• cchaser

mitä pidemmälle mä tuun

sitä huonommin muistan kaiken muun.

nostalginen fiilis tänään. Pari päivää ei-työskentelyä takana, ei kertakaikkiaan synny mitään. Pitäisi käydä kirjakaupassa ja lukea jotain.

Bo-ya ei tunnu miettivän menneitä ja menetettyjä asioita. Kai se on niin hyvä. Maansa taakseen jättänyt miettii useasti kaikenlaista, lunta, heinäntekoa, mökin lähelle tullutta kauppa-autoa.

Tulin tänne enkä ottanut mukaani mitään kotoa. Joskus tulee mieleen että ehkä olisi pitänyt tuoda jotain. Lattialla on 5 kertaan luettu rumba.

Nostalgiaa kaipaava takaumaturisti pettyy, mennyt aika on mennyt ja paikat muuttuneet. Pitäisi tarttua toimeen ja tähän päivään taas mutta kun ei jaksaisi.

Käytiin tiistaina baarissa ystäväpariskunnan kanssa. Oli vanhan toistoa. Huomattavasti mukavampaa lähipaikassa, siellä lyödään heti soitin käteen että osaatko vetää octopus's gardenin, ollaan sitä tässä hieman treenailtu. Master unohtelee sointuja mutta se ei haittaa. Mun nykypäivää taitaa olla beatles covereiden soittaminen ja Andyn juttujen kuuntelu, millaista oli käydä Floydin keikalla 1972.

tämäpä tästä.