• RxCat

falls worst trainwrecks, freakouts and meltdowns.

mikä siinä on kun jokaikinen syksyn lopetus/talven aloitus vetää niin jumiin kun olla ja voi. ensimmäiset lumihiutaleet osuvat maahan ja siitä seuraa viikon himaan vetäytyminen, mielialalääkeputki ja syömishäirilmäinen syömiskäyttäytminen vaikka kuinka yrittää ottaa asian positiivisesti. jos ns. talveen siirtymisen saisi hieman pidemmällä varoitusjalla niin kaikki menisi hyvin. + miks aina tähän aikaan vuodesta pitää olla se jumalattomin tekemisen paskamyrsky. jotenkin tuntuu että kaikki työt kaatuvat juuri nyt niskaan. nojoo nyt vaan niskasta kiinni. ryynit viemäriin ja ettimään toden teolla syksyn ja talven positiivisia puolia. heti ensimmäiseksi saa läppäri luvan lähteä himasta jotta tulisi sosialisoitua eikä jäädä himaan katsomaan koneelta typeriä videoita ja kuvia joita löytyy niin paljon ettei kerkeäisi elämän aikana katsoa loppuun. joten koittaka siis kaikki muutkin ottaa syksystä ilo irti! (8

4 kommenttia

Torontosta

19.10.2010 03:47

Puhutko itsestasi, vai yleisesti, mielelaakkeet,syomishairio. Tama "haamupuhe" ei kerro kenesta on kysysmys, (mina,sina ,heidat). Syksy tulee aina sen tiedat.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

RxCat

19.10.2010 12:22

minähän se. sori tuli kirjotettuu viime yönä nii saattaa olla vähä hämyy luettavaa

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Massa

19.10.2010 12:41

Ainoa ilo syksystä on tieto siitä että talven tullessa asiat on vielä huonommin. Paitsi että talvi kuitenkin on silloin vähän lähempänä sitä uutta kevättä ja kesää :) Nyt on puolen vuoden sessio edessä. Jaksamisia.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

RxCat

19.10.2010 13:34

nojoo kyl se täst (8

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi