• callmeisabelle

"Kas vain" sanoi kasvain ja kasvoi vain.

"Tyvisolusyöpä (carcinoma basocellulare, basaliooma) on yleisin ihosyöpä, jota Suomessa tavataan noin 4 000/vuosi. Syövän synty on suhteessa elämän aikana saadun auringonvalon kokonaismäärään, joten potilaat ovat yleensä vanhoja tai keski-ikäisiä. Kasvain esiintyy tavallisesti kasvoissa, nenän ja silmien muodostaman kolmion alueella, korvalehdissä tai kaljussa hiuspohjassa"
http://therapiafennica.fi/wiki/index.php?title=Ihon_kasvaimet

Vaikka en vanha tai edes keski-ikäinen vieä ole enkä ole koskaan ollut kovin innokas auringonottaja, löytyi tuollainen silti nenästä talvella 2010-2011. Oli levinnyt sen verran, että piti leikata nenästä puolet pois ja pistää korvasta siirre tilalle. Nyt leikkauksia on takana noin 6 (oon seonnut laskuissa) ja ainakin 1 vielä edessä. Pari viimesintä on kyllä olleet täysin kosmeettisia toimenpiteitä.

Ihan mukavaa, kun lääkäriäkin kiinnostaa miltä lopputulos näyttää, oishan se kiva jos se ei kovasti pistäisi silmään ja huutaisi "kattokaa mua, tuijottakaa oikein kunnolla ja kysykää vielä mitä on käynyt vaikka ei se teille tuntemattomille ihmisille kuulu paskan vertaa!" Ai miten niin ärsyttääkö?

En vaan jaksaisi. Odotella leikkauskutsua, pistää elämä jäihin tunnin leikkauksen takia, syödä jälkeenpäin antibiootteja ja särkylääkkeitä kuin karkkia, oottaa taas pari kuukautta ja sama uudestaan (ei voi korjata kaikkea kerralla, ettei verenkierto vaarannu tai jtn).

Vituttaa, suoraan sanottuna.

In other news, mulla on huomenna työhaastattelu Hesburgeriin. Wuhuu.