• cchaser

taikurille duunia

Jännää eikä suinkaan tylsää blogia pukkaa taas.

Muuttuneissa markkinaolosuhteissa lähestymistapa työn saamiseen vaatii tarkistusta. Tyhjän paskan kuunteleminen haastatteluissa, katteettomat lupaukset ja 'mä hoidan tän kyllä' saivat mut etsimään työkeikkoja aivan muita kanavia pitkin.

Yksi näistä kanavista on G-san, arkkitehtifirman pomo. Kova soppamies. Tuli keikka yhdelle firmalle jonka sisustuksen G-san hoitaa ja se sanoi että nyt lähdetään kehittään jotain, esittelen sut mun asiakkaille. Kehittämään lähdettiin puolen shochu-pullon jälkeen omalla autolla.

Tästä on muutama viikko ja välillä on ollut kovasti kiireistä, aamuisin vakiosti viideltä kännissä kotiin asiakastapaamisien jälkeen. G-hoitaa asian.

Eilen se pyysi mut mukaan 'yhdelle' ja mentiin Ashiyaan (jossa kaikki Osakan raharikkaat asuvat mutta Koben eivät) ja poimittiin asemalta kyytiin Lintumies ja sen kaksi nuorta kaveria. Lintumieheen olen tutustunut aiemmin, se on taikuri. Nuoret kaverit olivat myös taikureita mutta tänään mentäisiin etsimään lintumiehelle keikkaa. Lintumies kertoi että sillä on jonkin asteinen pukufetissi, se on lapsesta asti halunnut pukeutua pukuun. Lintumiehen pukusysteemissä on sellainen hauska piirre että sillä on aika iso (mutta nätti) takamus ja puku päällä se näyttää surrealistiselta pingviiniltä. Jokatapauksessa.

Suunnitelma muotoutui italialaisessa pystybaarissa espresson äärellä, tänään mentäisiin moneen paikkaa Guerrilla-tyylillä, otetaan juomaa, vaihdetaan nimikortteja ja sitten esiinnytään.

Tutussa baarissa istuimme takaosaan ja Lintumies sai luvan mennä tiskin taakse esiintymään parille muijalle. Se teki sen huvittavan kikkelitemppunsa. Kikkelitemppu resonoi hyvin, muijat ovat yleensä kikkeleistä hyvin kiinnostuneita ja Lintumies aloittaa kikkelitempulla jos yleisöksi sattuu naisia.

Istuin taaempana niitten nuorten kanssa ja niistä toinen, 22v oli melkoisen söötti. Se näytti mulle hienon korttitempun siinä odotellessa. Seuraavassa paikassa se taisi arvata jotain ja alkoi puhumaan vieressä istuvan muijan kanssa. Hyvä mies menee ihan hukkaan.

Kierrettiin yhteensä 4 baaria, nyrjäytin nilkkani, lusikoita taivuteltiin ja G-san ajoi taas päihtyneenä autolla. Päihtyneenä ajamisessa ei ole mitään hienoa.

Aamulla oli krapula ja tyhjä talouskukkaro. En tiedä saiko taikuri keikkaa vai ei. Vaan viideltä jatketaan G;n kanssa työn tekoa ja hakua.