We're all mad here

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2013.

Sain ihan vahingossa miniloman juhannukseksi, hurjat 5 päivää. Seuraavan kerran pitempiä vapaita onkin elokuussa, kun työsopimus loppuu.

Juhannus meni perinteisesti mökillä eikä nykyinen neljän tunnin ajomatka tuntunut kumpaankaan suuntaan mennessä erityisen rasittavalta. Mitä nyt pieni roadrage puhkesi aina ajoittain (kuka idiootti ajaa kaheksaakymppiä 120:n alueella?!). Onnistuin pahimmat ruuhkatkin välttämään.

Mökki on kiva. Ehdottomasti lempipaikkani tällä planeetalla. Vaikka hyttysiä tulikin ruokittua vähän turhan ahkerasti. Eivätpähän oo siellä nälissään.

Olisi vähän kiinnostanut mennä Helsinkiin nyt lauantaina, varsinkin kun yksi kaveri Lahen päästä on menossa myös eikä olla nähty uuden vuoden jälkeen, mutta olen ylläri ylläri töissä. Meillä on keskiaikapäivä ja pulju on auki sen mukavat 12 tuntia (tästä fiksuimmat osaakin ehkä päätellä, että missä olen töissä. Ei sitten ruveta stalkkaamaan. Moikkaamaan saa toki tulla) ja minä hullu (vai idiootti vai kenties molempia?) menin lupaamaan, että juu juu, voin olla koko päivän.

Euron merkit silmissä ja näin.

Lopuksi demonstraatio siitä, miksi 4 tunnin ajomatka mökille ei vituta läheskään niin paljon kuin kuvittelisi: