Englanti: piispa uudelleenkasvatukseen

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 6

Itävallassa toimii ihmisoikeusjärjestö "Christian Solidarity International" eli CSI. Sen toimintamentelmät ovat samantyyppisiä kuin esim. Amnesty Internationalin. Tarkoitus on kiinnittää huomio kristittyjen kannalta rajoittaviin tai riidanalaisiin syrjintäasioihin. Tämän viikon case on anglikaanipiispa, joka tuomittiin maksamaan sakkoja 63 540 euroa ja lisäksi uudelleenkasvatuskurssille, koska hän ei palkannut nuorta homomiestä nuoriso-ohjaajan työhön.

Brittiläinen piispa ei suostunut palkkaamaan kirkon nuorisotyöhön John George Reaneya, koska hän ei ollut "seksuaalimoraaliltaan sopiva" ja sen lisäksi on vielä emotionaalisesti epäkypsä. Reaneyn version mukaan häntä ei palkattu, koska hän on homo.

Piispa oli tehnyt selväksi, että työhön ei palkata ketään, joka elää seksuaalisessa suhteessa ilman avioliittoa, oli sitten homo tai hetero.

Nyt Englannissa kristilliset ryhmät ovat nousseet barrikaadeille. Oikeuden päätös osoittaa, että nyt rajoitetaan omantunnonvapautta ja ilmaisuvapautta. Homoryhmien on onnistunut kriminalisoida kristillisten arvojen puolustaminen. Jokainen halukas voi kirjoittaa nimensä vetoomukseen, ja ihmisoikeusjärjestö "Christian Solidarity Internationalin" vetoomuksia on täällä
http://www.csi.or.at/index.php?inh=1&sub=3#petition147


Homovastainen kreuz.net -sivusto piirtää kuvaa piispojen uudelleenkasvatusleiristä. Sinne tuomitaan kaikki ne, jotka eivät alistu homojen säädyttömyyksiin. Sinne on nyt joutumassa tämä länsienglantilaisen Herefordin piispa. Tuomiossa uudelleenkasvatusta kutsuttiin nimellä "tasa-arvokoulutus".

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Piispan rikos oli, ettei hän huolinut nuorisotyöhön paheellista homoa. Tämä on nyt se hetki, jolloin suvaitsevaisuus on lopussa. Kristillisten omantunnon- ja ilmaisuvapautta on alettu rajoittaa. Uskovat eivät voi enää elää uskonsa mukaan, koska ei olla riittävän suvaitsevaisia.

Itävallassa kirkonmiehet pelkäävät samaa. Kun EUn uudistussopimus tulee voimaan, ollaan samassa oikeudellisessa tilanteessa. Kaikki kirkon virat pitää avata naisille ja homoille. Alkaa olla kuin Kiinassa. EU päättää, millaiset ihmiset sopivat seurakuntien virkoihin. Tämän takia Kristillisten puolue Itävallassa vaatii, että EUn uudistussopimuksesta pidetään kansanäänestys.
http://www.kreuz.net/article.6772.html

6 kommenttia

Tämähän tarkoittaa yksinkertaisesti, että Itävallassa jotkut papit pelkäävät menettävänsä oikeuden syrjintään. Aivan varmasti sielläkin on toisin päin ajattelevia pappeja.

Nämä epätoivoiset takertumiset oikeuteen syrjiä ovat minulle merkki siitä, että usko onkin todellisuudessa heikko. Se tarvitsee tuekseen uhkia ja pelotteita. Näitähän kristinuskossa piisaa. On ollut rutto ja heinäsirkat, piti kehittää helvetti, sekä Saatana, sekä Jumalan viha milloin mihinkin tarkoitukseen. Amerikassa olivat aikoinaan neekerit kätevä uhka. Tänne ne eivät kelvanneet, kun meillä ei heitä menneinä aikoina näkynyt muualla kuin maantiedon kirjassa Afrikan kohdalla, kuvana lautasella venytettyine huulineen. Heinäsirkat ja rakastavan Jumalan viha ovat liudentuneet. On alettu epäillä helvetinkin olemassaoloa. Nyt nämä maalliset lainsäätäjät ovat viemässä viimeisenkin uhkan, nimittäin homot (miehet). Homot naiset eivät kelpaa. He ovat aivan liian kilttejä taikka näkymättömiä. "Homoagendakin" on muka homomiesten hallussa.

Läntinen maailma maallistuu ainakin Euroopassa. Oletan ja toivon, että katoliselle kirkolle käy tässä huonosti. No, valtavien omaisuuksiensa ja tiukan keskusjohtoisuutensa tukemana se kyllä vielä sinnittelee ja kiukuttelee pitkään. Amerikkahan on melkein teokratia uskonnollisilta tavoiltaan. Lähes samanlainen, kuin vaikkapa Iran.
Milloinkahan poliittisiin järjestöihin on pakko alkaa palkata henkilöstöä riippumatta aatteellisista suuntauksista? Minun mielestäni vertaus toimii, koska kirkko on aatteellinen organisaatio, jolla tulisi olla täten oikeus palkata sellaisia henkilöitä, jotka täyttävät organisaation määrittämät aatteelliset normit. Näissä asioissa kenelläkään ulkopuolisella ei luulisi olevan mitään sanavaltaa palkkauspolitiikkaan.