hölmö pieni elämäni

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2008.

Jopas se aika juoksee, juhannuskin on ihan tuossa kulman takana, hullua. Huomenna pitäis varmaan matkata vielä pohjoisemmaksi pupun kotiin. Ei oikein huvittais, mutta vissiin se on pakko mennä, oivoi. Alku kesä on menny mainiosti. Uusia ihmisiä ilmestyny jostain minunkin elämään ja töissä sujuu varsin mallikaasti. Kovin on tullu kiitosta ja kyselyjä josko tahtoisin keikkaa alkaa heittämään. Niinpä, tuohon mie pyrinkin, hih. Pupulla kanssa on sujunut sen duunit hyvin. Ja se menee heti heinäkuussa takaisin töihin jotain sijaisuutta tekemään. Se tykkää niin, että tahtoo tuolta eläkeviran sitten joskus, hih. Sain äsken kaverilta viestin, oli nähny päiväunta minusta, oltiin oltu treffeillä. Kuulema niin kiva uni, että vieläkin aivan hymyilyttää. Hihih, aivan hyvä noin. Heinäkuu saisi tulla jo, pääsisi lomailemaan ja noin. Saisin myös vieraan tänne minun tykö ja pääsisin itse etelään kavereita ja perhettä moikkaamaan, huippua, en malta odottaa.


Huihai, viikko on jo puolessa. Maanantaina aloitin uuden työn, kesätyön. Näin kolmen päivän jälkeen voin kertoa, että se on juuri sitä mitä olin kuvitellukin. Ehkäpä juuri sitä mitä tulevaisuudessa tahdon tehdä, mutta paikka voisi vaan olla eri. Ei siinä tuossa minun nykyisessäkään paikassa sinällään vikaa ole, mutta ehkä kuitenkin joku pienempi paikka voisi olla kivempi. Mutta katellaan. Työntekijät kuitenkin on mukavia ja alun hämmennyksen jälkeen kaikille on suunilleen selvinnyt mitä miekin siellä teen, hihi. Eihän tuo ole kun kesäkuun homma ja kovasti tässä lomaakin jo odotan. Pupulla on lomaa ollu tämä viikko ja maanantaina alkaa duunit. Se on jo mukavan maitokahvin värinen ja pikkasen kirpasee kun itekin tahtois vapailla olla, no heinäkuussa sitten.
Mitäs muuta, tälläisella ihanalla opiskelijan budjetilla on valitettavasti joutunu perumaan yhden mökkireissun ja yhdet polttarit tältä kuulta. Tosin ne polttarit ei sinänsä haittaa, kun teemme kuitenkin osamme lastenvaihteina siltä viikonlopulta. Heinäkuussa tämäkin tyttö pääsee sitten ihka ensi kertaa häihin! Huippua. Ristiäisiä ja rippijuhlia on kyllä käyty ja hautajaisiakin on ollu aivan liikaa, mutta nuo häät, eieieiei tälle tytölle ole vielä tullut eteen, mutta nytpäs tulee, jei!
Hiljalleen on numeroitakin tippunu viimeisistä kokeista. No joo, osa on menny vallan mainiosti mut jostain syystä viimeisenä päivän olleet kaksi tenttiä meni mun osalta vallaan päin muuta, läpi kuitenkin joten mitäs tässä valittamaan. Syksyllä sitten harjoitteluun heti elokuussa ja silleen, pikkasen jo jännittää, mutta onneksi tuon kesätyön kautta saa jo maistiaisia siitäkin, hihi. Mutta nyt, pullat paistuu uunissa ja minun jo kovasti tekee niitä mieli, joten karkaanpan keittiöön.
Lämpimiä päiviä lomailijoille!