Olisiko aika?

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2009.

tatska

Oon jo pidemmän aikaa haaveillu tatuoinnista. En vaan tiedä millanen kuvio kuvais mua. Sen pitäs oikeesti sytyttää mut vaikka selkään sen luultavasti ottaisinkin.

Ei tääl ois ketään piirustustaitosta. Ideana ois että jonkin kuvaavan esineen ympäri kiertäis jonkinlainen oksa. Tiiän että hataralla pohjalla ollaa mut siitä se lähtee hahmottumaan :)

PS. Ei muuten oo tullut mitään kysymyksiä kaverilta. En usko et se jaksaa kysellä, luultavasti se on kyl jo kauan sitten arvannu mikä mä oon miehiäni :D


aarghh

Messenger ja vitun nykyaika..... aaraghhh

Mesettelin yhden homokaverin kanssa vauhdikkaasti. Yks normaalikaveri heitti jotain väliin ja vastasin sille. Siirryin muihin ikkunoihin koneel ja sit keksin käydä selittää tälle mun homokaverille...

Siin sit selitän kaikkee mahdollista ja viel et "miks tuol mun qruiser sivuil käy vaa vanhuksia" Täs vaihees tulee ikkunaan et "mitä vittua?"

Tajuun selittäneeni sit tälle heterokaverille jolla ei oo mitään hajua mun oikeesta minästä... Meriselitykset päälle ja iha hillitön vitutus...

Pitäsköhä olla vähä tarkempi joskus


Duunit

Tässä sunnuntaina on taas hyvä pohdiskella duunijuttuja. Pientä stressiä siis ilmassa...

Lähinnä mä mietin sitä että miten kaksnaamasta se meno siellä voi olla? Vaikka oon vasta urani alkuvaiheissa niin en tiedä mille tasolle asti haluan nousta, ruohonjuuritasolla ei ainakaan ole samanlaista perseennuolentaa ja saan vitsailla omaan arveluttavaan tyyliini.

Miks ihmiset haluaa aina pelata noissa ympyröissä koko kunnian itselleen? Oon tarkkaillut itseäni ja pyrkinyt joka kerta tuomaan selkeästi esille jos joku on mielestäni tehny hyvin jonkun homman, tai jos olen vain viestin välittäjä ja oikean työn tekijä istuu jossain muualla. En jostain syystä näe tarpeelliseksi omia kunniaa ja luotan että esimiehet kuitenkin näkevät läpi jos joku lintsaa.

Nyt vain ruvennut mietityttämään kun sain tiimikaverin joka tuntuu olevan sitten aika paljon häikäilemättömämpi. Aina jos esimiehiä ei ole näkyvissä, istutaan iltalehden ja muiden sivuilla. Jos näinä hetkinä mainitsen jostain joka pitäisi tehdä niin hänen mielestään en saa nakittaa. Mutta sitten jos tarjoutuu joku duuni joka näkyy suoraan esimiehelle niin sitten tulee toimintaa.

Mua loukkaa tuollainen perseennuolenta, mut toissaalta ajattelen että mulla on etu siinä että tunnen kaikki osastolta ja monia toisilta businesslinjoilta. Mua pyydellään saunailtoihin ja oon hyvin verkostoitunut. Sen lisäks ihmiset pitää mua hyvänä tyyppinä jonka kanssa voi keskustella.

Mietin vain että mikä tulee olemaan vuoden vaihteessa tilanne... Kumpi laitetaan pihalle kiristyneen taloustilanteen ja määräaikaisuuksien loppumisen takia? Onko sillä mitään merkitystä että oletko tunnollinen ja rehellinen vai lusmu ja näkyvä?

Täytyy kyllä sanoa että muuten nautin todella paljon duunistani. Saan olla ihmisten kanssa tekemisissä, keskustella järkevästi ja käyttää omaa järkeäni. Joskus vain mietin että onko mun käyttäytyminen liian reilua?


Pitkästä aikaa

Luin pitkästä aikaa noita vanhoja bloggauksia ja täytyy kyl sanoa että hyvin paljon asiat muuttuu lyhyessäkin ajassa. Ihmisen ajatusmaailma ja kokemukset muuttuu todella nopeesti ja todella jyrkästikin.

Ollaan nyt kai erottu jo lopullisesti pojan kans, mut en tiiä oikein millä fiiliksillä. Oon irtautunut oikeastaan edellisestä asuinkaupungista kokonaan ja vaihtanut osoitteen toiselle paikallle. Aika menee duunissa ja vapaa-ajalla eri aktiviteeteissa. Aloitin tekemään dippatyötä ja muutkkin duunitehtävät vie vähän liikaa aikaa ja jollain tavalla tykkään elämästäni. Niinkuin aina, opettelen tulkitsemaan itteeni ja maailmaa ympärillä ja tuntuu et joka päivä oppii jotain uutta. Pittäs vaan joskus saada ajatukset kunnolla järjestykseen :)

Jonkun kunnon harrastuksen tarvitsis. Yritin alottaa golfin mut näköjään ensimmäinen mun kalenteriin sopiva kurssi on heinäkuussa ja eiks se oo jo vähä liia myöhään? Muitakin ehdotuksia ottasin kyl ilolla vastaan. Ei välii et miten homo harrastus ois, ois oikeestaa kiva tutustuu kerrankin johku homoon iha muualla ku netissä.

Ajattelin että voisin taas alottaa bloggaamaan, josko jopa ihan jostain muustakin ku masentavista jutuista :)