Atlantin takaa

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2006.
Seuraava

Ilta Sanoma keskustelu,missa olit (WTC) tuhon aikaan

/506
Misery's Child(475): Brittejä (117), italialaisia (31), ukrainalaisia (18), espanjalaisia (11), puolalaisia (17) ja muita vähemmän. Lähde cnn.com, pitäisi olla luotettava, kun on ainakin ½-virallinen USAlainen kanava?

Kill Van Kull (9.9.2006 12:52)

Kommentoi
TIESITTEKO KUINKA MONTA GAY MIESTA/NAISTA KUOLI WTC ISKUISSA? ONKO KUKAAN AJATELLUT?
Meilla on tarkat tiedot niista.
Minua vaivaa kun ihmiset vaittaa kaiken olevan Pres. Bush vika. Jokainen tietaa hanella ei ole valtaa yksin paattaa mistaan, han on syyton .


Laborday Holiday

Holiday Monday on loppumassa pian. Tavallisesti Laborday on syksyn tulon alkua, Oh Lord,not yet!!!
On viileampaa (+19c) voi vaikka tulla vetta maahan asti. Neljapaivainen tyoviikko ja sitten 10 days off. Nova Scotia kutsuu jos tama hurricane joka on Atlantilla ei iske sinne. Se on vain 2,5 lento sinne Eastcoast. Marvellous. Saamme nahda mita tulee.
Old pictures. Click bigger.



Viela Caribana

Maybe tama kuva olen saanut pienemmaksi etta mahtuu tahan. Tassa on yksi iso float silloin Caribana weekend. Nama junglebunnies laittaa paljon rahaa ja aikaa niitten tekoon kilpailua varten, paras voittaa. Tama on varmaan tuotu Jamaicalta palasina ja koottu taalla paikanpaalla. Niinkuin nama kaikki jotka tulee Caribbean maista. Oli komeita ja reggie pauhasi niissa.Salsa,Rap.
EI ONNISTUNUT,UUSI YRITYS!!!!!


Nopeasti meni..

Tickets, Barbara Streisand consertiin 13 minuuttia,ja olivat loppuunmyyty. Siina on tarvinnut olla pre-sale internet myynti. Melkein 30.000 lippua niin pian. On taysi katsomo. Varmaan scalppers on ostaneet niita ison nipun. Hinta on $80-$550.00. En ole koskaan ollut hanen live consertissa,nahnyt olen hanet shopping New York,Boston ja Toronto. Barbara tykkaa ostaa antiikkia.
Ihmettein kuinka lyhyt han on kun vieressa seisoin. Tv:ssa ja kuvissa elavissa kuvissa (motionpicture,movie) han nayttaa pidemmalta ,vaikka olen vain patkan nahnyt Funny Girl. Muuta en.


Seuraava