Atlantin takaa

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2005.

Weather service

Tana yona on luvattu iso ensimmainen snow-lumi storm-myrsky! 600 auraa ja suola trucks on valmiina menossa kaduille ja highwayille.Toivottavasti se sivuuttaa ainakin minun kadun.En tykkaa lunta kadullani.
Jamie ei paassyt tulemaan yli tanne minulle,kun jotkut huume ihmiset hakkasivat hanen oveen.Ei uskaltanut edes menna edes laundry huoneeseen katsoon ettei pyykkia olisi joku varastanut koneesta.
Ei vastannut puhelimeen nyten.Hope se on OK.
Nyt soon petiin,i am tired.


Asioiden edelle

Ensin;viime yona nukahdin tuoliin,kuuntelin Rachmaninoff Fantaisia (mieli musiikkia).Kun herasin midnite menin petiin.Aamulla kasoin peiliin taas oli eyeliner ja eyeshadow juossut poskille kuin pandakarhu tai Tammy-Feye Beckker.Sitten kompastuin fucken olutlaatikkoon.Mita sen piti olla keittiossa.24 pulloa on aika heavy.Tama suomen kirjoitus on big process minulle koitan sita hyvin kirjoittaa.ei ole ketaan kuka osaa neuvoa.Osaan vaan mita aiti opetti avec turhia sanoja ja paatteita mitka ei meinaa mitaan.Cousin Stanly,aitin siskon poika ei puhu ei kirjoita suomea. en voi kysya.Yksi sukulainen Mrs Lundgren in Bomanwille ei myos osaa neuvoa,clueless.
Ei ole resources. Turluu! tassa bussboy Chris.


Heehaa!!

Jamie kertoi eilen tapahtuneesta.Meni aukaisemaan ovensa jollekkin ja sai veitsesta naamaansa.Naarmuja.Oli ollut vaara ovi,se olisi ollut kolme ovea eteenpain kaytavalla.Missa tunkeilija olisi saanut selvitella huumevelkojaan, Jamie ei kayta mitaan olutta vahvempaa.
Maksoin @ Woody's oluen $20 setelilla josta sain oikein takaisin.Mutta,counterfit $ 10 setelin. Ei vat uskoneet itse sen minulle antaneen.Fuck.
Tanaan menen puhutteleen Errol,nightmanager,joka eilen oli hukassa kun hanta kysyin.
Toinen konsti on se vieda poliisiin,tama evidence $ 10.
Eiko ne scan rahojaan ennen kuin ne laittaa ne tilliin (rahalaatikkoonsa) koska niin pajon vaaraa rahaa on liikkeella vallankin american seteleita.Ne on kaikki saman varisia,taytyy huolella katsoa ennen kun niilla maksaa.
Mies,junglebunny,oli taas ammuttu kuoliaaksi eilen hautajaissa.Oli kaverinsa joka oli myos tapettu,hautajaisisa kun joku ampui hanet.Too much,too late,scarey!


Joulu

Toin sisalle Christmas wreath,ja laitoin seinaan.Tama on ainoa koriste mita pidan nyt.Muutan pois ennen joulua takaisin mieheni kanssa.Vuosi ollaan asuttu erossa.Neljatoistasataa Bathurst St. on aika kaukana taalta gayborhood.Ei ole ainoa paikka missa gay people asuu,meita on jokapuolella.



Lamminta

Saturday aamu 5:40,herasin ja oli lammin.Taytyi aukaista parvekkeen ovi.Ja ikkunat.Eilen oli +19c.Tulee myohainen lammin syksy ja myohainen lyhyt talvi.Native,intiaanit ja weatherservice on sen ennustanut.Garanteed. Katselin documentary eilen about Frida Kahlo,Wauuu ,amasing,awesom! Tama ei ollut se movie vaan real archives.I also have video Evitasta jossa nakyy hanen ruumiinsa monien vuosien paasta viela yhta kauniina kuin oli elaessaan.Tama silloin kun hanet muutettiin italiasta argentinaan.


Halloween

meni,enka mennyt yolla myohaan kadulle katseleen.Aikaisemmin olin Woody's juomassa muutaman beer.Silloin ei viela ollut paljon ihmisia ulkona.Tama yksi fulltime dragqueen 76 v.Michele Du Barry oli ja sain kuvan.
Taas ollaan normaali ajassa.Mutta pian se alkaa aikaisemmin ja loppuu myohemmin.Pres. Bush hyvaksyi esityksensa se pidentamisesta.Meidan taytyy menna perassa etta pidetaan kiinni aikatauluista.Lento,juna jne.Rahaa se ei juuri saastaniinkuin Mr Bush luulee.What ever!