Atlantin takaa

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2007.

Viileaa viela

Kadedin teita,teidan lamminta kevatta. On kummallinen kevat taalla,viileaa ja harmaan sateista. Snap!!! Sitten voi muutaman paivan kuluttua tulla oikein kuuma. Meilla ei ole erikoisia talvivaatteita tai kenkia kun niita ei koskaan tarvitse, T-shirts ja talvitakki on ollut tarpeeksi. Kun kuuma alkaa pesen takkini ja laitan varastoon.
Tassa kummallinen puu,en ole ennen huomannut naita palloja siina. Suurenna.


Kill the yellow monkeys

Eilen olin poistumasta streetcar:ta kun nama Filippiino likat syoksyi edelleni ja mina menin nenalleni sementtiin. Ei edes sorry tai mitaan. Olin tien paalla puoliksi hyva etta ei auto ajanut paalleni. Nyt on polvi ,kadet ja ranteet kipeat. En voi menna tyohon huomenna, tarvitsen kasiani tyyossa. Nama keltaiset apinat ovat aina ryntaamassa ensin vaikka ei ole mihinkaan kiiretta. Fuck.



Good stuff at Goodwill

Kaytiin Goodwill kaupassa. Siella loytyy kaikeeka hyvaa tavaraa, vaatteita ja muuta. Tama matto loydetiin sielta-$ 30+ tax. Ihan uusi, discontinued factory malli varmaan. Goodwill on kai Salvation Army's (pelastusarmeijan) kauppa missa kaikki on halpaa. Jeans $6. , paitoja $ 2, jne. Useimpi tavara on previously enjoyed. Loytyy hyvaa retro fashion. Ostin myos paketin 500 latex kasineita $ 1,30.