hölmö pieni elämäni

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2008.

Juups, meni edellinen päivitys roskiin. Ei ehkä pitäis kirjotella keskellä yötä pikkuisessa huppelissa. No ehkä tästäkin opitaan jotain. Mulla on ehkä hitusen verran huono omatunto nyt. On koko viikonloppu pitäny alkaa lukemaan kokeisiin jotka olis tiistaina, mutta ylläriyllläri ni eihän siitä mitään ole tullu. Kun nyt vaan pääsis läpi! Sain muuten tarjouksen kesätyöpaikasta. Olis vähän niinku omaa alaa, mutta vaan kuukaudeks ja ihan kämä palkalla. Et joo. Kai se pitää ottaa vastaan ja sit perua se, jos saa jotain muuta. Vaikka sieltä hautsikalt sit. Mut hyvä et tiedossa on edes jotain. Ei iske paniikkia siitä sit. Onhan kaikki muuten muistanu siirtää kellot? Meillä oli pupun kanssa herätys yhdeltä kun ystävämme M ilmoitti lähdöstään ja samalla muistutti kellojen siirrosta. Ihanaa, että iltaisinkin on jo pitkään valoisaa. Kerrassaan huippua. Mut jos sitä nyt koittais sitä kirjaa avata, tylsää.


pääsiäisestä

No niin, pääsiäinen tuli ja meni. Ja olihan tuo aivan mukavaa. Torstaina siis jo, pupun porukoille. Illan päälle pari sidukkaa, mut sit uni veikin voiton ja paikallinen jäi välistä. Perjantaina sit piti mennä mäkeen, mut parin ongelman takia se sitten jäi ja mentiin sitten pilkillle. Ei me kauaa pilkitty mut käytiin kuitenkin, hihih. Illalla vuorostaan oli edessä sit se paikallinen. Ja juuh, oli hauskaa! Ainakin jossain vaiheessa, hihih. Lauantaina olikin sitten reissu leville. Huihai. Kolmen ja puoltunnin unilta autoon ja menoks. Pupu aloitti korjaussarjan jo autossa et päivästä tuli aika jännä. Mun eka kerta tunturissa ja olihan se tietenkin kokemus. Mut joo, laskeminen meni ihan päin mäntyä. Ei siis mitään rajaa. Jos mahollista niin huonompi kun ekalla kerralla, hehe. Ja pupu taas, no sillä tais tulla vähän pupu pöksyyn ja pikkasen väsykin et joo. Hauskaa oli kuitenkin. Ainakin saatiin törttöillä rauhassa! Heti alussa hissit pysäytettiin meän takin kun pupu istu puoliks minun paikalla ja puoliks omallaan. Sitten kun mentiin gondoliin niin meisti tunkee lippua ihan väärään paikkaan kun sitä olis vaan pitäny näyttää et jooh. No hauskaa oli ainaski! :D Kittilässäkin pysähyttiin jossain paikallisessa. Hyihyi kun siellä oli niitä paikallisia ukkoja heti kiinni pyllyssä kun sinne saapui. Ei oikein ottanu korviinsa, ei kiitos kommenttia. Illaks sit takas kotiin ja ajoissa nukkumaan. Sunnuntaina oli pupun kummitytön hoitopäivä ja maanantaina sitten kotiin. Siinä se, pääsiäinen. Onneks kolmen viikon päästä on taas itsenäisenopiskelun viikko, jes! Systeriltä tuli tänään viesti, et ultrassa oli kaikki okei ja kovin on liikkuvainen pikkunen. Huihai, vielä viitisen kuukautta ja tästä tytöstä tulee viisinkertainen täti. Ihanaa. Ja hei, kesä tulee! Tänään oli taas niin ihana ilma ulkona et huh, tai no, oikeastaan koko pääsiäisen oli ihanat ilmat, hihi. Mut hei, palaillaan.


Haukotus! Onpas jotenkin ollu hurjan kiireinen viikko. Tehtäviä toisen perään niin koulussa kuin kotonakin. Onneksi on enää vain huominen ja reissu pupun vanhempien tykö ja pääsiäinen. Ihana pitkä viikonloppu! Tiedossa on varmaan taas itseni kanssa toilailua laudan päällä, kelkkailua, ehkä jopa pilkkimistä ja sitten varmaan se varmin paikallisessa käynti. Eli touhua riittää, kiva homma. Pääsiäinen on siitä mukava, et kaikki paikkakunnalta muualle muuttaneet tulee varmasti käymään porukoidensa luona, et niitäkin harvemmin näkyviä ystäviä näkee aika takuuvarmasti. Kivakiva. Koulu on ihmeny musta kyllä kaikki mehut. Iltapäivän tunnit alkaa olemaan mulle jo ylitsepääsemättömiä. Varsinkin sen kurssin jonka oma opettaja on ties millä lomalla ja joka tunti eri sijainen. Huh. No onneks on ollu aikaa vähän muuhunkin kuin vain kouluun. Pupun kanssa ollaan käyty vähän shoppailemassa. Eilen etsittiin pipoja ja tumppuja ja tänään pupun pikkuveljelle synttärilahja. Pitäähän meän muistaa meidän iso pikkusta, hih. se raukka on ollu jo pari viikkoa kipeenä, nyt tämän viikon jopa matkustuskiellossa. Huh. No pääsiäiseks sekin näyttää paranevan, hihih. Mut nyt, teen aika taasen. Hyvä pääsiäiset kaikille! :)


