• cchaser

aasialainen

Kaupunki flunssaepidemian kourissa. Oma päänsärky parantui ja repaisin pitkän pätkän duunia eilen, koko ajan tunne että kurkussa oleva villasukka kasvaa isommaksi.

Meilasin asiakkaalle että sori että on tullut pari päivää laakereillaan lepäilyä. Se vastasi että ei haittaa, hänkin on flunssassa. Ja nyt se on mulla. Herättiin aamusella ja lämmittimen kostutusvesi oli loppu, limakalvot oli molemmilla kuivat kuin korput. Heti herättyäni bo-ya alkoi kärttämään osallistumista kotitöihin vaikka olen aivan paskana.

Tämä viikonloppu on sairastamiselle mahdollisimman huono, bo-yan työpaikalla (varakkaampien eli vanhempien homomiesten suosima baari) on isot bileet ja niihin liittyen sen pitää mennä jo torstaina valmistelemaan kekkereitä. Itse olin lähdössä toisen gaijinin kanssa kyotoon katsomaan ruskan värejä huomenna, saapas nähdä miten kunto kestää.

Enpä ole törmännyt tuohon aasialainen-sanaan flunssasta puhuttaessa täällä päin. Liittyisiköhän se pelkästään kansallismieliseen mentalitettiin liittää ikävät asiat muihin kansoihin ja kulttuureihin. Aids tulee afrikasta, flunssat aasiasta, talouden alamäki wall streetiltä.

Mulle joskus joku tuttava selitti pokerilla että ennen gaijineitten tuloa ei japanissa ollut sukupuolitauteja, täällä oli unelmien eldorado jossa saattoi huoletta paneskella menemään kunnes te ulkomaalaiset toitte kupat ja tippurit. Jatkoin teen juontia ja sanoin jotain tyyliin kyllä kyllä.

Mutta sauna ja joulupukki tulevat suomesta ja karaoke ja sumo japanista ja näistä voidaan olla aina yhtä mieltä. =)

2 kommenttia

arkadas

12.11.2008 07:55

Etpä varmaan ole törmönnytkään - siis tuohon "aasialainen" kun puhutaan flunssasta. Puurot ja vellit on hiukkasen sekaisin, mutta korjattakoon se tässä. Flunssa ja infulenssa ovat kaksi eri asiaa. Flunssa on tuttavallisemmin nuhakuume. Infulenssa puolestaan epidemiana leviävä viruksen aiheuttama sairaus... http://fi.wikipedia.org/wiki/Influenssa

cchaser

12.11.2008 14:38

I stand corrected. En luultavasti olisi tällä saitilla elleivät mun puurot ja vellit olisi jollain lailla sekaisin tosin =)