin. Suhde ei kestä, jos ei puolisot hyväksi toisiaan ilman peruspiirteiden hiomista. Tottakai joistakin tavoista on luovuttava. Se on ymmärrettävää ja kenties myös kriittistä suhteen kannalta. Vaikka mistä minä tietäisin - tunnevammainen paska!

Eilisillan ihana päätös: Jere, Antti, joku paska espanjalainen elokuva ja Antin lähdettyä Jere puhuu ensin helliä, sitten rivoja ja vaatii sitten seksiä. OIKEA UNELMIEN TÄYTTYMYS (JA PAH!)