hölmö pieni elämäni

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2008.

Voi jumpe. Katoin juuri päivän lehtiä. Oli sinne päässy mun vanha koulu ja ei ehkä ihan positiivisimmalla uutisella. Jopas jotakin. Ei vaan minun aikana kukaan menny putoilemaan ikkunoista, pulppetteja kyllä heiteltiin mutta ei sen ihmeempiä. Niin ne ajat muuttuu, huihai. Minusta tuli laiska tänään. Piti mennä potkii palloa tai edes uimaan mutta enpäs jaksanu tehdä kumpaakaan. Sen sijaan maksoin laskuja ja nyt tässä pohditaan, että millä sitä eläilis kesäkuun, oivoi. Ulkona sen sijaan paistaa aurinko pitkästä pitkästä aikaa, huippua. Koulussa tänään ja eilen ryhmätöiden esittelyä ja varsinkin tänään saatiin kuulla, et paras esitys meidän poppoolla koko ryhmästä. Aika mukavaa oli tuo kuulla. Hihih. Enää olis muuten ens viikko koulua ja sit kesäloma. Tai no heti toinen päivä alkaa kesäduunit ja heinäkuu sit lomaa, mut joo. Jospa se sitten heinäkuussa olis se kesäkin jo! Huihai, menin lupaamaan systerille että soittaisin mun velipuolle kun kuultiin että mun täti on jossakin hoivakodissa kun sen alzheimerin tauti on menny niin pahaksi. Jännä, siitä ei ole aikaa paljoa yhtään kun viimeeksi nähtiin se pieni 80 mummeli ja nyt se on jo niin huonossa kunnossa ettei kotona selviä. Tosin se alamäki alkoi sen jälkeen kun sen mies joutui sairaalaan oman alzheimerinsa takia. Oli saanu jonkun kohtauksen ja enää ei lupailla paljoa aikaa. Siitä alkoi se tädin alamäki. Voivoi, mutta nyt sit pitäis soittaa veljelle ja se on pikkasen vaikeeta. Ei oikein koskaan olla oltu mitenkään läheisiä kun meillä on niin suuri ikäero ja sitten se että se on asunu koko mun lapsuuden ulkomailla ja sit teininä kun enemmän sen kanssa ollu tekemisissä niin ei vaan oo muodostunut sellaista kunnollista suhdetta. Sillä on mua vuoden nuorempi tyttö jonka kanssa suhde on about samanlainen mut joo. Miten vaan. Pitäis vaan ottaa niskasta kiinni itteään ja soittaa. Hui.


Dodiih, taas on yksi vuosi tullut lisää tähänkin mittariin. Perjantaina oli virallinen päivä, mutta lauantaina oli juhlat. Sain aivan täytekakkua ja sen semmoista pupulta. Vieraita tuli ja lahjojakin. Pupulta tuli kyllä ihanimmat korvikset ikinä, sellaiset hienot tähdet, hihih. Ja perjantaina nopsaan kun käytiin kaupoissa, niin bongasin ja ostin itelleni nahkatakin. Sellaisen mistä olen haaveillut pitkään, jeij! Yhden tehtävänkin sain tehtyä kouluun ja huomenna pitäisi tehdä vielä yksi. Sitten on tulevan viikon tehtävät tehtynä ja neljä jää viimeiseille viikolle. Huh. Jos ei meille takatalvi ole tullut niin ainakin melkein. Vapun ihanat ilmat on enää pelkkää unta ja jännityksellä odotan et josko sitä kesää edes tulee tänne. Voi juma, tää darrapeikko kaipaa nyt kyllä vaakatasoa, palailemma.


Huihai, onpa ollu päivä. Koulussa kaiken maailman harjoituksia aamulla ja iltapäivä kulu luokan kanss kierrellen erilaisia hoivakoteja ympäri kaupunkia. Neljältä sitten uimaan ja vahingossa eksyminen vesijumppaan ja sieltä sitten suoraan pesistä pelaamaan. Huh, ehkä turhan paljon aktiviteettia mulle yhteen päivään, alkaa jo tuntumaan kropassa. Nyt sitten ilta vierähtäny koulu juttuja tehdessä ja niin. Onneks enää kaksi ja puoli viikkoa jälkellä. Ihanaa. Juma, mulla on perjantaina synttärit ja nyt pitäisi kai siihen keksi jotain hommailemista. No kai sitä jotain keksii. Nyt kyllä mun omatunto kolkuttaa et pupu on jääny vähemmälle huomiolle tänään, joten karkaanpa sen luo.


