Atlantin takaa

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2006.
Seuraava

Taytyy sanoa tama...

Tassa on lahella Jamaican ruokapaikka/baari. Pieni kuin autotalli jossa on aytotallin lasi ovi joka aukeaa ylos kattoon. Hyvia ihmisia, Miss Nora omistaa. Yleisesti mustia, mutta muita ihmisia myos kay siella. Hyva Jamaican Beef Jerky dinner take out business . Ja dope dealing, mita asiakkaat tekevat. Sielta saa mita vaan. Hidas on Caribbean ihmisten vauhti, ei ole New York minuutti, Jamaikan minuutti on siella n. 4 minuuttia. Kysyt Miss Nora may I have a beer,toinen,,, han kavelee pois jos et korota aantasi haluan NYT eika myohemmin. Siella nake nama mustat mommat tyypillisesti. Puhuvat Bathwa Jamaikan dialect josta en aina ymmarra paljon.


Happy Thanks Giving

Holiday aamuna menin aikaisin ennen 8 ulos kadulle laundrymat peseen pyykkia. Se on kivaa koneet on isompia ja halvempia kuin kotona. Taas lammin paiva kuin eilen +21c. Syotiin eilen kalkkuna dinner ja syodaan viela monta paivaa. Love it. On hyvaa.


+23c tanaan,,

Nyt pitaisi vahan viilentya tavallisesti tahan aikaan vuodesta,no way. Ensi maanantaina on Thanksgiving Day. Viimeinen holiday ennen joulua. I can hardly wait. Paistamme traditional kalkkunan silloin. Vuosia ollaan ostettu pre-stuffed butter ball. 10-12 kilon jaadytetty kalkkuna joka on jo taytetty ja voideltu. Sita ei sulateta vaan laitetaan uuniin sellery varsien paalle isoon pannuun jaisena.Aamulla aikaisin. 6 tuntia myohemmin se on valmis. Tayte heti sisalta pois scuupataan ,se syodaan erikseen. Voi tulla bacteriaa siihen jos sen jattaa sisalle. Perunoita ,vihanneksia ja muuta ,kastike on tarkeaa tehda sen kanssa ja cranberry jelly.
Luvataan lamminta moneksi paivaksi.


Seuraava