• Hulivilipoika

Euroviisujen 2. semifinaali - illan tärpit!

Hulivilipojan ja Kuuntelijan hervoton viisukommentointi jatkuu! Lue, niin tiedät, mikä biisi nylkyttää eteenpäin kuin tankoa turmeleva go-go-poika ja mikä saa karummankin körilään kyyneliin.

http://rosvot.fi/kuuntelija/euroviisut-semifinaali-2-kuuntelijan-ja-hulivilipojan-tarpit

2 kommenttia

Massa

8.5.2014 16:57

Mielestäni tämä toinen semifinaali on tasollisesti ensimmäistä vielä paljon huonompi. Kyllähän Itävallan aarre Conchita Wurst tässä erottuu muusta tasaisen harmaasta joukosta ihan jo upean habituksensa perusteella. Biisi on ehkä hieman kliseinen, mutta epäilemättä toimii lavalla kun päästään tositoimiin. Myös minun suurin suosikkini koko kilpailun voittajaksi.

Muista tämän semin biiseistä en ollenkaan innostunut. Suomen aika keskinkertainen pläjäys voi saada jotain hajaääniä poprokkareilta ja näin heikossa välierässä se voi riittää finaaliin asti. Kehumasi Kreikka on taas minusta todella muovinen vääntö, josta ei muutaman kuuntelukerran jälkeen jää mitään mieleen. Israelin biisi ei ole huono, mutta Pinkiä imitoiva laulajatar vaikuttaa veitsenheilutteluineen hieman turhan kastroimishenkiseltä ottaen vielä huomioon edustamansa kansakunnan verisen historian. Tämän ryhmän muista kilpailijoista ei jäänytkään sitten yhtään mitään mieleen parin kuuntelukerran jälkeen.

Jäi hieman paha maku noista protestivihellyksistä ekassa välierässä. Voisi jättää politikoinnin tämmöisten tapahtumien ulkopuolelle. Varsinkin kun isäntämaa Tanska ei ole mikään rauhan ja rakkauden ilmentymä (harvojen joukossa mukana hyökkäämässä Irakiin).

Hulivilipoika

9.5.2014 10:40

Viisut jakavat aina kansaa, ja niin kuuluukin. :D Meillä on kaveripiirissä aina ihan hirveää keskinäistä dissausta toisten suosikeista, ja se on koko jutun suola. Mun mielestä taas tämä toinen semma oli paljon ensimmäistä parempi. Kun Norja tuli, itkin. Kun Itävalta tuli, itkin taas. Muuten nauroin makeasti. Viisut on niin elämäniloinen tapahtuma, mutta toisaalta siinä on aina ollut mukana myös politiikkaa. Conchita on politiikkaa, ja lukemattomissa lauluissa on käsitelty politiikkaa vuosien varrella kautta rantain. Itse en sure Venäjän kohtelua. Viisusuosiota ei sentään voi ostaa tai vääräntää toisin kuin Krimin kansanäänestystä. Tanskalaisia rakastan, koska tunnen heitä paljon henkilökohtaisesti ja olen oppinut tuntemaan heidät juuri sellaisina kuin show'sta välittyi - elämäniloisina, hulvattomina ja avarakatseisina. No, olen ollut ihan haltioissani tästä viisuviikosta ehkä enemmän kuin mistään aiemmasta. :)