• cchaser

japanilaisia keksintöjä

Japanissa oli keksitty kapistus joka muuttaa tupakansavussa olevan nikotiinin vitamiineiksi. Ilmeisesti tätä keksintöä on verkostomarkkinoitu todella voimakkaasti täälläpäin. Tupakan toiseen päähän pannaan muoviputken pätkä joka tekee ihmekonversion.

Toissapäivänä uutisissa sitten sanottiin että piliä ei saa myydä enää. Väitteet kapineen toiminnasta eivät perustuneet mihinkään. Huippu homma. Onnekas on se joka osti kaverilta lavallisen niitä, voi ebayssä myydä kovalla voitolla kun muu maailma kuulee että on pilli joka tekee ihmeitä eikä sitä enää valmisteta.

Toinen hurja juttu oli tänään televisiossa. Junaräplääjillä (chikan) on nykyään oma keskusteluareena jossa haetaan kimpparäpläykseen kavereita. Kohteena on yleensä ylä-asteikäinen tyttö. Sedät kokoontuvat juna-asemalle ja valitsevat uhrinsa. Junanvaunussa uhri pakotetaan hitaasti nurkkaan ja sedät sitten räpläävät sitä. Tytöt ovat liian peloissaan eivätkä huuda apua. Mahtava idea! Kyllä toisilla välähtää.

Joku viikko sitten joku hampunpolttaja yritti verkostomarkkinoida lätkää jonka kun autontankkiin tiputtaa, bensa riittää 20km pitemmälle. Sanoin sille etten ole autoilevaa sorttia.