We're all mad here

Näytetään bloggaukset elokuulta 2012.

Suhteista ja sellaisista

Mä olen tässä viikon parin aikana ruvennut kaipaamaan jonkinlaista kumppanuutta, ehkä jopa parisuhdetta. Sitä yhtä ihmistä, jonka näkeminen saa perhoset lentelemään vatsassa.

Edellisestä erosta on aikaa n. puolitoista vuotta ja se olikin sellanen järkytys, että ajatus uudesta suhteesta aiheutti lähinnä pahoinvointia pitkän aikaa. Siitä yli päästyäni olin jo päättänyt muuttaa kaupungista pois eikä siinä vaiheessa huvittanut ruveta mitään juttuja virittelemään vaikka sitä eräs herra kovasti yrittikin.

Nyt. Voisin periaatteessa olla valmis. Vaikka mulla ei ole mikään maailman paras historia mitä suhteisiin tulee. Yksi lähti kävelemään heti kun oli saanut mut sänkyynsä, toinen manipuloi ja valehteli kaikesta, kolmas ei piitannut edes sen vertaa, että olisi jättänyt mut kasvotusten. Ja on sitä itekkin tullut mokattua kerran jos toisenkin.

Ja nyt sitten iskee se "I'm never gonna find love again"-epätoivo.

Ehkä en kuitenkaan rupea moisesta stressaamaan. Parisuhde olisi kyllä ihan kiva, mutta pärjään oikein hyvin yksinkin. Ja onhan mulla tuolla toi mun karvapallo, vaikka se nukkuukin yli puolet vuorokaudesta.

Tämä on soinut viimeset kolme päivää (naapurit arvostaa, I'm sure, but I regret nothing!);

http://www.youtube.com/watch?v=7-cmcCwmMb8

"Kas vain" sanoi kasvain ja kasvoi vain.

"Tyvisolusyöpä (carcinoma basocellulare, basaliooma) on yleisin ihosyöpä, jota Suomessa tavataan noin 4 000/vuosi. Syövän synty on suhteessa elämän aikana saadun auringonvalon kokonaismäärään, joten potilaat ovat yleensä vanhoja tai keski-ikäisiä. Kasvain esiintyy tavallisesti kasvoissa, nenän ja silmien muodostaman kolmion alueella, korvalehdissä tai kaljussa hiuspohjassa"
http://therapiafennica.fi/wiki/index.php?title=Ihon_kasvaimet

Vaikka en vanha tai edes keski-ikäinen vieä ole enkä ole koskaan ollut kovin innokas auringonottaja, löytyi tuollainen silti nenästä talvella 2010-2011. Oli levinnyt sen verran, että piti leikata nenästä puolet pois ja pistää korvasta siirre tilalle. Nyt leikkauksia on takana noin 6 (oon seonnut laskuissa) ja ainakin 1 vielä edessä. Pari viimesintä on kyllä olleet täysin kosmeettisia toimenpiteitä.

Ihan mukavaa, kun lääkäriäkin kiinnostaa miltä lopputulos näyttää, oishan se kiva jos se ei kovasti pistäisi silmään ja huutaisi "kattokaa mua, tuijottakaa oikein kunnolla ja kysykää vielä mitä on käynyt vaikka ei se teille tuntemattomille ihmisille kuulu paskan vertaa!" Ai miten niin ärsyttääkö?

En vaan jaksaisi. Odotella leikkauskutsua, pistää elämä jäihin tunnin leikkauksen takia, syödä jälkeenpäin antibiootteja ja särkylääkkeitä kuin karkkia, oottaa taas pari kuukautta ja sama uudestaan (ei voi korjata kaikkea kerralla, ettei verenkierto vaarannu tai jtn).

Vituttaa, suoraan sanottuna.

In other news, mulla on huomenna työhaastattelu Hesburgeriin. Wuhuu.


Keikka kuussa pitää tytön tyytyväisenä

Mitäs.

Työhakemuksia on tullut läheteltyä niin monta, että olen seonnut laskuissa. Niiden väkertäminen on turhauttavaa ja tympeää, mutta eipä mua kukaan tule kotoa hakemaan. Pakko mikä pakko.

Deathstars tulee lokakuussa Helsinkiin ja pakkohan sinne on mennä. Jos järkevä olisi, niin ei ehkä tuhlaisi vähäisiä roposiaan keikkaan, mutta oon odottanut tätä keikkaa kohta kaksi vuotta. Ei vaan voi jättää väliin. Ja The 69 Eyes on Lahden Finlandia-klubilla marraskuussa, sinnekin menen.

Ensimmäinen sinkku "Aissien" tulevalta levyltä ilmestyi muutama päivä sitten. Aika erilaista kuin vanha matsku, mutta tykkään silti älyttömästi. Usein ihmiset valittaa kuinka bändit muuttuu, mutta ite tykkään siitä. Helvetin tylsäksihän se käy, jos kaikki albumit kuulostaa samalta. Mitä pointtia uudessa levyssä ees on, jos mikään ei oo uutta?

Kuhan eivät purkkapoppia rupea tekemään.

Ihanaa päästä vihdoinkin kunnon keikalle (puolitutun serkun kaiman bändi soittamassa paikallisessa juottolassa ei ole kunnon keikka)! Edellinen taisi olla Stam1nan keikka edellä mainitulla Finlandia-klubilla joskus maaliskuussa.

The 69 Eyes - Red;

http://www.youtube.com/watch?v=dSgrpoQJFIA

A whole new world

Täällä sitä nyt ollaan. Turussa. Äiti on soittanut joka päivä. Kissa pelkää kattotuuletinta. Seinät on liian valkoiset. Töitä pitäisi jostain repiä.

Tuntuu hyvältä. Kämppä alkaa tuntua ja näyttää kodilta ja ehkä kaupungistakin tulee vielä koti kuhan siihen ehtii tutustua lähemmin.

Kyllä tästä hyvä tulee.