Tämän viikon lopulla vietetään Tukholmassa kansainvälistä nahka- ja fetissijuhlaa. Ruotsalaisilla on oma Baltic Battle -tapahtumansa ja sen yhteydessä on eri maiden nahkajärjestöjen katto-organisaation ECMC:n vuosikokous. Tukholmaan tulee fetissiväkeä läheltä ja kaukaa.
Myös Suomesta lähtee MSC:n virallinen delegaatio ja iso joukko yksittäisiä juhliin osallistujia. Varsinainen ECMC:n vuosikokous on lauantaina iltapäivällä. Millaisia asioita vuosikokouksessa käsitellään? Ainakin päätetään, millaisella aikataululla ensi kesän nahkajuhlat eri maissa järjestetään, ettei tulisi päällekkäisyyksiä. Onko jotain tärkeitä homojen ja lesbojen asemaan vaikuttavia kysymyksiä? Sitä ei moni tiedä. Mutta kysytään, kun valtuuskunta tulee takaisin Helsinkiin. Siis: Käsiteltiinkö mitään sellaisia asioita, jotka edistäisivät homojen ja lesbojen asemaa maailmalla.
QX:n toimittaja kyseli juhlien järjestäjältä Michael Silkesjööltä, paljonko juhliin tulee väkeä. Michael arvioi, että 160 virallista vierasta ja noin 100 yksityishenkilöä eri maista. Sen lisäksi oma joukko eli ruotsalaiset. Kattojärjestöön ECMC:hen otetaan neljä uutta kansallista järjestöä: Bikers Ohne Grenzen, Berlin, SLM Copenhagen ja SPIKE Hamburg sekä MC Köln. Lisäksi järjestölle valitaan uusi sihteeri, todennäköisesti SLM Oslon Ole Haarvard Lundvold. Myös seuraavien vuosien Bike Run -moottoripyörilytapahtumien pitopaikat päätetään.
Virallinen kokous ei näy kaupungilla, mutta iltajuhliin tulee uutta kansainvälistä väriä. SLM Stockholmin kerholle mahtuu normaalisti 150 henkeä, mutta nyt viranomaisten kanssa on puhuttu, ja sisään pääsee 200 henkeä. Se on aika vähän, jos ulkomaisia vieraita on kaupungissa 260. Farkuissa on turha pyrkiä sisään. SLM:n sivuilla on kuvattu pukukoodi ja pukeutmisessa vaaditaan tiukasti tyylisuuntien noudattamista. Sisäpihalle tulee juhlateltta. Lauantain juhliin Gamla Tryckerietiin Alvikiin odotetaan 800-1000 ihmistä, ja siellä ollaan jo hieman vapaamielisempiä.
Juhlien suunnittelun on tehnyt noin 10 hengen ryhmä ja nyt juhlissa vapaaehtoisten määrä on noin 50. Vastaava kansainvälinen kokous oli Helsingissä syyskuussa 2004.