Huhhahhei. Huomenna on jo perjantai, ihanata. Ollu jotenkin loppumaton tämä viikko, mut pian jo viikonloppu! Lauantaina on synttärit pupun kummitytöllä joten herkkuja tiedossa, hui. Sunnuntai kuuluukin sitten varmaan koulujuttuja tehdessä, pöh. Huihai, olen käynyt nyt kahdesti uimassa. Ensin koulun altaalla, mutta kun se on niin huonosti käytössä ja aina pahaan aikaan vapaa, niin se varmaan jääkin tuohon kertaan. Ja tänään kävin sitten tutustumassa meidän paikalliseen halliin. Siihen suurempaan niistä. Olihan se kokemus. En oikein tiedä oliko se positiivinen sellainen. Hmm.. no väkeä riitti kyllä, ja kilpauimareita riitti sitäkin enempi, ja sit sellaisia pieniä ja kaikista pienempiäkin riitti. Huh. Tälläisena ensikertalaisena olin pää pyörällä kaikista maailman altaista ja noin, mut olihan se taas mukavaa. Ostin sellaisen kuntokortin joka on voimassa kesäkuun loppuun, ja kertoja uimaan on rajaton määrä. Et nyt sit pitäisi ahkerasti käydä uimassa, et kaikki hyöty irtoaa. Ja tekeehän se hyvää meän laihdutuskuurillekin.

Näin muuten varsin hauskaa unta toissa yönä. Sain unessani kutsun Hanoi Rocksin taustalaulajaksi :D Hahah, en kestä. Siinä mun rakas siskoni oli jotenkin niiden paras ystävä ja yks mun toinen kaveri oli myöskin niissä piireissä. Ja sitten mie, joka oikeasti fanitan niitä, niin olen vain joku puolituttu, kunnes nyt tuli siskolta kutsu laulamaan. En ehkä kestä :D Ja siinä unessa oltiin Andyn kämpillä ja Makkosella oli joku pikku skidi mukana, jonka kanssa mä sit leikin. Hihih, ei valitettavasti päästy keikkaan asti. Mut niin, tuo uni sai mut muistelemaan mun kohtaamista Andyn ja Samin kanssa parisen vuotta sitten mamassa. Olihan se, tärkeä hetki mulle ja varmaan sellainen joka pysyy mielessä. Kiva tarina lapsillekin sitten joskus.

Huihai, pupu nousi päikkäreiltä, palailemme.


No niih, taas se on sunnuntai. Vappu oli ja se myös meni. Oli myös viisi päivää vapaata ja sekin meni. Huh. Mutta onhan se tietenkin ollu mukavaa. Vappuna aloteltiin grillikausi ja kämppä täyttyi ystävistä. Huihai, ei ole pitkään aikaan ollut niin hauskaa vappuna kuin mitä nyt oli, suuri kiitos vaan kaikille! Toukokuun ensimäinen oli myös puistokauden avaus. Oltiin tuolla kiikelin rannassa pelaamassa korttia ja potkimassa palloa. Tietenkin ettei aivan kuihdu, niin pitihän se nesteytyskin olla hallussa ja olihan se silleen sopivastikin. Perjantaina sitten oltiin kunnolla juntteja ja käytiin katsomassa Popedaa. Huihai, oli se vaan huippua. Tosin yks kaveri ehti jo haukkua sen ja meidät aivan lyttyyn, mutta mie tykkäsin. Ei aina saa olla niin ahdasmielinen, eiei. Hihih, mie niin tykkään käydä kaikkialla ja nyt on saanu tehdä ja käydä vaikka missä, ihanaa! Ilmat on helliny ja väriäkin on tullu pintaan, hih. Harmi vaan et näistä päälle 20 asteen päivistä on pitkä pudotus siihen, mitä meille nyt luvataan eli sellaista +5, jeejee :(

Huihai, sauna kutsuu.