Hui kun on kuuma. Huh. Tulin juuri saunasta. Meillä on täällä yöhoidossa pupun kummityttö ja sitten kylässä ystävämme M. Pupu kävi pikkuisen kanssa eka saunassa ja sitten mentiin mie ja M. Oli aika siistii olla meän citysaunassa kun kesken löylyjen alkoi ikkunasasta näkyä ilotulitteita. Eikä ollu mistään heikoimmasta päästä! jotain iloa ikkunasta saunassa :)
Pupukin on nyt sit terve. Se nukkui keskiviikko - torstai välisenä yönä huimat 19 tuntia putkeen käyden kerran vessassa. Ei kyllä sinä yönä paljoa peittoa tarvinnu kun oli pupu patterina! Perjantaina se kuume sitten oli kokonaan poissa ja tänään jo entiseen malliin kaikki. Hyvä niin. Nyt sais kyllä mennä tuo meän pikkunen jo unille. Mutta ei, taitaa olla tarmoa täynnä koko tytsy. Huh. Huihai, pakko mennä vaihtaa kevyempää päälle nyt, pakahdun.


Ihanaa et on jo torstai! Viikko on ollu raskas, ainakin noin lomaan verrattuna. Pitkiä päiviä ja tyhmiä tehtäviä. Pupukin tuli eilen illalla kipeeks, kuumetta sellaiset 38 astetta, et tänään sitten joutui yksin polkee kouluun. Aika hassua, kun on niin tottunu et se toinen on siinä myös. Mut ei, pupu sai jäädä kotiin nukkumaan ja nukkukin sitten hyvin! mentiin eilen ilta yhdeksältä jo petiin ja pupu nousi tänään ylös, kun mä tulin neljän maissa koulusta kotiin. Et joo. Huomenna jo perjantai, ihanuutta. Viikonlopun saa olla rauhassa, tosin kouluun joutuu tekee muutaman tylsän tehtävän mut ei se mitään. Saapahan nukkua, jeejee. Päätettiin tänään kaverin kanssa lähtee luovuttaan verta. Oon kerran käyny, mut viime kerrat on sitten mun osalta ollu poissuljettua milloin lävistyksien ja milloin liian alhaisen hemoglobiinin takia. Nyt sit pikainen rautakuuri ja varmaan pitäis onnistua, jeij. Mut nyt pitää mennä keittää pupulle teetä, voi pupu parkaa.


Huihai, loma loppu ja arki taas täällä. Nyt jo aivan väsynyttä porukkaa täällä, huh. Tosin se johtunee siitä, että puppeli sai yöllä vatsataudin ja se vietti sitten yötä vessassa. Ja kun tämä tyttö on niin herkkäuninen sen toisen suhteen niin eihän mullakaan uni tullut. Aamulla sitten vaan reippaasti kouluun tylsille ja täysin turhille tunneille istumaan. Mikäs siinä. Koulun jälkeen kotiin, ruokaa ja unta ja puppeli nukkuu edelleen. Se varmaan kohta heräilee ja mun ens yön unet on taas pilalla. Pupu kun tulee viereen pyörimään ja mun vamma tulee taas esille kun en saa unta ellei se toinen jo nuku. Hassua. Koko meidän reippaan kolmen vuoden aikana on ehkä kymmenisen iltaa kun mie olen nukahtanut ennen pupua. Huihai. Hmm.. Ylellä taitaa olla hätä niiden tv-lupamaksujen kanssa. Puhuttiin tänään koulussa, että kerran jos toisenkin tässä viime viikkojen aikana on kyselty tv:n olemassaolosta. Voivoi. Haukotus, nyt vois olla teen paikka, heips!


Voi kurjuus, kohta se on tämäkin loma pidetty. Kaks viikkoa menny tuosta noin vaan, ei oo kiva. Paitsi et pitää sanoo et on ollu aivan huippu loma kyllä! Mitenköhän sitä jaksaa kouluun sitten maanantaina, huihai. Mutta joo, hauskaa on ollu. Viime viikko meni tosiaan etelässä nähden kaikkia kultamuruja, juma oli kyllä ihanaa olla monta päivää systerin tykönä, sai olla lapsien kanssa ja tietty siskon. Huippua oli myös se et muru tuli mukaan juuri sinne systerin tykö, kun ne nyt kuitenkin ollu vähemmän tekemisissä keskenään ja hyvinhän se suju, hih. Ja nyt sit maanantaista lähtien ollaan oltu ytllä murun kanssa. Maanantai oli heti mummola päivä, eilinen meni nukkuessa ja vähän kelkkailessa ja nyt sit tää päivä on ollu pelkkää aherrusta. Käytiin meinaan ensin lautailemassa ja alun vaikeuden jälkeen miekin jo pysyin pystyssä :D hahahahihihi, oli se kyllä se alku aivan hirveää näin untuvikkona mut jo toinen lasku suju reippaammin ja kolmas ja neljäs ja.... kaikki vaan paremmin ja paremmin! Hissistäkään en pudonnu kertaakaan vaikka sitä kauhulla odotin. Mutta oli se kyllä, siellä oli niitä suloisia kuus vuotiaita jotka on koko elämänsä laskenu ja ne vaan meni niin että alta pois, no hyvä niille. Sitten kun tultiin kotia niin lähettiin heti kelkkailemaan. Joo vähän ehkä eksyttiin mut ei se mitään, takas päästiin ja hauskaa oli! Ilmatkin on ollu mitä ihanimmat, tänäänkin oli pilvetön taivas ja aurinko vaan paisto ja pakkastakin vajaat kymmenen astetta, et mikäs täällä ollessa. Mut juupeli, tämä tyttö lähtee nyt sosiaalisoimaan, heips!