• boy84

Pitkästä aikaa

Luin pitkästä aikaa noita vanhoja bloggauksia ja täytyy kyl sanoa että hyvin paljon asiat muuttuu lyhyessäkin ajassa. Ihmisen ajatusmaailma ja kokemukset muuttuu todella nopeesti ja todella jyrkästikin.

Ollaan nyt kai erottu jo lopullisesti pojan kans, mut en tiiä oikein millä fiiliksillä. Oon irtautunut oikeastaan edellisestä asuinkaupungista kokonaan ja vaihtanut osoitteen toiselle paikallle. Aika menee duunissa ja vapaa-ajalla eri aktiviteeteissa. Aloitin tekemään dippatyötä ja muutkkin duunitehtävät vie vähän liikaa aikaa ja jollain tavalla tykkään elämästäni. Niinkuin aina, opettelen tulkitsemaan itteeni ja maailmaa ympärillä ja tuntuu et joka päivä oppii jotain uutta. Pittäs vaan joskus saada ajatukset kunnolla järjestykseen :)

Jonkun kunnon harrastuksen tarvitsis. Yritin alottaa golfin mut näköjään ensimmäinen mun kalenteriin sopiva kurssi on heinäkuussa ja eiks se oo jo vähä liia myöhään? Muitakin ehdotuksia ottasin kyl ilolla vastaan. Ei välii et miten homo harrastus ois, ois oikeestaa kiva tutustuu kerrankin johku homoon iha muualla ku netissä.

Ajattelin että voisin taas alottaa bloggaamaan, josko jopa ihan jostain muustakin ku masentavista jutuista :)

1 kommentti

martin

22.5.2009 16:10

Sinua pitäisi tuntea hieman paremmin, jotta voisi ehdottaa jotain harrastuksia.
Mukavaa, jos pidät elämästäsi - on toki kivaa lukea myönteisiä bloggauksia! Eiköhän kaikki aito ole tervetullutta...!?