• Juksteri

Parasta aikaa

Torstaina aurinko siirtyi Kaksosten tähtikuvioon. Olen horoskoopissa Kaksonen, joten johtuneeko siitä, että tämä aika vuodesta tuntuu vuoden parhaimmalta ajalta. Iltaisin on valoisaa yömyöhään, jolloin kivikaupunki näyttää paljon upeammalta kuin päivisin. Kaksosten kautta pohjustaa Euroviisut ja päätösjuhlana on - ei sen vähempää kuin - juhannus.

Viihdytin itseäni lukemalla www.homostrology.com -saittia. Kaksosten kuvaus kuulostaa tutulta. Kaksoset ovat vilkkaita, eloisia, flirttailevia, huvittelunhaluisia, älykkäitä ja puheliaita. Yksi ihminen ei oikein tahdo riittää kumppaniksi. Kaksosille parhaiten sopivia kumppaneita ovat Vaaka tai Vesimies, koska kaikki kolme ovat ilmamerkkejä. En muista, että olisin koskaan lähemmin tutustunut Vaakaan tai Vesimieheen. Ehkäpä he ovat myös opiskelleet astrologiaa ja ymmärtävät siksi pysyä etäällä melko vaativasta Kaksosesta.

2 kommenttia

Rokkihomo

25.5.2009 06:06

Enpä kai oikein usko horoskoopeihin, mutta luen niitä silti. Olen vesimies, ja vesimiehiä usein imarrellaan luovuudesta ja älykkyydestä yms, että mikäpä lukiessa...
Ei kumppanini, mutta ihan-kaikkein-läheisin ystäväni on kaksonen. Kaiken muun ohella hänen kanssaan on monipuolisesti hauskaa, kun hänellä on aina ne kaksi eri mielipdettä ja ajatusta eri asioihin.

Juksteri

25.5.2009 23:48

Niinpä. Muodosta siinä sitten maailmankuvaa, kun on jatkuvasti kaikkien ja etenkin itsensä kanssa eri mieltä. Ota siitä nyt selvää.

Teidän vesimiesten pitäisi pitää vähän enemmän meteliä itsestänne.