Atlantin takaa

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2006.
Edellinen

Job posting

Hassle Free Clinic koittaa recruit Trans/2-Spirited Project Coordinator.
Hassle Free Clinic on taalla toiminut yli 30 vuotta. Sen novelty on ilmainen HIV ja muut vanerial ja hepatitis testing. Siella on resources neuvoa ja autaa ,lista gay ja kaikista laakareista (straight) johonka voi ottaa yhtytta jos haluaa tarvittaessa.
Tiedan keita ovat 2-Spirited people native (intiaani) gay kansaa, mutta Gender Fluid ??? onko se uusi fad vai mika?
Eenough tata blaah nyten tanaan See Ya!!!


Tietoa,,

Statistics Canada lahettaa taas tassa kuussa kyselylomakkeen koteihin.Joka 5 vuotta se tulee,ja keraa basic tietoa kansalaisista. The 2001 census was the first to include questions about same-sex common- law couples. Tama kaavake on vanhaantunut eivatka ole saaneet uutta aikaan viela.While"opposite-sex common-law partner'' and "Same-sex common-law parner" each gets its tick-box,suositteleeva kayttamaan "Husband or wife 'option. Officials can cross tabulate to determine if the couple is same sex. They are legally married, so they should choose that option. OK?


Ban on gay blood,,

under review. Canadian ja US FDA ovat uudelleen ajattelemassa gay veren antamista. Miksei voi kun se on tutkittu ennen kayttoa kumminkin."The staight man who has had UNSAFE sex dan give blood,but a gay man who has had SAFE sex cannot give blood, doesen't make any sense, they said. Portugal on luopunut tasta kiellosta.Modern days tests are precise enough to detect HIV and hepatitis in donated blood.


Koitan uudestaan,,,,

Just maybe se oli liian pitka. Katkaisen sen kolmeen eri patkaan.
www.xtra.ca
luin xtra taman viikon uusi numero:
Province beefs up police complaint system.
Perustaavat uuden valitus systeemin poliisia vastaan tai niiden kayttaytymista visible ja ei niin tunnistettavia minorities vastaan. Like white gay.519 community center gets over 10 complaints each year [against police] the ones that have been reported to The 519. Poliisin suunsoitosta vakivaltaan ja silta valilta.
Tama ei ole uusi idea,ensimmainen on short of toiminut vuosia,mutta liian hidas ja ei kovin perusteellinen johtuen byrocratiasta.Tama uusi voi olla parempi.


Tilastoja

Tilasto numero nakyy jos katsoo omaa tilastoa. Blogia lukenut xxxx numero ihmisia. Ei varmaan. Ei tarvi kuin click jonkun blogia ja poistuu ilman lukemista se saa "mittariin" yhdella "lukijalla" lisaa.
Olen sisaan kirjanneena kirjoittanyt asiaa omaan blogiii kaksi kertaa tanaan. Molemmat havinneet down the toilet. Mika vikana? En jaksa nyt uudestaan kolmatta kertaa sita koittaa,myohemmin,,,






Edellinen