• callmeisabelle

She kissed a girl and they loved it

I swear if I see/hear another person say how "cute" and "brave" and "progressive" the whole Krista Siegfrids (or whatever the hell her name is) kissing her female back up singer/dancer was, I'll throw myself off the building.

This is a straight girl singing about wanting to marry her boyfriend. Then she kisses a girl at the end of the song. That's not cute, brave or progressive. It's not queer repsentation. It's queer baiting. It's a publicity stunt to get votes. It's turning homosexuality into a marketing trick.

That shit ain't cute.
That shit ain't brave.
That's fucking disgusting.

And all these straight "allies" can go to hell with their "oh that's so cute, I'm so open-minded and accepting, two girls kissing is the cutest and hottest thing ever!" shit.

And that's how I feel about that. I'm not sure if I articulated myself very clearly, but I tend to have difficulties expressing myself when I'm pissed.

2 kommenttia

Yesman

18.5.2013 11:24

Oikein. Hommassa haisee moni asia. Mutta en usko, että Krista tarkoittaa pahaa.

Jos Krista olisi halunnut valjastaa myynnin kentälle hänelle jotain todella tärkeätä, niin sitten hän olisi voinut laittaa vaikkapa facebookiin pystyyn Euroopanlaajuisen kampanjan: "äänestä marry me:tä, koska jos voitan euroviisut, niin poikaystäväni on luvannut kosia minua, ihquu." Taitaisi olla liikaa, jopa "rohkealle" Kristalle. Tai ei tullut mieleen, koska asia on liian pyhä?

Toivottavasti finaalissa nähdään jotain muuta.

And never forget: being pissed at something is the beginning of change. ;)

callmeisabelle

18.5.2013 15:28

Voi tosiaan olla, että Krista ei tarkoita pahaa, mutta se ei mun mielestä mitenkään anna anteeksi tai "lievennä" sitä mitä hän tekee.

Ja tuo facebook-kampanja olisi ollut kyllä parempi vaihtoehto, jos jollain pitää ääniä onkia. Ja koko homma pistää miettimään, että eikö Krista luota biisiinsä, kun pitää turvautua "shokeeraamiseen" ja halpoihin temppuihin?