• cchaser

se mukava sukulaispoika

muutamalla reissulla maakuntaan olen käyttänyt paikallisen kylpylän palveluita hyväkseni ja oikein loistokylpylä se onkin. Maalla ei olla vielä sivistytty juomaan aivovauriota aiheuttavia nollakalorilimuja, ihmiset ovat joviaalin oloisia eivätkä häpeä käydä kylpylässä vaikka vartalo ei ole aivovauriolimuja ryystävän ja anorektisen julkkiksen mitoissa. maaseudun kylpylässä voi tavata ihmisen. ja toisenkin.

Ja mukava niitä maaseudun miehiä on siellä katsella. Kaupungin kylpylöissä kun ei ole mitää katsottavaa.

Muutaman käynnin jälkeen olen havaitsevani selkeän kuvion paikallisten homojen tai bi-curious tyyppien toiminnassa. Kylpylään tullaan yleensä sukulaisten kanssa. Yleensä sukulaiset ovat vanhoja mummoja tai pappoja tai oma äiti. Jos kyseessä on pappa, se kylvetetään rauhassa ja lasketaan menemään alakerran isoon raamen-ravintolaan juomaan kaljaa ja katsomaan televisiota. Sen jälkeen aletaan esittelemään sitä minkä luontoäiti on suuressa viisaudessaan antanut. Tavalla josta ei voi erehtyä, täällä olisi nyt toimintaa luvassa ja paljon ja heti.

vaan kellonlyömällä nämä kaverit siirtyvät pukuhuoneeseen ja pukevat hitaasti samalla tarkkaillen että heitä varmasti katsotaan. Sitten portaita pitkin alakertaan siihen helvetin raamen-ravintolaan ja kaappiin.

Ihmettelin tänään yhdenkin kaverin täydellistä muodonmuutosta uhkeasta boy-toystä siksi ihq-kivaksi sukulaispojaksi joka ei vielä tyttöjen kanssa värkkää vaan on niiiin kiva ja mukava että käyttää autollaan sukulaisiaan kylpemässä. Varmaan sille vielä sanotaan monet kerrat että kiitos kiitos ja pappa iskee silmää että kyllä se vaimo vielä löytyy (vaikka sinä ootki aika vitun paksu eli ruma jos rehellisesti puhutaan).

elikkä paljon porua ja vähän villoja. kaupungin hurjaan ja häpeämättömään pikaruoka-meininkiin tottuneena itsellä ei taida olla hermoja operoida maaseudulla.

kylä maalla on mukavaa silti.