Atlantin takaa

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2006.
Edellinen

Oh My!!

Eilen aamulla 4:00 am. herasin,uutisissa kuului TTC oli lakossa. Wild Cat Srike. Bussit, subway ja streetcars ei kulkeneet. Lahdin kavelemaan tyohon 5:15 am. Ajattelin tassa kuumuudessa se ei ole mukavaa. Otti melkein kaksi tuntia ennen kuin paasin tyohon. Sunblock valui pis iholta. Sama kaveky kotiin,uutta sunblock iholle ja valmis kavelyyn. Se otti kauvemmaan kun taytyi silloin talloin pysahtya oluelle matkan varrella.Oli +33c jonka kosteus teki +40c.
Tuntui helpommalta kun paasin kotiin missa oli ilmankylmennys puhaltamassa.
Aamulla taas subway kulki OK.


Travel section

Oli Sadurday Star kirjoitus tasta isosta cruiseline Voyager Of The Seas. Huono kirjoitus,siina puhuttiin cyber cafe ja lasten paikoista.Mainittiin olevan monta ravintolaa ja kauppoja, golf kentta ja climbing wall.
Siina oli american piirtama kartta, matka Oslosta mika nakyi olevan keskella ruotsia atlantin yli kotisatamaansa.Myos kuva Statue Of Liberty,minka kokoinen tama paattion siihen verrattuna. Tiedan etta se on rakennettu suomessa,siita eikuitenkaan ole mitaan mainintaa. Ollaanko siella ylpeita etta osataan tallaisia monsters tehda?


Enter info.

Paljon kaytetaan make up. Makeup for ever on uusi taalla. Eyeliner (ko-hl) in suosittua. Sanoinko aikaisemmin JPG varit ovat suosittuja mutta liian keltaisia tai punaisia valkoiselle miehelle. Revlon on kaikkein havimpaa myos M.A.C mika tehdaan taalla on kovin suosittu. Melkein aina on miehia M.A.C tiskeilla meikkaamassa tai antaavat staff tehda sen. Asiakkaita gaypojista business miehiin riittaa aina.


Victoria day

Eilen Victoria holiday. Illalla pimennessa on tapana tana paivana rajaytella fireworks (mita suomeksi?) Valot ja raketit raiskyi. Aina tulee myos vahikoja,vammoja, tulipaloja huolimattomien ihmisten kasitellessa naita firecrackers. Paras oli eilen illalla: sytyttivat streecar tuleen! Tassa lahella.Kuuntelin uutisen police-scanner, ja pian kuului sireenit huutavan.


Peace!!

Istun taalla yksin,well Tiina kissa sylissani,kuuntelen most beautiful song from Israel.Viini lasi kadessani. Niinkuin usein kuuntelin tata viime vuonna yksin,kun minun husband left me. Kaksi vuotta oli pahaa aikaa minulle,kaikki (ei tyo) meni fucked up. Kulutin sataneljakymmentatuhatta dollaria,mihinka? Cuatemala,Bolivia Costa Rica matkoihin ei mitaan niista nayttoa.Hell. Tulin jarkiini, en ole broke, mutta jotain taytyy laittaa syrjaan vanhuuden varalle. Sen olen tehnyt.
Istuessani juuri asken Tiinan kanssa,tuntui hyvalta taas olla pari samassa asunnossa,Brian jo petissa nukkumassa,sanoin Tiinalle: Life is better now.


Nice ilta

Juuri katseltiin Broke Back Mauntain TV ssa. Well, se oli ok. Kaunis province tama Alberta missa se oli filmattu. Vaikka en siella koskaan kaynyt,tama on niin iso maa ettei joka paikkaan ehdi. Hamburgers ja wiinia samalla syotiin. Nyt on Victoria day weekend etta maanantai on holiday.
So, teidan Lord voitti. Congartulations. Nama teidan chats ja internetuutispaperit on valistanut minua naista eurokisoista.Muuten en niista mitaan tietaisi. Taalla kun on american malli ei mistaan valiteta muusta kuin taman maailman kolkan asioista. Eivat valita tietaa.



Lesbian bars

Dear Tui.
Meilla on muutama lesbian paikka taalla niista
2 vain naisille.
Mutta gay baareihin voivat ihan menna koska vaan. Ei ole mitaan rajoja. Myos gayfriendly paikkoja on missa kaikenlaiset ihmiset tapaavat ja puhuuvat sita tata. Tietysti taalla isossa kaupungissa on kaikenmailman ihmisia enemman kuin pienemmissa.
Pride weekend niilla on oma paraati, Dyke Parade. Joku 6000 lesbian ottaa osaa.



Kiitos Enter

Mitaan erikoista muotia taalla ei ole, samaa varmaan kuin siella. Yksi vanha idea on nakynyt: kauluspaidat,raitasia ja varillisia, valkoisia hyvin silitetty ja vaikka tarkatty. Buffalo jeans ja deck shoes. Tukka vaalennetuilla ja valiin tummennettuja raitoja. Tai leobardi taplatty.
Meilla on ollut koti partyja enemman ennen, tai dinnerparty johon on kysytty useampi gay friend. Nyt ne alkaa olla harvemmassa on kai ihmisilla kiire tai ei enaan kiinnosta. Uudenvuoden ,oscar ja pride partyja viela on. Oh, naita gay poikia menee kasi kadessa ryhmassa shopping ja teatteriin ,movies.
Pizza mita aina tilaan on pepperoni, sipuli ,vihrea pippuri ja herkkusienia,bacon joskus exra mozzarella.
On vaikea enaan loytaa REAL pizzaa kun ne kaikki aineet on plastiikkaa tomato sauce mukaan lukien. Sienet kai on real.
Jotain vikaa kommentti ei auvennut,taytyi tahan vastata,Enter.
Meilla on nuutama skinhead (gay) muuten ne on jo passe', sukupuuttoon kuolleet.
Paljon kovin monella on koiria useimmin,kissoja myos meilla on 3:Trixie,Tiina ja Sweetie. Moet naista gayqueens ei saisi pitaa mitaan elimia kun eivat kerkia menoiltaan huolehtimaan nissta kunnolla, vievat pissalle ulos kun on aikaa. Tyon,baarin jalkeen kovalla kiiruulla, Hissit on usein koiria taynna. ei sekaan oikein mahdu.

Edellinen