hölmö pieni elämäni

Huihai, loma loppu ja arki taas täällä. Nyt jo aivan väsynyttä porukkaa täällä, huh. Tosin se johtunee siitä, että puppeli sai yöllä vatsataudin ja se vietti sitten yötä vessassa. Ja kun tämä tyttö on niin herkkäuninen sen toisen suhteen niin eihän mullakaan uni tullut. Aamulla sitten vaan reippaasti kouluun tylsille ja täysin turhille tunneille istumaan. Mikäs siinä. Koulun jälkeen kotiin, ruokaa ja unta ja puppeli nukkuu edelleen. Se varmaan kohta heräilee ja mun ens yön unet on taas pilalla. Pupu kun tulee viereen pyörimään ja mun vamma tulee taas esille kun en saa unta ellei se toinen jo nuku. Hassua. Koko meidän reippaan kolmen vuoden aikana on ehkä kymmenisen iltaa kun mie olen nukahtanut ennen pupua. Huihai. Hmm.. Ylellä taitaa olla hätä niiden tv-lupamaksujen kanssa. Puhuttiin tänään koulussa, että kerran jos toisenkin tässä viime viikkojen aikana on kyselty tv:n olemassaolosta. Voivoi. Haukotus, nyt vois olla teen paikka, heips!


Voi kurjuus, kohta se on tämäkin loma pidetty. Kaks viikkoa menny tuosta noin vaan, ei oo kiva. Paitsi et pitää sanoo et on ollu aivan huippu loma kyllä! Mitenköhän sitä jaksaa kouluun sitten maanantaina, huihai. Mutta joo, hauskaa on ollu. Viime viikko meni tosiaan etelässä nähden kaikkia kultamuruja, juma oli kyllä ihanaa olla monta päivää systerin tykönä, sai olla lapsien kanssa ja tietty siskon. Huippua oli myös se et muru tuli mukaan juuri sinne systerin tykö, kun ne nyt kuitenkin ollu vähemmän tekemisissä keskenään ja hyvinhän se suju, hih. Ja nyt sit maanantaista lähtien ollaan oltu ytllä murun kanssa. Maanantai oli heti mummola päivä, eilinen meni nukkuessa ja vähän kelkkailessa ja nyt sit tää päivä on ollu pelkkää aherrusta. Käytiin meinaan ensin lautailemassa ja alun vaikeuden jälkeen miekin jo pysyin pystyssä :D hahahahihihi, oli se kyllä se alku aivan hirveää näin untuvikkona mut jo toinen lasku suju reippaammin ja kolmas ja neljäs ja.... kaikki vaan paremmin ja paremmin! Hissistäkään en pudonnu kertaakaan vaikka sitä kauhulla odotin. Mutta oli se kyllä, siellä oli niitä suloisia kuus vuotiaita jotka on koko elämänsä laskenu ja ne vaan meni niin että alta pois, no hyvä niille. Sitten kun tultiin kotia niin lähettiin heti kelkkailemaan. Joo vähän ehkä eksyttiin mut ei se mitään, takas päästiin ja hauskaa oli! Ilmatkin on ollu mitä ihanimmat, tänäänkin oli pilvetön taivas ja aurinko vaan paisto ja pakkastakin vajaat kymmenen astetta, et mikäs täällä ollessa. Mut juupeli, tämä tyttö lähtee nyt sosiaalisoimaan, heips!


Terveisiä lomalta!

No niin, Helsinki on jäänyt taakse ja nyt ollaan Hyvinkäällä. Voi juma miten ihanaa onkaan nähdä siskoa ja lapsia. Niitä kohtaan ei kyllä ikävä lopu koskaan. Ja aikaa tuntuu olevan aina liian vähän. Tänään on sitten siskon vapaapäivä, pääsi lapsuuden kamunsa kanssa kaupungille kauppoja kiertään ja kunnolla syömään, meille siis naksahti lapsenvahtimista. Aik ihkuu, nuo kuitenkin on niin kilttejä et kunhan jaksaa ees vähän niiiden kanssa leikkiä ja antaa säännöllisesti ruokaa niin ei voi epäonnistua. Ja mikä onkaan parempi palkkion kun lapsen hymy ja varmasti ehdoton halaus. Ihanaa. Perjantaina olis suuntana sitten tampere ja lauantaina Ouluun. Sitten sunnuntaina tai maanantaina murun porukoille pohjoiseen. Eli aika reissailemista tää kaks viikkoinen loma. On se mahtavaa. Arvosanojakin oli tipahdellu opintokorttiin. Tähän mennessä onkin sitten selvitty kunnialla ilman lukemista, huippua. Mut jeps, palaillaan taasen.


