• cchaser

asialinjalla

lauantai päivä meni työn merkeissä. Pidin suomentunnin nelikymppiselle muijalle.

Keikan jälkeen säädin bilekuvia hampurilaisravintolassa ja soitin Yamalle että tulisi muistitikun kanssa mun kantapaikkaan. Yama oli vielä 8 aikaan töissä ja sanoi että tulisi kymmeneltä. Aikaa piti kuluttaa jossain, menin new japan saunaan, onhan lauantai ja saunapäivä. NJS muuten ei ole Sellainen sauna.

Kylpemisen jälkeen menin kantapaikkaan, pieni debu-sen debu (elikkäs isoa isoille) baari jossa oon jo roikkunut vuosia. Oli ihan täynnä (sinne mahtuu varmaan 13 ihmistä) mutta mulle järjestyi tilaa nurkasta. Jengiä tuli lisää, osa kääntyi ovelta pois ja yksi pariskunta istutettiin takana olevaan pieneen pöytään jonka päälle yleensä heitetään takkeja ja laukkuja. Pöytä tyhjennettiin tietysti ensin. Ainakin osittain. Ei oikein alkomahooli maistunut, tilasin ruokaa (paistettua riisiä) ja tissuttelin gintoniccia ruokaa odotellessa.

Osakan homobaareissa (suurimmassa osassa) on myöskin ruokaa tarjolla. Shottibaareissa ei välttämättä ole mutta näissä kunnollisissa on. Mun paikan menussa on mm. paistettuja sardiineja, riisiä, mustekalaa jne. Joissain paikoissa mama-san kokkaa päivän aikana jotain mitä se tarjoaa asiakkailleen sitten illalla. Ruoka kuuluu seating chargeen ja siitä voi kieltäytyä jos ei ole nälkä. Ruuasta jonka mama-san on tehnyt valmiiksi kotona ei ole hienotunteista kieltäytyä tosin. Mun paikassa ei oo mitään erikoissapuskaa, monesti vain heilautan kättä että jätän väliin, mutta tänään oli nälkä. Hieno homma ettei tarvi lähteä baarista nakkikioskille jonottaan, voi tilata jotain jos siltä tuntuu. Ja ruokaa laitetaan siihen asti kun paikka suljetaan (viimeinen asiakas lähtee).

Yama tuli ja saatiin se mun viereen istumaan pakkomanööverillä. Aloin kaikessa vaivihkaisuudessa polttamaan sille bileitten kuvia ja pyysin mamaa tekemään melonicoctailin. Sillä oli kädet täynnä ja se unohti mitä olin tilannut, sanoin sitten että laita campari-sooda kun on näin kova häsläkkä. Campari-soodan sain heti.

Yaman kanssa kehuttiin bileitä ja laulettiin karaokea. Meitä vastapäätä istui oikein söpö nuori kaveri poikaystävänsä kanssa, me virnuiltiin että tuossa se olisi. Toinenkin oikein mukavan näköinen tuli ovesta ja mama pyysi sen oitis tiskin taakse kun muualle ei mahtunut. Joku sanoi ääneen sen mitä itsekin ajattelin, että Hiro san on huippusöpö mutta niin on Momo-sankin (ne kaksi söpöläistä jotka olivat selvästi miellyttävimpiä silmälle kuin muut asiakkaat). Niin, ja edelläolevat nimet on väärin muistettuja. =)

Viime viikkoina on tullut oltua monena yönä oltua poissa kotoa halloween-bileissä tai muista satunnaisistä syistä, tiesin että nyt pitää olla kiltisti ettei kotipoika hermostu. Kotipoika on tosin tämän yön töissä mutta ei viittinyt ottaa riskiä jäädä juopottelemaan ja ajautua vaikka joidenkin ihmisten bileisiin ja nukahtaa niitten nurkkiin niinkuin viime viikolla. Lähdin siis ajoissa kotiin.

Kotona kissa heräsi ja juoksenteli vimmatusti ympäriinsä, sekoitti hiekkalaatikon ja oli leikkituulella. Minä olen lähinnä nukkumatuulella.. hyvät yöt.

2 kommenttia

Napalmia

8.11.2008 19:50

Varmaan joku meistä tuntiskin sun kaverit siellä jaappanissa.... planeetta on pieni.

cchaser

9.11.2008 13:36

En ihmettelisi jos joku suomalainen tuntisi samaa jengiä. Maailma iso, scene pieni.