Atlantin takaa

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2006.
Edellinen

Halloween

Huomenna on halloween. Illalla taas Gayvillage on taynna ihmisia katselemassa cotumes ja haluavat saada kuvia itsestaan tai lapsistaan drag-queens ja muiden mita ihmeelllisempien caracters kanssa. Ei yksistaan Gayvillage vaan koko kaupunki juhlii. Pankeissa,toimistoissa jne virkailijat pukeevat . Poliisit voi laittaa vahan huulipunaa ja eyeliner. Lapset illalla puvuissaan kieratavat talosta taloon "Trick or Treat" ja saavat pussinsa tayteen hyvaa. Tai Mc Donald's electronic lahjakortti, joka on parempi kuin omenat joissa on laitettu partakoneen teria tai neuloja. Usein on joku joutunut emergency room siita.


Pari meidan kissaa, kuva myohemmin

Uudemmat tulokkaat,vaikka meilla ollut jo pari kuukautta. Brian antoi niille nimeksi Lapin ja Kulta. (huomasi pullossa nimen Suomessa)
Tanaan on kova kova tuuli, pelkasin jos alakaupungilla tulisi lasia paahan naista buildingeista jotkut on yli 80 kerrosta. Sita on tapahtunut. Ne tekee windtunnel sinne kaduille niin oikein tuuli pyorii siella ja repii irti mita vaan. Chicken soup oli hyvaa.


Vileampaa tanaan. Tulee syksy varmaan. Aina revitaan katuja auki taalla. Kun ovat saaneet uuden patkan valmiiksi sitten taas toiset tulee ja repii auki. Unohtui joku Telus fiberoptical kaapeli laittaa sinne maaan alle. Ja joku toinen taas unohti jotain,taas auki. Dumb & Dumber. Halloween ensi tiistaina. ISO BIG happening in Gayvillage. Klikkaa isommaksi


Viela Miss Streisand

Tyokaveri eilen perajntaina , meni sinne nurkille katselemaan jos sisi hyvan deal scalppers ticketin Barb viimeiseen conserttiin.Oli hanella hyva lucky $ 150. sai hyvan paikan mutta tuntia consertin alkua myohemmin. Silloin oli joku warmup band juuri finishd ja Barb aloitti osuutensa. 1,5 tuntia. valilla oli hyva G.Bush inpersonator esiintynyt. Barb on kuulemma kyhyt. Ja funny,kertoi tarinoita nuoruudestaan kun han ja meidan primeminister Pierre Trudeau olivat item.( Margaret Trudeau liikkui with Mick Jagger ja bandy samaan aikaan)
Nain teidan uutispaperista (internet) Liza on tulossa sinne kevaalla. Pour Laiza, han ei tieda day to day mita on menossa kovin lentaa paa sekaisin kuin aidillansakkin. Drinkkeja,pillereita viiva cokein. Nukkuma ,heratys ,mielentasaus,ihonvalkaisu,kipu ja muut pillerit. Tleeko siita tulosta sinne mitaan. Ei kuulemma osaa enaan, aani on mennyt. Sanovat samaa Celine Dion joka on vuosia esiintynyt Vegas. Americans eivat ymmarra hanen accent,ne ei tieda etta Celine taytyi myohaisella ialla opetella englantia koska on ranskan kielinen ja siina kasvanut koko 13 sisarusta.


Naita keltaisia ,,

apinoita on taalla satojatuhansia! Mina en sieda niita. Filippiinoja. Royhkeita tuppaavia mina ensin fuck you. Ja ne lisaantty suurella kiireella niilla on aina jotain uunissa (something in the oven, as we say). Paljon heista on sairaaloissa tyossa ja ovat useimmin oikein hyvia siina. Meilla on niita myos minun clinikassa muutama,en voi valitaa tyon laadusta (nurse) Bonita,Lolita jne. Rumia.
Paljon niita asuu kehden petihuoneen apartment:issa 8-9 jossa on patjoja lattialla. Yksi vuoro nukkuu kun toinen tekee toita ja aamulla taas toinen vuoro lahtee ja ensimmainen menee nukkuun.Siella toiletti toimii koko paivan vetta kuluu. Sitten ne lahettaa rahaa kotimaahan sukulaisille joka payday by (wire).

Hyva asia lauvantai iltapaivalla menemme teatteriin. Legends: starring Joan Collins ja Linda Evans.
Two bitches.


Barb

Tanaa illalla on Barbara's ilta taalla, han oli eilen Montrealissa. Lehdet kehuivat. Taalla on loppuunmyyty myos niinkuin ennemmin sanoin minuuteiissa. Yli 30.000 kai sinne vetaa kerralla. En muista. Sama paikka missa pelataan hockey.
Later,,


Aaamulla aikaisin..

Taas ulkona psemassaa,pyykkia. Siita on tullut kiva ajanviete. Siella nakee ihmisia kaiken mailmaisia. Kun menin ei ollut muita (kuva). Sitten tuli kaksi gaypoikaa. Niitten label vaatteet taytyi niin siististi taitella kun oli kuivaajasta ottaneet pois. Tommy ja CK alusbriefeja ja muuta highlabel vaattaeita. Katselivat minun tavallisia valkoisia Stanfield aluhousuja joita otin kuivaajasta pois. Mina pidan niita koska haarojen valissa on tila otettu maximum, pienet briefit vain kiristaisi minun Crown Jewels. Musta (nice) muija siivoo siella joka aamu. Pesee koneet ja pyyhkiaa ja tyhjentaa raha-askit. Voi olla viela minulla menoa sinne huomenna vaikka peseen talvitakkeja. Never know you might get lucky there,haa.


Freeck out

Paljon lunta tuli Buffalo tanaan puoli metria,ja sinne rannalle puolen Ontario jarvea. Se on tossa alhaalla mista tama kaupunki alkaa.Se ei kesta kauvan kun sulaa ja taas on luvattu kuummaa ensi viikolla. Good!!!


Tavaratalossa

Lunch hour kavelin kaupan petivaate osastolla eilen ja nain muutaman enemman ihmisia kokoontuneet kasaan. Uteliaana menin myos , Pricilla Presley oli siella mainostamassa uusia bedfashion designeaan. Oli musta peti joka kuulemma oli Graceland Elviksen mieli peti vari. En voisi mustassa petissa nukkua. Tietysti ne olivat kooltaan tavallisia king size. Rumia,eika paljon ihmisia olleet kiinnostuneet hanesta. Botox queen.


Edellinen