Se on loma!

Tällä tytsyllä alkoi sitten loma, jihaa! Viiminen päivä oli kyllä kaikkea muuta kuin mukava kun oli latinan sanakoe ja atk:sta joku koe. No sanakoe meni hyvin ja kai se atk hommelikin onnistui! Saatiin myöskin tietää yhden jo menneen kokeen arvosana ja sekin oli hyvä, vähän harmittaa kun jäin suunnilleen puolen pisteen päähän paremmasta arvosanasta. No ehkä ens kerralla sit... Niin, eilen tosiaan tukkakin sai uuden mallin. Huippua. Tosin on mulla joskus vuosi kaks takaperin ollu tän tyylinen mut ei se mitään, vaihtelua silti. Huomenna tosiaan lähtö helsinkin. Huh, meinas käydä hassusti lippujen kanssa. Varmaan aika paljon paluuliikennettä helsinkiin kun siellä loppuu hiihtoloma. Saatiin kuitenkin sellaiset paikat kun haluttiinkin murun kanssa. Täti siellä myynnissä ehdotti eka eläinvaunu paikkoja mu eihän se käyny kun pupu on niin allerginen. Mut kaikki hyvin. Vitsi, ei vaan malttais odottaa että näkee kaikkia. Siis aivan ykköstä. Mutta juupeli, palaillaan taas joskus. Tää alkaa nyt lomailee.


Elämä seisoo paikallaan

Juma, tuntuu vähän että elämä pyöris paikoillaan. On vaan koulua ja koulua, siitä jaksais aina vaan täälläkin jauhaa, pöh. Mutta viikonloppuna Helsinkiin. Ei ehkä malttais odottaa. Tai ylipäätänsä sitä kahden viikon lomaa, ihanata. Juma, huomenna kampaajalle. Tai no olen hirveä. Olen ahdistellut / riivannut meidän luokkalaista tyttöä, jolla siis on parturi-kampaaja tutkinto jo ennestään, leikkaamaan minun hiukset. Ja huomenna se sitten tapahtuu, jes! En tiä, mulla on tällä hetkellä tavallisin ja tylsin tukka aikoihin ja nyt kaipais taas jotain räväkkää. No ehkä me keksitään mulle jotain. Parasta tuossa on se, että se tyttö joka meille tulee leikkaamaan ne hiukset, ei ota siitä kuin kympin. On ite niin ujo ettei uskalla pyytää enempää varmaankin. Tosin ei se ole päivääkään tehny niitä töitä mut onhan se koulun käyny. Ja mä oon hyvä koekaaniini olla olemassa kun aina annan kaikille vaan vapaat kädet, hih. On vaan niin parasta istua siinä muutoksessa! Tosiaan, huomenna on kaks tuntia koulua ja perjantaina sitten täydet kahdeksan. Kivaa. Perjantaina olis latinan sanakoe ja atk:sta joku koe. Se on kyllä varmaan niin yksinkertainen, että sen pitäis mennä tuosta noin vaan läpi. Juupeli, nyt tämä tyttö lähtee suihkuun et palaillaan taas!


