• Juksteri

Muu maa mustikka

En ymmärrä, mikä ihmeen pakko ihmisellä on lähteä ulkomaille keskellä kauneinta heinäkuuta. Mutta näin taas kerran on tarkoitus toimia. Se vain tuntuu olevan tehokkain tapa katkaista työ ja arki.

Mukavuusalueelta pitäisi aina välillä poistua. Se on pitemmällä tähtäyksellä hyväksi samalla tapaa kuin liikunta. Työ ja arki ja vapaa-aika ovat kaikki olleet liian kauan liian kaukana mukavuusalueen ulkoreunalta. Pitäisi miettiä aika moni asia kokonaan uusiksi. Ja tärkeiden perusasioiden miettiminen uusiksi olisi helpompi tehdä sitten joskus myöhemmin. Heti loman jälkeen...

Myös olisi tarkoitus syödä vatsa täyteen kotimaisia mansikoita. Tulee sitten toimeen vähän aikaa ilman.

Ei löydy sopivaa hymiötä. :-/

3 kommenttia

Torontosta

5.8.2009 03:21

Mansikoita aina saa, senei ole valia mista ne tulee, kotimaisia (missa asutkin) on aina jaissa ostettavissa. Mansikat ovat hyvia, unohdan niita ostaa 90% vuodesta.

Juksteri

8.8.2009 22:20

Periaatteessa totta. Käytännössä jäiset mansikat eivät enää sula alkuperäisen veroisiksi herkuiksi. Ulkomailta tulee myös ympäri vuoden mansikan kaltaisia marjoja, jotka kuitenkin ovat puumaisen kovia ja mauttomia. Sama ongelma mangon kanssa. Niitä ei Suomessa kasva, ja kaupoissa myytävät ovat kivikovia raakileita.

Tässähän tuli ihan herkkunälkä. Jääkaapille!

Torontosta

9.8.2009 02:11

Mancot ,avocadot ja muut sinne tulee puoli raakana etteiva pilaannu liian aikaisin. Nille tayty antaa aikaa kotona kypsya paperipussissa pari paivaa.