• cchaser

megatonni ilman riittaa

Viikonloppuna se oli taas, tukevamman väen rocktapahtuma megaton. K-san (vakiopaikan mama) oli varannut mulle lipun ja olin lahjakkasti kaksi tuntia myöhässä. myöhässä olon aikana K lähetti noin 7 sähköpostiviestiä jotka arkistoituvat kännykässäni sen päivän kohdalle jolloin K-san lähetti 7 sähköpostiviestiä ja oli megaton.

Oviaukossa norkoili Toshiya, vanha tuttu jonka nimen olin unohtanut kun ei oltu tavattu pitkään aikaan. Kysyin vieläkö se pyörii Doyamassa ja se sanoi että ei, tylsää tylsää. Niinpä se taitaa olla. Mentiin alas, soittotila oli kolme kerrosta korkea kuilu ja joka tasolta meinikiä saattoi tarkistella. Mainiointa tarkisteltavaa oli nagoyalaisen bändin Taiki-kun jota olisi voinut tarkastella pitemmänkin setin verran. Bändin nimi on overflow ja se on tullut nähtyä useampaankin kertaan vuosien aikana.

Homma oli nopeasti ohi ja lähdimme K-sanin kanssa väkinäiselle lounaalle. Junassa piti muistaa pyytää anteeksi kun edellisellä kerralla lähdin komistuksen kanssa kesken illan ja kertoa että se kaveri näki minun oksentavan eikä loppuillasta (vai sanoisinko aamusta) ole muistikuvaa. Vaikutti vakuuttuneelta.

Onko aikuisuus vai täällä vietetyt vuodet vai mikä, mutta tuli mieleen kohtaus jossa Kauko Röyhkältä kysyttiin hauskoja Tampere-aiheisia muistoja. Se vaan virnisti ja sanoi että hyviä muistoja on paljonkin mutta niistä ei nyt tässä viitti alkaa kertomaan.

Lounas meni miellyttävissä merkeissä, K-sanoi että illalla tulee 10 muusikkoa baariin, tule käymään. Itse olin nukkunut kolme tuntia edellisenä yönä (K saman verran, about) ja päätin liueta ja mennä kotiin jossain vaiheessa. Nappasin doyaman kulmalla olevasta kioskista Samson nimisen miesten miesten miestenlehden. Olikin parasta kuvastoa mitä pitkään aikaan.

Samson on pari viimeistä vuotta ollut jonkinlaisen pappa-fetissimafian käsissä. Pelkkää oldermania ja vanhempaa pappaa. Hanbun kusatteru hito bakari, pelkkiä puoliksi mätiä ihmisiä niinkuin tuttavani sanoisivat. Uudessa numerossa oli nuorta ja komeaa niinkuin vanhoina hywinä aikoina. Piti malttaa olla lukematta junassa.

Kotona kaivoin lukemiston esiin ja meniin boyan viereen tutkailemaan mitä samsonissa on. Boya pani pahakseen ja sanoi että älä ala lukemaan tollaisia kun minä olen paikan päällä. ?
Boya ei tukevista pojista välitä vaikka itse sellainen on. Toisaalta se ei kuluta erotiikkaa kun itse olen läsnä vaikka ei mua vaan haittais ollenkaan jos se siitä innostuisi. Mas-chanin kanssa saatettaisiin ottaa vaatteet pois ja katsoa sumopainia televisiosta ja tietää tasan tarkkaan miksi se on maailman parasta urheilua juuri meille. Noh, kaikkea ei voi jakaa..

Megaton on nyt käyty ja kuitattu. Seuraava asia on K-sanin rantareissu. Se jäi viime vuonna välistä, pakko tänä vuonna puristaa sen verran että pääsee mukaan.

Kevät on tullut ja saman miehen kanssa mennään jo kolmatta vuotta. Kaverit sanovat että pettäminen alkaa kolmannella vuodella. Itse olen sitä mieltä että pettäminen on mielentila. Liisa jakaa muttei pussaa, asia kunnossa!

Osakassa tilanne normaali, hokuokanin käytävillä ei kuulemma enää tukevalla käy flaksi, näin sanoi mas-chan. Menkää suoraan Royaliin, neuvoo K-san sinkkumiehiä ja muita venkuloita. Ja minua. Minä menen heterobaariin ja olen kännissä. Krapulassa on siedettävämpää kuin boyan kanssa tapellessa.

4 kommenttia

Kolmoisritti

22.4.2010 22:42

japanilaiset miehet ovat liian lyhyitä ja seksittömiä mulle.

cchaser

23.4.2010 07:07

heh, onneksi sulla on hollanti ja tanska ihan lähellä jos pitkät miehet on se juttu =)

Massa

23.4.2010 10:00

Tykkään lukea sun blogeja. Saisit vaan kirjoitella vielä vähän useammin. Japanilainen kulttuuri on mulle täysin vieras ja kulttuurishokit on aina tervetulleita :)

cchaser

23.4.2010 19:15

kiitoksia ystävällisistä sanoista. pitää kirjoittaa taas kun on jotain tulee mieleen. jos talviunet olis nukuttu jo.