Atlantin takaa

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2007.
Edellinen

13th Annual

Screen Acters Guild Awards On juuri TV:sa. Katsoin vahan aikaa. Ihmettelin kun cast of Mary Tyler Moore astui lavalle kuinka (Clitoris) Cloris Leachman oli vanhentunut naturally cracefully,kun taas Mary ja Valery Harper naytti hyvin kiristetylta, naama. Georgia Engel naytti aika hyvalta, on kuulemma senile nyt. Before nain hanet jossain keskustelu ohjelmassa muiden mukana mutta eivat antaneet hanen puhua kun ei muista mitaan ja puhuu mita hyvansa. Betty White ei ole muuttunut paljon. Ainoa jonka olen tavannut live, on hammastyttavan lyhyt.
En katsele naita kaikkia awards shows, niita on liian paljon,Oscars, Daytime Oscars, Emmy's, Grammy's, Native, en kaikkia muista. Enka tunne ketaan uusia movie stars.


Valoa aikaisemmin...

Aurinko alkaa nousta jo aikaisemmin, joka aamu hiljalleen aikaisemmin. Tana aamuna olin tavallisesti Sunnuntai soiree`, kun alkoi aurinko nousta 7:30.
Tulee taas uuden passin hankkiminen. Nykyinen vanhenee 3kk kuluttua. Ei ole Linda enaan tassa firmassa tyossa jotka tekeevat passeja. Oli hyva tuntea lesbian joka kiiruhti sen saamista kovin.
Nyt meilla taytyy olla vahintaan 2kk voimassa oleva passi paastaksemme rajan toiselle puolen USA. Sama niilla. Meinaan tulla Suomeen kesalla.


Lahelta piti...

Aamulla 01 am herasin hyvaan tuoksuun.Nousin ylos katsoon ikkunasta ulos kuka bbque, grillaa ulkona tahan aikaan. En nahnyt ketaan. Sitten huomasin savua sisalla, manin keittioon ja siella oli pannu vahalla lammolla viela paalla. Ei ollut viela palanut,laitoin vetta siihen ja hellan pois off , aukaisin ikkunat enemman ja oven ulos. Miksi smokedetector ei toiminut oli syyna kun savu leijui vain matalammalla,ei ollut katossa. Kissat eivat yskineet koska lattialla ei myoskaan ollut savua. Se vain leijui in between. Brian nukkui koko ajan.



UUsi Condo

Nakojaan rakennettu kovalla vauhdilla kun en ole ennemmin huomannut. Naita asuntoja rakennetaan alakaupungille hyville paikoille (kalliille) kymmenia taas tanavuonna. Siina on hyva puoli ennen kuin ne on valmiita ostajat voivat itse valita lay-out ,ja haluaavatko marmori lattian,kivi, puu ,ja mita. Minkalaiset keittio kaapit ja hellat , jaakaapit ja muut tavarat. Steel, teras on suosiossa myos musta jaakaapeissa. Naissa asunnoissa on kovat saannot mita saa tehda. Mitka ovat public areas, mita muuton jalkeen saa korjata. Keta paastetaan sisalle,niissa on tavallisesti security congieres sisaantulossa vahtimassa.
Turvallisuus on hyva. Melkein kaikissa taloissa on camerat ja valvonta. Tassa nayttaa olevan 47 kerrosta.






Edellinen