• cchaser

uusi hakukone

Taitanut tulla allekirjoittaneelle aika pitkäksi, flunssa jatkuu eikä jaksaisi nukkuakaan. Yritin katsoa kaverilta lainatun elokuvan, Darren Aronofskyn PI;n mutta jenkkiDVD ei pyörähtänytkään ja katsoin sitten Planet terrorin uudestaan.

PT on paras, siinä on kaikkea mitä elokuvassa täytyy olla, poksahtavia päitä, ei-rumia-naisia, aseita, moottoripyöriä ja huimia juoniaukkoja joitten yli niillä moottoripyörillä hypätään. Äärimmäisen viihdyttävä ja humoristinen elokuva.

Yritin lukea vuosien varrellani seuraamaani blogia jota pitää italialainen alberto. Blogin ulkoasu on ehkä käsittämättömin koskaan ikinä mutta kaverilla leikkaa. Viime aikoina aiheet ovat vaan lipsuneet vähemmän kiinnostaviksi ja klikkailin Alberton suosittelemia nörttiaiheisia linkkejä.

Yksi kohtalainen blogi oli, lyhyellä skannauksella sai poimittua sen mitä sillä ihmisellä oli oikeasti sanottavaa ja sitten alkoi törmäillä turhempaan materiaaliin. Jotain maailmaasyleilevää tyyliin 'ihmiset pitää opettaa käyttämään nettiä (ylevä tarkoitusperä tähän) blaa blaa.'

Seuraava tutkimuskohde oli uusi hakukone searchme.com joka näytti hakuun liittyviä kuvia. Uudella hakukoneella sain heti selville että Farrah Fawcettin entinen mies oli hakannut sen päätä jalkakäytävään parikymmentä vuotta sitten ja että FF oli hiljattain toipunyt syövästä. Artikkelin viimeinen lause oli 'Three months later she was diagnosed with a malignant rectal polyp'. Nauroin ääneen.

Al Goren korulauseista hällä väliä, tämän vuoksi meillä on internet. Ja minä blogaamassa.

Boya tuli aikaisin töistä, sammutti lämmityslaitteen ja lukee habsburgien sukua käsittelevää teosta. On ollut tylsä mutta vinon humoristinen päivä.