• cchaser

elämää ja erotiikkaa

työhön liittyen tutkailin verkkomaksamiseen liittyviä palveluita joita täällä on hyvä liuta. sitä, tätä ja toista bittirahaa on tarjolla.

Itse en ole kovin innostunut henkilötietoja tai kulutustottumuksiani jakamaan minkään tahon kanssa joten tutustuin bitcash nimiseen nettipankkiin.

Bitcashia (muutama muukin anonyymi verkkoraha-palvelu on) myydään convenience storeissa 24 tuntia vuorokaudessa. Kun bitcashia tarvitsee, täytyy kävellä muutama minuutti läheiseen seico-marttiin tai lawsoniin ja käyttää maksupalveluautomaattia. bitcash oli kahden klikkauksen (tm) päässä. Rahatyyppejä oli valittavana 2, ST tai EX.

ST;tä kaupan setä myy alaikäisille, sillä ei voi käyttää esim. erotiikkapalveluita. Ostin 2000 jenin EX paketin. Onko se EX sitten explicit vai mitä, en tiedä.

Kone tulosti kuitin joka vietiin kassalle. Odotin saavani puhelinkorttia vastaavan lätkän mutta kassan täti löi käteen pelkän paperilappusen jossa oli avainlause ja saldo. Nimiä ei kysytty, käteisellä ostoksen maksoin.

Kotona avasin selaimeen alan videoita myyvän saitin sivun ja sieltä mieleiseni elokuvan, nimi on 'kimi ga suki' (tykkään sinusta!), kuinka herttaista =)

Ostoskoria katsellessa oli bitcashin logo jota klikkaamalla kysyttiin avainlause ja saldo. Maksu veloitettiin ja elokuvan pääsi lataamaan koneelle. CD;llinen videota tuli huimaa vauhtia, 6 minuuttia meni siinä latauksessa.

Elokuva avautui kohtauksella jossa kaksi kaverusta on alusvaatteisillaan hotellihuoneessa, katsovat toisiaan ja nyökkäävät, aletaan hommiin.Seuraa pussailua. Jatkon voi jokainen arvata. Hauska pätkä jossa näyttelijöillä kemia toimii, hellyyttä aistittavissa paljon.

kaiken kaikkiaan bitcash toimi niinkuin pitikin.Japania osaamattoman on bittirahaa varmaan aika vaikea ostaa ja käyttää.Avainlause (ja koko lipuke) oli kokonaan japaniksi, ei siitä olisi saanut ihminen mitään tolkkua. Maksusta ei tarvinut maksaa provikkaa, 2000 jeniä sai ilman vähennyksiä käyttää (tosin kuin puhelinkorteissa täällä). Ottavat tuotteen myyjältä varmaan provision joka myynnistä sitten.

maanantai ja väsynyt tunnelma. Ei tuu mitään aikaiseksi tänään. Viikonloppu meni pitkäksi, hokkaidolta tuli tuttuja juomaan ja karaokea laulamaan, aamuyöllä himassa taas. Rauhallinen viikonloppu perheen parissa, jep jep.

2 kommenttia

Kolmoisritti

26.4.2010 21:58

Onks sun mutsi tai faija japanilainen?

cchaser

29.4.2010 19:58

ihan täys arjalaisia ollaan. Muutin tänne aikoinaan ja täällä vielä ollaan..