Tänään oli vapaapäivä koulusta. Mitä nannaa. Harmi vaan että naapurissa aloitettiin remontti kesken meän unien. Onneks molemmilla on ihan hyvät lahjat nukkua ja vasta puoliltapäivin ylos. Huippua. Käytiin sitten vähän asioita hoitelemassa ja ilta ollaankin kestitetty vieraita. Eli aivan mukava päivä. Äh, puhelinmyyjä soitti juuri. Mitä rasittavia piinoja ne aina onkin. Tänään jo toinen. Ei siinä, työtäänhän nekin vaan tekee, mutta jotenkin musta tuntuu että ne jotka mulle soittaa ei ymmärrä kun sanon ei kiitos, että joo. Hih, vähän jännää et vajaan kahden viikon päästä onkin jo helsingissä. Parasta. Sattu aika hyvin, että systerin mies on työmatkalla juuri silloin kun ollaan etelään tulossa, ni se oli sitten enemmänkin kun innostunu siitä että sinne oltais tulossa. Huippua. Ja sitten parin viikon päästä ne ajaa meidän ohi kun menee luostolle. Että silleen. Johan sitä nyt ollaan näkemässä, jeejee. Huomenna onkin systerin synttärit, pitääkin muistaa soittaa. Hmm.. juttelin eilen "jumalan" kanssa netissä. Hahah, aika hauska se robotti siellä. Voivoi, vois ettii vähän infoo kouluhommaa varten et palaillaan taasen.


Hmm.. Taas sunnuntai kun päivitän blogia. Kertookohan se jotain mun tavoista ja jaksamisesta, hmm.. No nää nyt on vaan niitä päiviä kun aikaa siihen oikeesti on. Mutta joo, viime viikko tai tämä kuluva oli aika hankala. Tai jotenkin vittumainen ja ärsyttävä, pöh. Olen onnistunut tunaroimaan ensimäisen kokeeni sekoittamalla ja keksimällä uusia nimityksiä panikoidessani. Saa nähdä meneekö edes läpi, toivotaan parasta. Eikä siinä kaikki, vaan ennen tuota koetta kun oli ensiapua ja elvytettiin anne nukkea niin eikö mulla sekin menny aivan pieleen. Kivana lisänä sain huulteni ympärille fritsun näköisen rinkulan, kaunista. Huomasin sen tietenkin vasta kotona ja soitin systerille että mikä mättää niin se vaan nauroi ja kertoi hänenkin kokeneen saman. Varmaan sukuvika tai jotain. Ihanaa, että parin viikon päästä pääsee Helsinkiin, ikävä niitä kaikki siellä niin kova et huh. Eilen oltiin taas vähän viihteellä kavereiden kanssa. Ja jos joku vielä koskaan näkee mua juomassa puolanlippua niin kiskaskaa se multa pois. Ei tee hyvää ja ei edes ollu hyvää, pöh. Mutta hauskaa oli, ainakin sitten myöhemmässä vaiheessa. Ainiin, taas joku mies tuli iskemään ja kun ystävällisesti sitten kerroin hälle, että mulla on tyttö tuolla pöydässä odottamassa, niin hän sitten kysyi pokkana, että onko se yhtä kaunis kuin sinäkin? Hihih, aika hassusti sanottu, tuli ihan hyvä mieli siitä. Murukin tykkäs kun kerroin että vastasin sille miehelle että vähintään yhtä kaunis. Hihih. Tänään sitten vaan lekotellu ja tehny läksyjä, miten kaiken pitääkin olla aina maanantaisin valmiina. Tylsää. Mut nyt Gilmoren tytöt, palaillaan!


