Atlantin takaa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2006.

Paljon ex-Coppers shops

Niita on tullut melkein joka kadunkulmaan naita ex-polis miesten busineksia jotka voi hire tappelemaan puolestasi oikeudessa vaikka juovuksissa ajamisen jos on joutunut kiinni siita.Tai muista sakoista ja liikenne rikkomuksista. Parkking tickets. Sanoovat etta voittavat jutun aina 90% varmuudella. We win or it is free.
Taitaa niilla olla paljon asiakkaita koska niita tulee kuin sateella (shops).
Brian tekee lobster lasagne,johon on ostettu niin paljon erilaisia juustoja,huh. Mina loysin Swedish Vodka juustoa- ei maistu juuri millekkaan. Kuuluu keittiossa kova meteli kun koneet rouskuaa juustoja. Illalla maistetaan sitten. Garlic leivan kanssa.


Lisays tahan eiliseen

Kaikilla on talvella jotain tekemista aikatahtaimmella.Jotkut laihduttaa kesaksi.Muistin juuri moni gaypoika valmistuu myos gaypride weekend/week in June.Jo nyt. Facelifts,inplant tissit,isot huulet,uusia tatuja,salon rusketus,laihdutus ,gym visits.Sitten lahempana aikaa botox,erivariset silmat ja uusi tukka karvojen lazeraus. Uudet vaatteet jotka sopivat vain muutaman viikon taman kovan tyon jalkeen talvella.Sen jalkeen ei ole valia.


Oscars

tyohon tulee uutislehtia alalta. Tassa viimeinen sanoi Plastiikka girurgien olevan niin booked up Hollywoodissa jo Marraskuusta asti. Ihmiset ja muut stars valmistautuu Oscar Galaan. Isoimma operaatiot ottavat enemman aikaa parantua, sen johdosta ei mitaan isoa filmausta siella tehda ennen joulua oscar juhlaan asti..Ei ole stars kaytettavissa ei mustelmilla voi tehda tyota. Tata en edes osannut ajatella ennen.