• cchaser

torvisoittoa

Ensi sunnuntaina on jokakeväinen g4 torvisoitto-orkesterin konsertti. G4 on kohtuullisen iso sateenkaari-ihmisten konsertti jota varten vuokrataan iso konserttisali. Parina viime vuotena olen käynyt esityksen katsomassa, paikalla näkee paljon tuttuja joita nykyään tapaa yhä harvemmin koska meillä on kotona niin kova komento että doyamassa ei saa käydä. Hyvä tekosyy käydä moikkaamassa tuttuja. =)

Vaan esitykset ovat olleet lähtövaivan arvoisia (multa menee noin puolitoista tuntia kolmella eri junalla päästä sinne konserttipaikalle), ovat hyvin valmistelleet ohjelman ja niin päin pois. Tilaisuus on ilmainen mutta vaatii lipun joita saa homobaareista ja mashin toimistosta. Mash on jonkinlainen yhdistys joka järjestää järjestötoimintaa lgbt-ihmisille. Ystäväni jun-jun käy niitten kekkereissä paljon, pitäisi soittaa sille että onko tulossa mukaan tällä kertaa.

Juopottelupuoli on tullut hoidettua lähiön hetskubaarissa (todella suvaitsevainen paikka, anything goes). Eilen paljastui että mulla ja baarimaijalla on yhteinen tuttava, tatuoitu aussi joka oli ollut baarimaijan vakioasiakas 12 vuotta sitten kun se oli työskennellyt stripparina. Baarinpitäjä kertoi seikkailustaan japanilaisissa apteekeissa, se oli yrittänyt saada viagraa ennen thaimaanmatkaansa. Kaikki yrittivät päihittää toisensa omilla kokemuksillaan, mä en viitsinyt osallistua tällä kertaa, joistain jutuista on parempi olla huutelematta.

Sikäli ikävää olla tossun alla kun täällä on vilkas gay-scene mitä kotimaassa kaipasi. Nyt se olis siinä mutta..

bo-yalla on silmätulehdus ja vasen ööga muurautumassa umpeen. Itellä oli sama pari vuotta sitten ja silmä tuli niin kipeäksi että piti hakea lääkitys siihen. Yritin patistaa lääkäriin, on niin surkean näköinen tuossa. Bo-ya ei ole innostunut lähtemään konserttiin, pitää mennä jun-junin kanssa sitten.

linkki g4 brass ensemblen sivulle. japaniksi, mutta kuva näkyy.
http://g4brass.fc2web.com/index_2.html