Atlantin takaa

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2006.

Mr Whiteowl vanha...

intiaani,native,sanoi talven olevan lammin.On tanaan+8,hyva en moiti sita.Taalla etelassa kumminkin,Toronto on samalla linjalla kuin Espanjan ja Ranskan raja.
Eilen sunnuntaina tulin kotiin 8 aikaan illalla,olin kaljoilla.Ihmrttelin kun tukanlaittajalla( hairdresser) oli naisia tukkaansa laittamassa niin myohaan,eiko muuta tekemista ole sunnuntai iltana?
Tassa kuva tyostatullessani otin.Donald Trump mainos,han rakentaa ison building tanne.


Oli unohtua

Lancome party oli hyva.Paljon drinkkeja ja somekind of food.Tapasin paljon ihmisia joita en ole nahnyt vuosiin. Mary,from New York Times, loysi minut 400 ihmisen seasta ja tuli puhumaan ja ylistamaan taasen vanhoja tekojani.Lovely lady. Kaikki sai goodybag mukaan kotiin vietavaksi. Siella huomasin Lancome Hypnose on jo viime vuonna launch euroopassa.Haa!!!!


Dollar + tax

Taalla on naita Dollar stores joissa kaikki maksaa vaan 1$.Ei aivan,ruoka on tax (vero) vapaata,puhdistusaineet,vessapaperi,suolatut pahkinat esim on verollisia.Taalla ilmoitetaan hinnat esim.dvd player on $29.00 (123 euroa) siihen kaupassa maksaessa lisataan vero.15%. Lentolippujen hinnat saa minut crazy. Matka NYC maksaa $90.00 mutta ei ilmoiteta niita muita maksuja sen paalle. Eiko koko hintaa voisi ilmoittaa? Siella teilla on parempi kaytanto.Jos jokin maksaa XXX, sen se maksaa( verot jo lisatty.) Katselin Expedia lentoja Suomeen.Emme halua istua missaan 16 tuntia ja vaihtaa yhtaan toseen lentoon. Finnair lentaa tanne kesalla non-stop 7t30min. $1000.00 meno paluu per person. Se kai otetaan. Olemme monta vuotta halunneet sinne tulla etta nyt kesalla se onnistuu.

Nyt syomaan Boston baked beans ja bisckets.


Hillary who?

Eilen,ThankGod It's Friday,lammin paiva +12c.Tuli clinikkaan nuori pretty tytto,kysyi zippaamaan pari pimpulaa naamasta.American koska maksoi rahalla$$.Sanoi olevansa Hillary Duff,that's nice ajattelin.Kuka han on,joku nuori star ei tunnettu joku on kuullut nimen.Niinkuin Briyney vuosia takaisin kavi,ei kukaan ollut kuullut.Tunnettiin Elton heti kun early 70's kavi tukan siirrossa,parin kk paasta takaisin kun infectio tarttui.Hyva ettei vienyt maita oikeuteen.Ymmarsi kyvin ettei ollut hyva canditate hair-transplat,eika se koskaan onnistunut. Too much booze ja dope sanon.
Meidat omistaa megabillion europien laake ja lab firma.
Kumma kun ihmiset loytaa meille vaikka ei mainosteta,tanne 33 kerrokseen.Etta viitsiivat tulla,taalla on satoja muita walk-in clinics kaduilla mihika voi menna.Hyva maine kai.
Tuli kutsu:
Lancome cordially invites you to the
HYPNOSE & COLOUR DESIGN
launc event on Tuesday January 24th at 6:30 pm at Kool Haus,132 Queens Quay east.
L'oreal koittaa taas mielistella niilla on jotain "takataskussa" favor to ask tai muuta.
Menen,siella tapaa paljon ihmisia keita en ole nahnyt moneen aikaan.


Mutinaa

Kuva aamulla,nain kaukana alakaupungista, asun nyt.
OK.Chinese New Year on ensikuussa,kaupat ottavat siita vaarin,myyvat kortteja ja muuta asiaan liittyvaa tavaraa.Taalla kun on naita kiinalaisia paljon etta otetaan niiltakin rahat pois.

Nakyy teidan uutispapereissa ( tavaan HS internet sivuja) siella lasketaan kuinka monta kavijaa on elokuvissa.Wrong! Meilla lasketaan kuinka monta miljoonaa $$$ ne teki viikonloppuna.Mika on number one in the boxoffice $$$$.
Torstaina katselin kun oli kovin lammin paiva, nama gayqueens melkein alasti kadulla taas nayttelivat uusia tatujaan ja rusketustaan. Ne aina kun on lamminta pukeevat t-paitoihin ja tanktops, etta body nayttaa hyvalta. Must be Easter becuse baskets are out.


Blaah

Nyt pian alkaa talviolymbics siella italiassa.Meilla on jo kolmatta kuukautta myyty olymbic vaatteita ja tavaroita.I mean winter olymbics Vancouver,joka on seuraavaksi Turin jalkeen.Vuosien paassa.
Mita muuta,,,mieheni haluaa tulla kanssani suomeen kesalla.En muista koska ollaan oltu viimeksi.Han ei puhu kielta.Ei siella tarvitse,kaikki puhuu American.
Jotain muuta oli mielessa,olisin tarvinnut kirjoittaa alas.