Atlantin takaa

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2005.
Seuraava

#5@%+== 3 kerta

Kaksi kertaa olen taman kirjoittanut,on aina mennyt johonkin hukkaan kun olen tallenna bloggaus.
Koitan taas.
Boxingday Sale,alennus myynnit on alkaneet aikaisin.Ennen ne vasta alkoi boxing day joka kai on suomeksi toinen joulupaiva. Joulu 25,12 on ainoa paiva kun kaupat on kiinni,closed. Pienemmat on auki 24/7 joka paiva/yo. Joku hindu tai muut haluaa olla jouluna tyossa etta saa vaikka asperiinia 3 amulla jos tarvitsee.
Save money,tule meille saastamaan 30%-50%,super savings, $$$,joka kaupassa mainostetaan savings.Save today,ei maksua vasta 2007,ilmainen kotiin kuljetus,SAVE SAVE.
Mina menin saastamaan eilen $$$ kun tarvitsen uuden joulupuun.Canadian Tire Store on se paikka johon menin saastamaan 55% tasta puusta.Kannoin tata painavaa laatikkoa kadulla kovassa ihmistafiikissa.(en nuukana ottanut taxi,koska saasto tasta puusta olisi mennyt siihen).Sitten ajattelin fuck this,ja menin subway. Sitten alkoi paikkani puutumaan ja vain lahi baariin kaljalle laatikon kanssa.2.3 ja 4 pulloa olutta meni alas hyvin. Sitten laatikon kanssa kotikadulle pari korttelia alas. Muutama GayQueen kommentoi " Look at Her,She's decorating for Christmas".
Sanoin etteko tytot voi helpata kantaa tata heavy laatikkoa tai minua tai molempia kotiin. No way.




Christmas Parties

Jo toinen X-mas party tana viikonloppuna.Viime yona olin ensimmaisessa,Tanaan olin kysytty invited toiseen house partyn.Tama apartment oli aika iso,5 petihuonetta ja 6 muuta huonetta,pyykkihuone ja 4 bathrooms.Ylimmaisessa kerroksessa penthouse.Siella oli 7 joulupuuta koristeltuna sopivaksi omaan theme huoneeseen. Oli 3 eri kokoista "kuusta" ryhmassa in olohuoneessa. Hors de oveurs oli hyvia ja paljon booze.Joku 80 ihmista kavi siella. Paljon ihmisia etten ole nahnyt moneen vuoteen.Kuinka ne vanhenee,joitakin en ensin tunnistanut.Straight,gay ja kaikkia,hyvassa sovussa.Yksi court-tuomari jonka tunnen,en ollut nahnyt vuosiin (joka aina gruise young boys in gay baareissa) vielakin oli boikien peraan vaikka on jo 70.Good times were had by all.


Kuva ei onnistunut

On ollut lamminta +14c. Good. Kavin eilen funeralhome hautaustoimistossa katsomassa Mrs Brooker.Han oli meikattu niin kauniiksi. Paljon keltaisia ruusuja ymparilla ja Blue Grass perfume oli ruiskutettu arkkuun,tuoksui koko huone. Kuvasta ei tullut mitaan. Tanaan hautajaiset,en voi menna siihen aikaan,mutta menen party sen jalkeen( muutama drink.) Siella on hanen sukulaisiaan syomassa ja juomassa kertoovat tarinoitaan.
Nyt vasyttaa etta petiin pian.


Seuraava