We're all mad here

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2012.

Facts about bisexuals

"FACT: In the dead of night, you can hear the howl of the wild bisexual, calling others (gay and straight alike) to join them in having of all varieties of all the cake, and eating it too."

"FACT: Bisexuals gain up to five superpowers upon reaching puberty. These powers can include, but are not limited to: superhuman strenght, flight, rainbow beams, super speed, telekinesis, unicorn-summoning powers, water manipulation, and night vision."

"FACT: Bisexuals are legally viewed as being indecisive and therefore are allowed to vote for everyone in elections."

Lisää faktoja biseksuaaleista ja muistakin osoitteessa http://factsaboutqueers.com/

Tämä on myös upea:

http://www.youtube.com/watch?v=F8ZJrfeohzU

(One woman a cappella Disney medley)


Jännän äärellä.

Huomenna otan kissan kainaloon ja "muutan" vanhempieni luo viikoksi. Lauantaina tyhjennetään nykyinen asuntoni. Keskiviikkona saan uuden asunnon avaimet. Seuraavana lauantaina siirrämme tavarani uuteen asuntooni. Sunnuntaina otan kissan uudestaan kainaloon ja muutetaan molemmat uuteen paikkaan.

Olen innoissani, kauhuissani ja stressaantunut yhtä aikaa.

Innoissani, koska olen odottanut tätä muuttoa jo vuoden. Kauhuissani, koska muutan täysin uuteen kaupunkiin, jossa tunnen yhden (1) ihmisen. Stressaantunut, koska no, ketäpä muuttaminen ei stressaisi.

Aika loppuu jo valmiiksi kesken ja mä vaan kirjotan jotain helvetin blogia.

Priorities. I has them.

Toisaalta on aika piristävää muuttaa jonnekin, jossa ei tunne ketään. Eipähän tule vanhoja panoja tai exiä vastaan. Mutta ei tule kyllä kavereitakaan.

Ja olen suorastaan surkean huono tutustumaan uusiin ihmisiin.

Jännittää.


Olen hamstraaja.

Tavaroiden karsiminen on perseestä.

Mitä jos tarviitkin jotain mitä heität pois? Tosin et sä sitä kahen euron nettikameraa ole edes käyttänyt puoleentoista vuoteen, mutta MITÄ JOS? Ja toi kirja oli lahja, sait sen tosin 10 vuotta sitten etkä vieläkään ole lukenut, mutta saako lahjoja heittää pois/viedä kirpparille? Ja tarviitko sä oikeesti 1000 kynttilää, ethän sä voi niitä edes polttaa ilman että kissa syttyy tuleen! Ja tarviiko sun ihan oikeasti säästää serkkusi hääkutsua, et sä siellä niin kännissä ollut ettet muistaisi millon ja missä ne oli? Tai toisen serkkusi konfirmaation ohjelma, sitä sä et tarvitse, se on ruotsiksi, ethän sä edes ymmärrä siitä mitään!

Okei, vedetään nikotiiniä syvään henkeen ja toistetaan rauhassa; muuttaminen on kivaa, sä tykkäät muuttaa, muutto on ystäväsi...

Error 404, asennemuutos hylätty.


Aloittamisen vaikeus.

Aloittaminen on aina ollut mulle aivan helvetin vaikeaa. Siivouksen alottaminen, pakkaamisen alottaminen, kirjoittamisen alottaminen, blogin alottaminen.

En tiedä miksi, ehkä teen siitä itse turhan hankalaa. Ehkä olen laiska. Ehkä olen saamaton.

Anyway.

Olen siis 22-vuotias bi-tyttö Lahesta, muutan tosin elokuun alussa Turkuun. Olen näillä kulmilla pyörinyt muutama vuosi takaperin nimimerkillä Nulikkaprinssi, jos kukaan mua muistaa.

Lopettaminenkin on vaikeaa.