Atlantin takaa

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2006.
Edellinen

King Street

Nain uuden toimiston tanaan. Siella saa ostaa rikorekisterinsa puhtaaksi. Armahdettujen rikollisien rekisterit myos saa ostaa puhtaaksi. Ei ole siitten vaikeutta menna USAn puolelle ketka eivat rikollisina ennen paasseet. En tieda kuinka paljon maksaa$$$$.





Joulu, bah humbug

Huomenna 24-12 menen taas pyykille aamulla 6-7 aikaan aamulla. Sen jalkeen kaupat aukeavat 7-aamulla ja sulkee 11 illalla, muutama lahja ostettava viela. Pienet kulmakaupat on aina 24-7 auki. 26.12 samat tunnit auki ja ihmiset menevat vaihtamaan lahjojaan tai palauttamaan ja saavat rahassa takaisin, samalla alennusmyynnit on viela menossa jotka alkoivat joulupaivana.
HYVAA VUODENAIKAA TEILLE KAIKILLE. SEASONS GREETINGS TO ALL!!!!!


The heat is on

Meinaan lampo. Ihmettelin kun taalla on kuuma. Lampo on melkein alhaalla ,tuntuu niin lampimalta. Ikkunoita on aina auki . Kun menin pyykille ulos siella oli jo +10c lampoa aamulla kuuden aikaan. Aamujuoksijoita tuli vastaan wearing shorts. Ilman paitaa. Silmanruokaa. Olin ostanut kaksi joululahjaa miehelleni eilen. Menin baariin ne paketoimaan kun olisi ne nahnyt taalla. Brian on kuin aitinsa, ei voi olla ravistelematta paketteja. Usein lensimme Nova Scotiaan jouluksi (Brian kotiin) ja Patricia kyseli missa teidan lahjat on? Taytyi ne piiloittaa. Tama vaivasi hanta.


Sally Ann a.k.a Savation Army

Pelastus Armeija( luulen suomeksi) on taas patojensa kanssa kaduilla kerjaamassa rahaa joulun aikaan. On vain se asia etta he eivat sieda gay ihmisia. Vuosia takaisin gaymotorsicle club kerasi leluja lapsille etta Sally Ann jakaisi ne tarpessa oleville. Eivat halunneet niita kun oli gay club hyvyyttaan lahjoittamassa. En koskaan anna heille mitaan.
Tassa artikkelissa Sally oli gay neighbourhood kulmassa keraamassa, mutta muutti pois muualle valituksien johdosta.
source: www.extra.ca


Cactus

Minaollijarvokki myos tykkaa cactuksista, minulla on niita Navajo huoneessa lattiasta kattoon, minulla on niita paljon . Tassa on jaanyt jouluvalot viela yhteen niista.



Party

Niinkuin sanoin tama oli gay seniors social glub joulu party. Me seniors oltiin siella. Vahan disapointed koko iltaan. Dinner ei ollut mita luultiin $50 saavan. Se oli OK. Musiikki oli liian lujalla ettei oikein me kuulleet muita ihmisia. Siella oli myos muutama nuori hussler, tyypillisissa kireissa homovaatteissaan ja vahan juovuksissa. Olisi ollut hyva keskustalla miesten kanssa kun musiikki olisi ollut vahan hiljempaa. Nama nuoret kai halusi sen kovalle eika pyydoista huolimatta sita saatu hiljemmalle. So, after dinner me ja paljn muita lahti pois, there was no point in staying,ja huutaminen poydan yli.

Edellinen