Atlantin takaa

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2006.
Edellinen

Tapasin tanaan

Menin Aamiais meeting/ presentation Hilton hotel. Olin kutsuttu by "potilaani" ehdotuksesta tulla hanen uuden parfume esittelyn juhlaan. Hilay Duff ,parfume With Love. Han oli oikein tavallinen 19 vuoden ikainen sivistynyt nuori nainen ( multi millionairess) muisti minut edellisesta tapaamisestamme,silla kutsu.
Hyva breakfast ensin : orange juice, fresh fruit, croisants, coffee/tea ja Eggs Benedict. Hanen musiikki soi ja big sgreen naytti hanen elamastaan. Elizabeth Arden jonka omistaa Coty UK on hanta auttanut tekemaan taman tuoksun joka myos markkinoi sen.
Lisaa.. Danielle Steele ja Mariah Carry ? myos tekee perfume.




Jatkoa edellisesta, mika pitaisi olla taman paalla

Nain miehia ilman paitaa ja jotkut nayttivat oikein luonnollisesti pumpattuja hyvan nakoinen keho. Ajattelin: hyva etta niilla on ollut muutakin tekemista kuin pelata bingo koko paivan @ gay bar. On viela ihmisia joilla on harrastuksia ja kayttaavat aikansa harkitusti.
Gay village on sallittua katsella ihmisia, ne ei siita suutu.
Katsele jossain muuaalla niin voi tulla sanomista.
Jotkut "staight" men tykkaa siita missa vain.
Kuva otin bussissa matkalla subway.


60 Minutes

Andy Rooney juuri sanoi Pres. Bush palkkaa 466 staff for monenlaisiin tehtaviin niinkuin puhekirjoittajia (46) ja kirjeen aukaisiat, ja muut ketka pitavat yhteytta congressiin ja senate. Kaksi naista top puheen kirjoittajista tekee yli $ 123.000 per annum. Holy Fuck.
Myos Laura Bush The First Lady (of what?) has myos iso staff auttaan hanta. 340 ihmista on hanelle palkattu. Again, Holy Fuck.

Menin alakaupungille tanaan hakemaan pimea intiaanien tupakkia kaksi kartonkia. En sano mista, menin former gayvillage missa asuimme ennen, baariin. Istuin ikkuna paikalla ja katselin ihmisia.


Lammin paiva

Aamulla oli pilvinen, tuli aurinkoinen iltapaivalla. Blaah blaa. Sattu olemaan Native (Indian) POW WOW puistossa lahella meita.Ei saanut ottaa kuvia tai tuoda booze sinne. Otin taman salaa, ja kannoin viinipullloa. Kuva ei ole oikein hyva siina nakuu Tee Pee taustalla.
Siella oli Indian hadigrafts for sale, poytia jossa myivat kotitekoisia koruja voita ja muita sulka tavaroita niinkuin native dreamcatchers.
Sitten oli tanssi taikka kavely kunnioittamaan intiaaneja jota olivat sotaan lahteneet sinne Eurooppaan ja kuolleet siella, Memorial.


Kiukuttaa

Teidan Z-lehti netissa,nain Tom of Finland nayttely menestyi hyvin. En huomannut kun olimme siella kesalla menna sinne vaikka Brian istui ihan paikan edessa ja ikkunassa oli mainos .Sellaista tilaisuutta ei tule enaan.



Missa olit( blaaah blaah)?

Quentin Crisp sanoi kun WWW2 alkoi ,han meni ostamaan punaista hennaa tukkaansa. Muistan naita missa olin kun Kennedy murhattiin. Marilyn, Princess Di, Elvis, The Pope, kuolivat. WTC.
Right now 60 minuuttia TV;ssa on ohjelmaa 9/11 paivasta. 5 anniversary juhla huomenna. YES!!! 5 th Anniversary Selebration. Mita siina on juhlimista?

Fucks up meidan lento huomenna to Halifax, kun Miss Price menee sinne kiittamaan Nova Scotia ihmisia vieraanvaraisuudesta 9/11 jolloin lennot oli kaannetty sinne koska eivat voineet laskea yhdistyneisiin valtioihin aina kaan lahelle NYC. East coast ihmiset ottiva heidat koteihinsa kun hotellit tayttyivat. Siita asiasta ei mailman media tieda mitaan. Hyvia sioita ei koskaan kuulla.


9/11

Huomenna 11AM jotkut kirkot (jotka ovat ostaneet copywrite) ja /tai ovat licensed to soittaa God Bless America ,soittaavat sita kelloillaan. I tell you,se on kaunista, tippa tulee silmaan. Liikenne on muka pysahdyttyva vahaksi aikaa silloin. Ei tapahdu. Kavelija voivat pysahtya minuutiksi /couple of sekunniksi..

Edellinen