• cchaser

tukkaa päähän ja menox

Viime aikoina telkkarissa on ollut helkkaristi hiusklubien mainoksia. Hiusklubit on firmoja jotka ilmeisesti istuttaa ihmisen päähän uutta tukkaa karvan kerrallaan ja aktivoi vielä eläviä folliikkeleitä jollain atomisäteellä.

Kaljupäinen tuttava muistuttaa että hiustenlähtö johtuu liian voimakkaasta testosteronin tuotannosta ja vie taas yhden muijan puistopanoille ja tulee tunnin päästä takaisin eikä rokki suju niinkuin tunti sitten. Mennään rytmillisesti Al Green-osastolle.

Yöllä baarissa oli hiljaista ja asensin koneelle ohjelman joka näppäimiä painellessa syntetisoi b3-urkujen ääntä. lähipubin Are-san oli pannut oman puljunsa kiinni ja tuli käymään ja innostui ohjelmasta. noin kaksi tuntia se naputteli sekameteliä ja sanoi että tällähän voi onanoida vaikka koko illan.

Kaverit jotka yrittivät siinä treenata Paranoid androidia irvistelivät tuskissaan. Duudaluu, pröööööö, tuut, plippliuplip, tööööö, mylvi emuloitu b3. Ottivat kuitenkin Aren bändiin koesoiton perusteella. Tosin kitaristiksi (Arelle on baarissa oma, rikkinäinen sähkis josta ei lähde ääntä ollenkaan.)

Telkkarin ruudussa viedään taas yhtä sutkia vuokraisäntää polliisiauton kyytiin. Mittään en oo tehny, se sanoo. Ei saa sympatiapisteitä multa.

Tällä viikolla tosiaan loma joka loppui eilen. Lähistöllä oli danjiri-matsuri jossa paidattomat pojat ja miehet rullaavat helvetin painavaa puista kärryä pitkin katuja, poliisi sulkee liikenteen ja soitto soi ja rummun kumu kaikuu. Temppelialue on täynnä kojuja joissa myydään ruokaa. Oli todella lämmintä vielä myöhään illalla, hyvä meininki.

On offline olo. Läppärin sijasta esillä on tuherruslehtiö johon piirtelin mahdollisimman rumaa tatuontia kaverille. Piirtäis vielä yhden, jos sais tosi karmean aikaiseksi. Sellaisen jossa on pääkalloja joitten silmistä lyo salamoita.