Tuho viikko

Voihan, se on jo sunnuntai. Tämä viikko on kyllä ollu jo aika hupaisa. Torstaina kun oli tammikuun viimeinen ja meillä oli murun kanssa vuosipäivä. Kolmivuotinen sellainen,hih. Niin kaikki meni aivan mönkään. Aamulla kun kouluun lähdettiin polkemaan niin eikö minun pyörä hajonnut! Se mikä murun kanssa syksyllä kunnostettiin juuri minulle hajosi liikennevaloissa, takapyörä lähti irti. Koulusta kun päästiin ja alettiin kunnostamaan niin se hajosi lisää ja muru hermostui. Pisti hösseliksi ja hetken kuluttua mulla oli jo kokonaan uusi pyörä! Ostettiin sellainen käytetty mummopyörä, kun myyjä totesi että en mie kuitenkaan mitään huolla jos on vaihteita. Olihan se tietenkin oikeassa et eiköhän tuo ole oikein passeli minulle. Niinpä sain sitten hienon lahjan,hihih. Ja perjantaina sitten, koulusta häppäreille ja kun tultiin illemalla kotia vaihtaa vähän menokuteita niin jotenkin muru onnistui kaatamaan karpalo lonkeroa kannetavalle. Ei tämä kovin hyvää tykännyt ei. Mutta vielä pelaa joten kaikki kunnossa. Mutta se ilta päättyi sitten siihen ja olipa muuten harvinainen perjantai kun jo ilta 10 untenmailla, hullua. Yöllä parit puhelut kännisten ystävien kanssa, oltiin kuulema kaivattuja, hih. Mutta eilen sitten juhlittiin. Ensin aloittelua meillä ja sitten kaverin tykö. Harmi vain että murulla tuli vähän väsy, että piti viedä se kotiin nukkumaan kun mulla oli ainoat avaimet. Mut eipä se, onneks asuu niin keskustassa että numeroon päästiin hyvin ja loputkin komppikset ehti mukaan. Numerossa sitten vaan tanssia ja tanssia monta tuntia. Oli aika hauskaa hei! En tiä mikä siinä paikassa on, mutta viimeisinä kertoina siellä on aina joku mies tullu iskemään. Eilinen oikein heti alkoi hiplailemaan, mutta onneks tajusi aika nätisti mun olevan varattua tyttöä. Aika hassua, mutta koskaan ei oo kukaan tyttö tullu yrittämään, aina vaan miehet. Hihihihih, oon varmaan aika kauhea ilmestys aina :D No tänään sitten ollaan käyty pulkkamäessä ja tuolla meiän torinrannassa oli poroferia. Siellä käytiin poroja ihastelemassa, hih. Huihai, kohta julistetaan vuoden missi. En oo seurannu noita yhtään paitti äsken tuon Jenni Vartiaisen. On se vaan niin kaunis! Mutta nyt vois keskittyy tohon finaalin et joo, heips.


Huihai, hainpas juuri kesätöihin. Saa nähä miten käy. Siitä onkin aikaa kun on viimeeksi mitään hakemuksia minnekään laittanu et hiukkasen jännittään. Toivotaan että parin kesän aiemmasta kokemuksesta olis hyötyä ja nappais. Ja koulussa kaikki on niinku ennekin, paitti että nyt pitää tehä jotain jo niinku oikeasti. Viikonloppu meni vaan kouluhommia tehden ja tulevakin näyttää vähän siltä, huihai. Aivan kiva kyllä. Sain tänään muuten iloilouutisen! Kamu helsingistä sanoi että laitto vapuksi ne sen kesäloma jäämät että melkein viikoksi tänne, jeejee. Huippua kerrakseen sanoisin! Mutta joo, tee jäätyy joten juomaan.


minun murmeli

Jepajee, vihdoinkin viikonloppu. Tai no, nyt vois jo ajatella että se on melkein jo loppu mut ei mulle, eiei. Ihanaa olla vapaalla noinkin aktiivisen viikon jälkeen, jee. Viikko meni koulussa ja hui kamala kun opettajat alkoi kertomaan tehtäviä mitä pitää tehdä. Huh. Tänään sitten väsänny ensimmäisen tehtävän tiistaille ja huomenna pitäis tehdä tehtävä keskiviikolle. Ja ne ei ole mitään tuosta noin vaan juttuja, valitettavasti. Mut eipä se, kai sitä tuota on oikeasti halunnukin. Harmi vaan että flunssa alkaa painaa päälle. Loppu viikko meni koulussakin vaan yskien ja nenää niistellen ja tänään jatkui sama homma. Jännä homma et se iski nyt vaikka yleensä mä en oo laisinkaan kipeä. Ehkä se on stressi mikä senkin sai pukkaamaan päälle, mene ja tiedä. Vähänkö muru oli ihana aamulla. Oli tehny croisantteja ja keittänyt kahvit valmiiks ennekuin heräsin. Kuulema hyvitystä, siitä että sitä odottaa arkisin puurot ja kahvit valmiina herättyään. Hih, kiva että välillä noinkin päin. Jännä nähdä miten huomenna, hihih. Huh, vois mennä ottaa ilta yskänlääkkeet et jos vaikka vähän paranis, palaillaan.