• Juksteri

Incredible India

Matkamessuilla Tallink Siljan osastolla juontaja Klaus Thomasson mainosti Silja Europan kerran kuukaudessa järjestettävää Ladies' Night risteilyiltaa, jossa esiintyy mm. Scandinavian Hunks. Hunksit oli tuotu myös messuille. Thomasson teki selväksi, että Hunksit ovat paikalla naisten iloksi. Siispä jatkoin matkaa. Hunksit itse tuskin näin tarkkaan rajaavat yleisöään. Ovathan he esiintyneet useampaan kertaan homoyleisölle ja räätälöineet ohjelmanumeronsa kohdeyleisön mukaan.

Kun kerran erikoisristeilyjä järjestetään, niin miten olisi LGBT-risteily kerran kuukaudessa? Gay Cruising!

Intian osasto tarjosi vauhdikkaan Bollywood-elämyksen.

3 kommenttia

audinkopoika

19.1.2009 00:01

Ehkä se oli Klasun oma mielipide asiasta....

arkadas

21.1.2009 00:36

Hui ... johan laivayhtiöt joutuivat luopumaan näistä "Lady´s only" risteilyistään, joissa muistaakseni kaksi pääsi yhden hinnalla... Kun se on tasa-arvolain vastainen markkinointikeino... Ei tainnut juontaja olla oikein perillä tästä tasa-arvoasiasta... Tosin Klaus T ei ole kuulunut suosikkeihini..

Juksteri

21.1.2009 23:52

Klasu tuskin kovin paljon pohtii, mitä juontokeikoillaan puhuu. Siitä kai hänelle maksetaan, että höpöttää vaan.

Arkadas, en tarkkaan muista Vikingin tapausta. Ehkä se kuului samaan sarjaan, kuin että miesten hiustenleikkuu maksaa vähemmän kuin naisten. En tosissaan usko, että tässä ketään sorsitaan. Tuskinpa vaan Silja Europan järjestysmiehet estävät miehiä tunkemasta Ladies' Night -tilaisuuksiin.