Kirkon uudistusmielisten Tulkaa kaikki -liike menestyi erityisesti Etelä-Suomessa mutta levittäytyi myös maakuntakaupunkeihin. Asiasta kerrottiin liikkeen maanantai-iltana julkaistussa tiedotteessa.
Alustavien tietojen mukaan Tulkaa kaikki -listoilla olevia ja muita liikkeen sivuille listautuneita ehdokkaita on mennyt läpi 284, missä on kasvua edellisvaaleihin lähes 100 edustajaa. Vuonna 2014 valituksi tuli 186 edustajaa. Edustajia liike on saanut noin 90 seurakuntaan, kun vuonna 2014 seurakuntia oli 72. Kaikista seurakunnista ei vielä ole saatu tietoa.
Suhteellisesti parhaiten liike menestyi edelleen Helsingissä, jossa se sai 111 edustajaa. Vuoden 2014 seurakuntavaaleissa edustajia oli 90. Kallion seurakunnassa Tulkaa kaikki -lista sai 11 seurakuntaneuvoston 14 paikasta, Töölössä 10 paikkaa 16:sta. Tuomiokirkkoseurakunnan, Haagan, Oulunkylän, Pitäjänmäen ja Vuosaaren seurakuntaneuvostojen jäsenistä puolet on Tulkaa kaikki -listalta.
Liike menestyi myös Espoossa, jossa se sai 20 edustajaa ja Vantaalla läpi meni 22 edustajaa. Lahdessa liike sai 12 edustajaa, Tampereella 10, Jyväskylässä 7 ja Kuopiossa 9.
- Tulos antaa hyvän pohjan edistää seurakunnissa ja koko kirkossa tasa-arvoista vihkimistä, avoimuutta ja muita liikkeen tavoitteita, totesi liikkeen koordinaattori Vesa Hirvonen maanantai-iltana.
- Erityisen iloinen olen siitä, että olemme saaneet yhä enemmän edustajia myös pääkaupunkiseudun ja suurimpien kaupunkien ulkopuolella. Esimerkiksi Raaseporissa saimme 6 edustajaa, Lopella 3, Lohjalla ja Imatralla 4 ja Pieksämäellä 6.
Tulkaa kaikki -liike kampanjoi niin pääkaupunkiseudulla kuin muuallakin Suomessa.
Tulkaa kaikki on kirkon uudistusmielisten verkosto ja liike, jonka jäseniä oli seurakunnissa ehdolla sekä Tulkaa kaikki -nimisillä että muilla listoilla.
Alustava äänestysprosentti on 14,3 prosenttia, joka on alempi kuin viime seurakuntavaaleissa. Vaaleissa valittiin 384 seurakunnassa yhteensä noin 8 300 luottamushenkilöä. Ehdolla tehtäviin oli noin 16 700 henkilöä. Henkilöitä vaihtui uusiin runsaasti; lähes puolet. Alle 30-vuotiaiden osuus on laskussa. Se on nyt 5,7 prosenttia. Valituksi tulleiden keski-ikä on 55,5 vuotta ja naisia valituista on 54,8 prosenttia.