• callmeisabelle

Are you ready for another bad poem?

Kesätyöpaikka varmistui tänään. Vihdoin ja viimein. Onhan se periaatteessa ollut selvä homma jo kuukauden, mutta virallinen päätös tuli vasta tänään. Samassa paikassa jatkan missä marraskuussa alotin harjottelun (en kerro missä, muhaha). Rupeen saamaan ihan oikeeta palkkaakin. Jännää. Pomo kehui, että oon tähän asti hoitanut hommat tosi hyvin ja oli itekkin tyytyväinen, että saa pitää mut siellä koko kesän (virallisen päätöksen kesätöistä teki siis pomon pomo). Ihan kiva kuulla positiivista palautetta, kun itestäni joskus tuntuu, ettei siellä tuu mistään mitään. Kai mä siellä sitten jotain kuitenkin osaan.

Vielä pitäis huominen työpäivä jaksaa, ja sit meenki töistä suoraan kaverin bussia vastaan ja voidaan olla rappiolla koko viikonloppu. Ihan kiva, ettei tääkin viikonloppu mene vaan pääsykokeisiin lukiessa (vaikka pakkohan niihin on lukea, jos siellä meinaa jotain osata). On se ihan hyvä joskus tehdä jotain muutakin. Käydä ulkona. Käydä lauantaina suihkussa. Viimeinen kuukausi on ainakin mennyt siinä, etten ole lauantaisin käynyt suihkussa ollenkaan. Koska jos mä en ole lähössä kotoa mihinkään tai mun luo ei ole tulossa ketään, miksi vaivautua?

Serkku sai viime viikolla ensimmäisen lapsensa. En oo vielä kattomassa käynyt, mutta kuvia oon nähnyt. On se suloinen. Voisin ehkä itekkin haluta sellasen joskus.

Mikä siinä on, että vauvakuume iskee heti, kun lähipiirissä joku saa lapsen?

Siinäpä kysymys.

Ei muuta tänään.

No laitetaan nyt kuitenki vähän musaa perään. Ei oo pakko kuunnella.

Fall Out Boy - Rat a tat (feat. Courtney Love)

http://www.youtube.com/watch?v=WIPTUSr1tPA

2 kommenttia

martin

19.4.2013 20:34

Menestystä pääsykokeisiin ja kesätyöpaikkaasi!

callmeisabelle

17.5.2013 22:35

Kiitos!